מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. vivalaunited Member

כן וזה נוגד את שאר ההודעות שלו שביתר יותר טובה מחיפה בכל העמדות?

הוא זורק משפטים לאויר סתם..

2. עומר דורות Member

תקשיבו כאוהד ביתר עדין חיפה אלופה זה רק משחקי אימון אי אפשר לקבוע אבל אם המצב בחיפה ישאר ככה הם יהיו גרועים כולם שם עצובים ודואגים ולאפחד שם אין כח לכדורגל הם כנראה לא ישחקו במגרש הביתי הזרים מפחדים הקישור של חיפה נחלש המון שזנברג ועידן טל עזבו
    והקישור זה הכי חשוב חיפה תלחם על האליפות אני מאמין שעדין יש לה את תסמונת ליגת האלופות והיא לא תצליח ללכת על זה היא תנסה לקח אליפות אבל אם זה ישאר ככה זה לא יקרה ואל תספידו אותה היא עדיין האלופה להזכיר לכם

3. reda Member

כל שנה המטרה הראשונית של חיפה היא להצליח באירופה...אליפות זה המטרה השניה...כי עם כל הכבוד באירופה עושים את הכסף הגדול...

דבר שני אחרי החיזוק שלא לליגה שלנו שביתר עשתה...אם חיפה תסיים בצמרת האוהדים יהיו חייבים להפחית ציפיות ולהבין שהקבוצה עשתה מעל ומעבר...

למרות שדוגרי ביתר יכולה למעוד בכמה משחקים בהתחלה וחיפה ראינו שבדרך כלל הפתיחות שלה דורסניות והיא תוכל ליצור בהתחלה פער בצמרת..

4. נדב מיכאלי Member

אני מדבר עובדות,הישראלים הכי טובים נמצאים בבית"ר.
    אמרתי שאנחנו יותר טובים מחיפה בכל עמדה?ממש לא.
    אמרתי שקמה לחיפה יריבה ראויה בהחלט בניגוד לשנים האחרונות.
    ועם כל החיזוק של בית"ר חיפה מבחינתי היא המועמדת מספר 1 והפייבוריטית לאליפות.

5. תונל Member

ב'ונה מה נהיה מאיתנו, 3 שחקנים בלבד בטוח יהיו בנבחרת- קטן, ארבייטמן ודוידוביץ'.
    סואן וקינן לדעתי לא יהיו, חרזי גם בטח לא ומגרלשווילי לא יכול, משומר מליקסון וגזל סיכוי קלוש, רק קייסי אפשר להגיד בוודאות שיחזור אם יהיה כשיר אי-פעם.
    3-4 שחקנים בנבחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

קולאוטי גם לא נראה לי יקרה בקרוב.

6. vivalaunited Member

ברקוביץ החרא הזה עושה לחץ על רפאלוב שיעוזב, ותנחשו מה...זה עזר.
    רפאלוב דורש שיחרור, אני אומר שאם רוני לוי לא נותן לו לשחק זה הסוף מבחינתי עם המאמן הזה, עושים ממנו מאמן כזה טוב וחזק אבל יש לו סגל שכמעט כל המאמנים היו לוקחים פה אליפות ואולי מגיעים גם לליגת האלופות.

רפאלוב טוב בכמה רמות ממליקסון ותאמינו לי עונה הבאה הוא יהיה הקשר ההתקפי הכי טוב בארץ.
    אם הוא הולך אין עתיד לשחקני בית אפילו הטובים ביותר בחיפה.

נמאס כבר...אני מעדיף לא לקחת אליפות וששחקני בית כאלה כמו רפאלוב ובן בסט וגם אולי בוזגלו אם לא היה עושה בעיות מאשר לקחת אליפות ושיביאו שחקנים כמו מליקסון על חשבון שחקנים כאלה..

