מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. נדב מיכאלי Member

איזו אופציה ישראלית יש לכם במקרה שאולארה יעזוב?
    בית"ר לא תשחרר את בן יוסף לחיפה ,אם הוא יעזוב את בית"ר הוא ישחק באירופה.

2. אלי מתחן Member

נכון לעכשיו חיפה יותר טובה מבית"ר, מסודי, קטן, קולאוטי, דירסאו ובוקולי הם עדיין השחקנים הטובים ביותר בישראל בתפקיד שלהם.
    לדעתי התרומה של מסודי לא תהיה כמו בעונה שעברה בנתניה או כמו של זנדברג, התנועה של זנדברג לעומק תחסר מאוד בעונה הקרובה.

3. reda Member

דווקא מסודי הבנתי שעושה רושם טוב..וגם לפי התקצירונים אני רואה שמליקסון עושה צרות להגנות היריבות אבל הסיומת לא משו...

זנדברג לא יהיה חסר לחיפה לדעתי כי אם הוא היה נשאר הוא היה משחק בחוסר חשק בגלל שהוא ידע שהוא יכול לקבל הרבה יותר בביתר...

בנאדו אני חושב שכבר עבר זמנו...נראה לי שחיפה עושה בשכל שמשחררת אותו..אנלא בטוח שנתניה שהמועמדת לקבל אותו עושה בשכל...אני חושב שעדיף לנתניה בלם זר או בלם ישראלי אחר מאשר בנאדו שעכשיו דואג לחשבון הבנק

4. אלי מתחן Member

לפחות לדעתי, מה שנתן למכבי חיפה את החוזק בעונה שעברה היו הכניסות לאמצע של בוקולי וזנדברג. התנועה שלהם איפשרה למכבי חיפה להניע כדור בחלק של היריבה ביתר קלות.
    מליקסון הוא האחרון שמדאיג אותי, למרות שהוא נותן לחיפה יתרון על בית"ר, לבית"ר יש הרבה שחקנים יעילים שנותנים תפוקה אבל אף דריבלר שנוטה להיות מבריק כמו מליקסון או רפאלוב בחיפה.

5. shabaaz Member

אני לא ממש מבין מה כל ההתרגשות מהעזיבה\מסע הרכש של מכבי חיפה העונה.זה תהליך טבעי לחלוטין בכל קבוצה.ומכבי חיפה כמו כל מועדון אירופאי היא המועדון היחיד בארץ שמבחינה פיננסית יכול לעמוד בו כי יש לה צוות שמבחינה ניהולית הוא מנוסה,שעבודת בשיתוף עם פיני זהבי שהינו הסקאוטר מ"ס אחד בפרמיירשיפ והוכיחה כבר מזמן שמ"ס שחקנים או מסגרת תקציב היא לא פרמטר שיוציא אותה מהתכניות.

מי שמביט על בית"ר יש לה נטו שחקני הרכב שצריכים לעלות מהספסל כדי לנצח משחקים:לא שחקני הרכב.
    פרננדז זה לא לרואה,זנברג זה לא טל,טמוז זה לא קולאוטי,יצחקי זה לא חלוץ זר,ומי שמכיר את בואטנג הוא חלוץ שמרוב לחץ ב-10 ליגות ופציעה חמורה אחת גמר את הקריירה כבר בגיל 20.בבית"ר עדיין לא מצאו מנהיג-לא במרכז השדה,לא חלוץ שיסחוב את ההתקפה מאחורי השפיץ,לא בלם זר,לא קשר אחורי קלאסי(בואטנג הוא התקפי ומירוסביץ' הוא ימני במקור),ויותר מכך הם הולכים שנה שנייה ברציפות לשחק עם שני מגנים ימניים בעלי משחק ראש גרוע ורגל שמאלית לקויה.
    ראית פה כמה חבר'ה צהובים שמדברים על קייסי כעל "זקן,גמר קריירה":אותו קייסי הוא עדיין המגן הכי טוב שהיה בארץ מאז משה גלאם.הוא עדיין היחיד שיכול לתת ספרינט ולהרים,היחיד שיכול לנגוח,לבעוט,ולשחק כבלם.אותו קייסי הוא היחיד שיכול לתת 120 דקות. בגילו הקשיש.ושכחנו שהוא מנוסה?
    בשביל אוהדי בית"ר זאת כמעט פריבילגיה לראות את אמסלם שלא עשה חצי מזה מאז גיל 28 לראות בכלל עובר את החצי.אותו אמסלם שלא סיים חצי עונה עלובה בקריסטל פאלאס.

כשבוחנים קבוצה כמו בית"ר או מכבי חיפה בוחנים את החיבור ואת התרומה הכוללת:בשורה התחתונה רוני לוי ידע ויודע איך לחבר את המאטריה לחומר מנצח כמו שעשינו ב-5 שנים האחרונות.בבית"ר נהנים בחצי שנה של אופוריה,כנראה שהדולרים שגאידמאק דחף להם לתחת גם עלו להם לאף.וטוב שכך.
    סילקו את פרננדז,את לרואה,את המאמן כושר,את מליקסון,עוד מעט את בן-יוסף:בעצם את כל מה שהביא אותם לאן שהם היום...הם באופוריה.ואני רואה את מה שכולם רואים:"ביתרטיקוס עוקבים אחרי הגאלקטיקוס".הולך להישבר כאן שיא חדש של עליבות והכדורגל השראלי הולך להוכיח אחרי רק חצי שנה שאנחנו המדינה הכי מטומטמת בעולם.מה שכן,כורדים נשארים כורדים:אלופי העולם בדיבורים.

