מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. דניאל א. Member

זה הכדורגל של היום לצערי...בייחוד בישראל.

2. Riki Member

נו דיי להתבכיין, הלך שילך, סעמק.
    הוא אחת מהבעיות הרבות שיש לנו בקבוצה.
    בזמן האחרון דאגתי יותר להסתתר מהקטיושות, אבל לפני כמה דקות בשיחה קצרה עם ידיד הוא דאג להדגיש לי איזה קבוצה של כוסיות אנחנו כרגע.
    הרבה שחקנים חשובים עזבו/עוזבים. אנחנו לא מצליחים לנצח.
    הצילו ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

3. reda Member

אין לך מה לדאוג...חיפה השנה תשאר אחת הקבוצות המובילות של ישראל...אמנם אליפות לא תיקח...אבל היא תהיה בצמרת השנה

4. ריקלמה Member

מכבי חיפה תיהי אכזבה

כנסו:/www.zazua.neT האתר מספר 1

5. משוגע בירוק Member

אחי אני לא רוצה להעליב אבל הודעה כזאת אולי הייתה מרגיעה אוהדי הפועל, אבל אחרי שזוכים ב-5 אליפויות ב-6 שנים, "להיות בצמרת" זאת אכזבה גדולה...פחות מאליפות זאת אכזבה... בלי קשר למסע החימוש של בית"ר או לכל קבוצה אחרת...

6. Daniel_Harush Member

לדעתי חיפה תיהיה השנה דומיננטית בצמרת אך עם או בלי קשר לעליה לליגת אלופות אני לא מאמין שחיפה תזכה באליפות השנה , כי עם כל הכבוד לשחר ולחיפה זו לא מכבי ת"א בכדורסל ...
    בית"ר התחזקה מאוד , מכבי פ"ת והפועל ומכבי ת"א גם מאוד טובות קשה לי להאמין שחיפה תזכה באליפות חיפה נחלשה ...

7. ReL Member

מה אתם מדברים שטויות מה , בוקולי מסודי וקטן זה כבר כלום בשביל הליגה שלנו ? כל שנה אתם מספידים את חיפה ובסוף היא מנצחת בלי הפסקה , די השטיות האלו , אלק חיפה תהיה רק בצמרת , אם חיפה תפסיד את האליפות זה יהיה רק במחזורים האחרונים .

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא לא חושב שמכבי חיפה נחלשה, היא ריעננה את השורות במקומות הנכונים. היא הביאה שחקנים טובים והשנה תהיה לך תרומה יותר גדולה מהשחקנים הצעירים שלה. מה שכן, אני בספק גדול אם היא תצליח להתחרות בבית"ר ירושלים, כי כרגע זה נראה שאף קבוצה לא תוכל לעמוד מולה.
    מכבי חיפה מצידה התחזקה הכי הרבה שהיא יכולה במסגרת התקציב שלה, לאוהדי מכבי חיפה נשאר רק לקוות שזה יספיק.

אם אני רוני לוי, השנה אני הולך יותר חזק בליגת האלופות, גם אם זה בא על חשבון הליגה, מה שאומר לאבד את האליפות ומשני סיבות:
    א. אני לא חושב שהאוהדים יסלחו למועדון אם הוא שוב יכשל במפעל.
    ב. אני חושב שזה סוג של הימור על כל הקופה שכדי לה לקחת, כי השנה בליגה יהיה לה הרבה יותר קשה.

אגב, יכול מאוד שיקרה הדבר הבא. נבחרת איטליה באה למונדיאל שהיא שרוב שחקניה כבר ידעו שהם כנראה יעזבו את הקבוצות שלהם, הם פשוט באו ושיחקו בשביל העם האיטלקי. יכול מאוד להיות (ואני לא פוסל שזה יקרה) שזה מה שיקרה למכבי חיפה בעונה הזאת, השחקנים ישחקו בשביל העיר, הרבה לפני שהם משחקים בשבילם או בשביל הקהל.

9. נדב מיכאלי Member

זה לא נכון שכל שנה ממעיטים בערכה של מכבי חיפה .זה בכלל לא נכון.
    אם להודות באמת 3 שנים לא היו לחיפה מתחרות רציניות ,ב-3 השנים האחרונות מכבי והפועל תל אביב ובית"ר היו שקועות בבעיות פנימיות ולא באמת הצליחו לסכן את מכבי חיפה.
    השנה קמה מתחרה ראויה למכבי חיפה,השנה בית"ר יותר חזקה מכל ה"מתחרות" של חיפה לאליפות בשנים האחרונות.
    יהיה מאבק אליפות קשה וצמוד.
    אבל אין ספק שהשתנה עידן בכדורגל הישראלי.

10. אלי מתחן Member

מכבי חיפה לא צריכה להתחרות באף אחד, האחרות נכון לעכשיו צריכות להתחרות איתה.
    היא עדיין האלופה.

11. Daniel_Harush Member

אני עדיין ממשיך בשלי שחיפה לא תזכה באליפות השנה ...
    עם כל הכבוד לעבאס סוואן זה לא מהשחקנים שיעלו את הקישור האחורי של חיפה ברמה אחת מעל ...
    חאבייר אנדרסון כנראה לא יגיע בגלל שאין מקום לעוד זר ...
    בנוסף בנאדו עזב ואני לא רואה היום בלם ישראלי פנוי שיכול להיכנס לנעליו של בנאדו
    עידן טל ומיכאל זנדברג שתיים מהשחקנים הדומיננטים של השנים האחרונות עזבו , קטן לא בכושר ומסודי לא יעמוד בלחץ ...
    בנוסף רוני לוי עשה טעות שהביא את מאור מליקסון , הוא לא היה צריך להביא אותו כדי לתת לרפאלוב להתבטאות יותר ...

12. נדב מיכאלי Member

למרות החיזוק של בית"ר חיפה המועמדת מספר 1 לאליפות.

13. Daniel_Harush Member

מועמדות לחוד ומציאות לחוד ...

14. vivalaunited Member

נדב מיכאלי תתחיל להיות קצת יותר מציאותי. ותפסיק להגיד דברים טובים כל כך על ביתר.
    כל היום ביתר טובה ביתר טובה, סבבה היא הכי טובה בעולם ודי להגיד את זה כל פעם מחדש הבנו שזה מה שאתה חושב הבנו שביתר תיקח את האליפות כי היא הכי חזקה והכי עשירה.

חאלס נמאס...

15. אלי מתחן Member

מאוד הגיוני מה שאמרת, בהנחה שקראת את ההודעה האחרונה שלו פה באשכול.