7. עומר דורות Member

יש לנו את הישראלים הכי טובים רק ב-2 עמדות! בקישור יש להם את עבאס סוואן (שהוא לא כ"כ ישראלי) מליקסון וראפלוב לנו את זנברג ברוכיאן ואלברמן
    תשווה לנו יותר טוב ויש לנו את בן יוסף וגרשון ולהם יש את דקל קינן ועוד זר
    ובשער דוידוביץ יותר טוב מקורנפיין אבל הניסיון עומד לטובת קורנפיין ובהתקפה יש ניצחון מוחץ של חיפה קטן ארבייקמן ובן בסט הרבה יותר טובים מתמוז יצחקי ובן שושן
    ובזרים הזרים שלנו הרבה יותר טובים!!

8. d3fton3s Member

מי בכלל אמר שרפאלוב עוזב? לפי מה שכתוב, רפאלוב ובן בסט סירבו לעזוב ובקשו להשאר ולהלחם על מקום בהרכב. רוני לוי מתבטא שרפאלוב שידרג את עצמו במחנה אימונים.. נחיה ונראה מה יהיה..
    חדשות היום לדבי הקבוצה:
    הפועל ת"א חזק בתמונה לגבי בנאדו..
    גזל מאריך את החוזה ובינתיים נשאר, מאחר ואנדרסון לא יכול לשחק.
    מגרלשוילי לא משוחרר.

9. עומר דורות Member

וחיפה יותר ויותר סומכת על צעירים וזה לא טוב כי אין לה את הצעירים הכי טובים בארץ! לפחות לא עכשיו אולי עוד שנתיים שלוש הם יהיו הכי טובים בארץ אבל קבוצה כמו חיפה לא נותנת לשחקנים לפרוח

10. ManUtd Fan Member

אני יתחיל מזה שאני מקווה מאוד שמרפאלוב לא יעזוב את הקבוצה. שחקן מצוין, והוא העתיד של המועדון הזה. אני מקווה מאוד ששנה הבאה נראה אותו לובש ירוק, ואני מקווה שרוני לוי יעדיף על פני מלקיסון מליקסון, כי לדעתי הוא הרבה יותר טוב ממנו.

בקשר למרלשווילי, בגלל שחיפה לא הסכימה לשחרר אותו, הוא מועניין בשידרוג בשכר שלו, כאשר השכר שלו עומד על 60,000 דולר נטו לעונה. כמו שאמרתי, הוא מצפה לשידרוג, ואם לא, כנראה שהוא ידרוש לעזוב את הקבוצה. שחר חייב לשדרג לו את השכר.

בינתיים שלוש קבוצות מתעניינות בעריק בנאדו. הפועל תל-אביב, מכבי תל-אביב, ומכבי נתניה, כאשר האחורנה בינתיים מתרחקת מהשחקן. לפי מה שקראתי בכתוביות בספורט 5, חיפה דורשת עבורו 250,000 דולר.

אגב, רקטה נחתה סמוך לאיצטדיון חיפה. כנראה שלא יהיה לנו אירוח בארץ, אבל זה לא מעניין אותי.

11. דניאל א. Member

מה שבטוח בחיפה לא יהיה לנו.

ומה זה לא מעניין אותך? אם אתה אוהד חיפה זה חייב לעניין אותך.
    חייבים את הביתיות.

12. עומר דורות Member

כנראה שהוא לא אוהד חיפה.....

13. נדב מיכאלי Member

חיפה תעשה טעות אם תשאיל את רפאלוב .

14. עומר דורות Member

לפי דעתי רפאלוב יותר טוב ממליקסון ולרפאלוב יש העונה מקום בהרכב
    אסור לו לעזוב גם בשביל עצמו וגם בשביל חיפה
    וכנראה שחאבייר אנדרסון עוזב ראשי הקבוצה הודיעו לו שכרגע הוא לא ישחק בחיפה
    טוב בשביל ביתר כי עכשיו הקישור של חיפה גרוע ביותר!
    אפשר את הסגל של חיפה נכון לעכשיו?

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/06
  15. ManUtd Fan Member

ובכן, לפי החתימה שלך אתה אוהד מכבי חיפה. אז תגיד לי אתה בבקשה, מה יותר חשוב לך, שלא יפגעו לנו אנשים במדינה מהמלחמה, או שנארח את המשחקים בארץ?
    אולי לא ניסחתי את זה נכון, אבל לזה התכוונתי, שהעיקר שלא יפגעו לנו אנשים במדינה.