6. Eden Member

אני רואה את העזיבה של בנאדו כדבר חיובי. גמר את הסוס מזמן, הוא עושה המוווון חורים...ללא ספק החוליה החלשה בהגנה, בלי קשר למנהיגות והכל.
    זה היה יכול להיות מעולה אם גם קייסי היה עוזב, אבל אי אפשר לקבל כל מה שרוצים:\

רק חסר שאולארה יעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  7. שלוס Member

אולארה אני מאמין שישאר לבסוף
    בנאדו זה אבידה לא ככ גדולה לטעמי
    בכל מקרה 3 שבועות לפני המש הראשון באלופות חיפה לא נראית מוכנה
    ואם המש' לא ייערך בארץ אז במת אפשר לקפל את הציוד מוקדם מהצפוי.
    נקווה לטוב

8. vivalaunited Member

תמיד צריך לקוות לטוב.
    המשחק בינתיים יערך בארץ, בבלומפילד אני מניח.
    אפילו שבנאדו עשה חור בהגנה, הוא עדין חוליה חשובה כי אין לו מחליף כרגע.
    אנחנו מקבלים יותר מדי גולים במשחקי אימון מקבוצות חרטה ברטה וזה לא צריך להיות אפילו שזה רק משחקי אימון, אנחנו לא מנצלים הזדמנויות ומקבלים יותר מדי גולים.

במצב הזה אנחנו לא יכולים לעלות שלב בליגת האלופות וכנראה שרק מזל יעזור לנו.
    אני מאוד מקווה שרוני לוי יוציא איזה שפן מהכובע או יראה אם הוא מאמן גדול או עוד מאמן.

9. אלי מתחן Member

עושה רושם שגם אתה לא מכיר אותו, כי הוא בכלל קשר אחורי.

10. עומר דורות Member

לפי דעתי חיפה לא התחילה את העונה טוב ושוב יש לה את תיסמונת מוקדמות ליגת אלופות שבו היא נלחצת ומפסידה לקבוצות פחות טובות ממנה משום מה חיפה לא מתחברת ועכשיו גם הטילים על חיפה בכלל לא נותנים שקט לקבוצה חיפה בבעיה וויתור על בנאדו היה טעות יש להם את דקל קינן שהוא צעיר ואין להסתמך עליו אבל אני סומך על חיפה שידעו מה לעשות
    לפי דעתי ביתר צריכה לקחת את בנאדו ולשים אותו מחליף לבן יוסף וגרשון ולא טיבי שהוא מבטיח אבל בינתיים לא מגיע לו להיות בסגל של ביתר

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה באמת חושב שבנאדו יילך להיות מחליף?

עכשיו אני ממש ממש מצטער שלא הבאנו את אלירן אלקיים,גם שחקן שגדל אצלנו,גם שחקן טוב
    שיכול להיות בלם מחליף על כל מי שעוזב וגם נ ש מ ה.

12. city Member

לא נורא, בכל מקרה יש את חרזי שישחק כבלם במקרה הצורך. הסגל יחסית קטן אבל אני מאמין שאם חיפה תעלה לליגת האלופות עוד בלם מחליף יגיע.
    בכלל, למרות כל הצרות, אני אופטימי. בשנים האחרונות, כל משחק מוקדמות אלופות שאני הולך אליו אנחנו מפסידים (אני מנחס רציני), השנה אני לא אלך, ולכן אפשר להיות אופטימיים!

13. vivalaunited Member

כן חרזי יכול להיות בלם מחליף אבל זה אומר שמשומר משחק בצד ימין או שבמהלך המשחק אם יש צורך להעביר את חרזי לאמצע ההגנה ובבלם שצריך להחליף ולשים את משומר בצד ימין.
    במקרה כזה, אין לנו עוד שום חילוף בהגנה חוץ ממגרשוילי שכולם יודעים שהוא לא יכול להיות בלם.
    צריכים להביא עוד בלם כרגע, כי עם המזל של חיפה באירופה כל הדברים הרעים יקרו לה!

14. TariboWest Member

איזה דקה וחצי, ב-5 שניות שקלאר נוסע מפה לאיטליה ומחתים את נסטה...

15. תונל Member

גם אם זה ייקח עונה-שתיים, עם הזמן הסגל של בית"ר יהיה יותר טוב משלנו. פעם אם עידן טל היה עוזב היה אפשר להביא את אלברמן, אם בנאדו היה עוזב היה אפשר להביא את בן-יוסף, אם (נגיד) ארבייטמן היה עוזב היה אפשר להביא את טוטו תמוז. היום השחקנים האלה וכאלה נמצאים בבית"ר וקשה למצוא שחקנים דרג א', שלא לדבר על השאריות של בית"ר כמו מליקסון שאנחנו מביאים (למרות שאני מעריך שללוי יש תוכנית איך להפוך אותו לשחקן). אם בסוף הם ייסגרו על מאמן מתאים הם יוכלו בכיף לשלוט בכדורגל לכמה שנים כמו שחיפה עשתה, כל זה נכון בהנחה שגאידמק ישאר כמובן.

-------------------------
    חבל שאי-אפשר לעשות חוזים לחצאי עונות וככה להחתים את בנאדו לחצי עונה הקרובה, לא צריך אותו לליגה אבל באירופה אני לא רואה איך נסתדר בלעדיו.
    במצב הנוכחי נראה לי שצריך להחזיר את אוזן (אם בנאדו יעבור לנתניה אז יהיה אפשר להכליל אותו בעסקה), שתהיה עוד אופציה למגן ימני ואולי גם בלם.
    עכשיו עם העזיבה של בנאדו ואולי גם אולארה, העזיבה של סבן הפכה להיות קריטית.

כבר עדיף לקבל את ארסנל כדי שנדע שבכל מקרה לא היה לנו סיכוי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx