מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקיץ הזה מבחינתנו הוא אסון כל פעם שאני קורא משהו על חיפה אני מתחרט שקראתי אותו,מזמן
    אני לא חושב שהייתה ידיעה חיובית בנוגע אלינו ואם נמשיך ככה זה ממש ממש לא נאה טוב.
    נחכה למחנה האימון השני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. משוגע בירוק Member

די מזכיר לי את הקיץ שעבר עם העזיבה של רוסו, באדיר וברדה...
    באדיר אז היה הרבה יותר משמעותי במערך החיפאי בערך כמו טל של העונה שעברה וגם רוסו היה חשוב מאוד למרות שלא שיחק הרבה.... בוקולי נכנס יפה לתפקיד של רוסו, קטן יחזור וישחק בתפקיד של זנדברג הרבה יותר טוב....
    מסודי הוא תוספת כוח מצויינת ואם קולאוטי נשאר בקבוצה מה שיהיה ככל הנראה אפשר לסגור את העניין בקשר להתקפה... גם בקשר למגינים והשוער זה די בסדר...

בתאכלס הבעיה של חיפה -
    1. בלמ/ים (חובה להביא עוד בלם אם או בלי קשר לעזיבה אפשרית של אולארה)
    2. קשר 50/50 ליד דירסאו (אלא אם כן סואן ייתן עונה אדירה שתחפה על ההגנתיות שלו)

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך שיש דמיון לעונה שעברה אבל גם אם במשך 40 שנה כל עונה יהיה לנו קיץ גרוע
    ואחרי זה ניקח אליפות אני עדיין אוכל סרט על זה בקיץ,מה לעשות אופי דפוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

4. נדב מיכאלי Member

כאן עוזבים אתכם 3 שחקני הרכב (בנאדו,טל וזנדברג).
    שנה שעברה רוסו היה פצוע רוב העונה,ברדה היה מחליף רוב העונה ורק באדיר היה בהרכב .
    חוץ מזה ששנה שעברה לא היו לחיפה מתחרות רציניות אז חיפה לא התקשתה לזכות שוב באליפות.
    ניראה מה יהיה השנה,קל זה לא יהיה.

5. vivalaunited Member

מבחינת ההתקפה אני חושב שאנחנו עדין ההתקפה הכי טובה בליגה.
    במשחקי אימון לא הבקענו המון גולים אבל הגענו להמון הזדמנויות, רק לא הצלחנו לסיים, ברגע שכל השחקנים יגיעו לכושר משחק מלא אני בטוח שנצליח.
    אבל בהגנה יש לנו בעיה חמורה, בנאדו עזב וככל הנראה גם אולארה, זה משאיר אותנו עם משומר בצד ימין ביחד עם חרזי שגם בלם, קינן שכנראה זאת תיהיה עונת הפריצה שלו במכבי חיפה והוא יהיה חייב להוכיח את עצמו כי הוא כנראה בלם באנקר היחיד שלנו, ובצד שמאל את קייסי ומגרשוילי שרוצה לעזוב.
    לפי דעתי צריכים עוד העונה לתת למגרשוילי את המושכות של קייסי במהלך העונה, אם אני לא טועה קייסי בן 34 והגיע הזמן שלו לתת את הדגל לצעירים.
    בנוגע לעידן טל אני חושב שזאת אבידה גדולה אבל האבידה היחידה שהיא ממש קשה בשבילנו, כי זדנברג אפשר להחליף אותו, יניב קטן ורפאלוב יכולים לשחק בצד שמאל והלוואי ויתנו לרפאלוב לשחק ולא ישאילו אותו.
    כמו שזה נראה כרגע קבוצה טובה מאוד רק הגנה חלשה ביותר. חייבים להביא עוד בלם טוב אם אולארה לא יעזוב ועוד שתי בלמים אם אולארה יעזוב.

אני סומך על רוני לוי שיפעיל קצת שיקול דעת, ועל יעקב שחר שרוצה את הכסף מליגת האלופות.

6. דניאל א. Member

כרגע אנחנו נראים רע, רע מאוד.
    המוראל ברצפה, הסגל לא ברור. אין הרכב עדיין. בלאגן אחד שלם.
    כרגע אני לא רואה מצב שאנחנו מתקדמים בצ'מפיונס לצערי.

אומנם בנדו נחלש, אבל הוא עדיין בלם מצויין שתרם הרבה בשנה האחרונה. קיר וקפטן במרכז ההגנה.

7. d3fton3s Member

שחר אישר רשמית לבנאדו לעזוב, מהשיציב את חיפה בבעיה אם אולארה עוזב.. בכלל, הקבוצה נראית די רע בינתיים, אי אפשר לדעת אם צריך לקשר את זה למצב, אבל נקווה שבמחנה השני יהיה יותר טוב...

8. נדב מיכאלי Member

אני חושב שההתקפה של בית"ר בעונה הקרובה תיהיה לא פחות טובה מזו של חיפה או אולי אפילו יותר טובה.
    יש לבית"ר 4 חלוצים,3 חלוצים שהם שייכים לדור העתיד של הכדורגל הישראלי ,ועוד חלוץ שכבש 13 שערים בליגה הפורטוגלית (שהיא יותר קשה מהליגה הישראלית).
    יש לנו בקישור את זנדברג שמי כמוכם יודע שהוא מסוגל לתת בעונה איזה 10-12 גולים .
    יש לנו את פבריס פרננדס שיודע לבשל ולכבוש (למרות שלא הראה את זה כל כך בעונה החולפת).
    ואני גם שמעתי שמירוסביץ' ובואטנג יודעים לכבוש לא מעט שערים.
    וגם אלברמן יודע לתת שערים.
    גם המגנים של בית"ר גפני ואפק שחקנים שיודעים לכבוש.
    אבל ההגנה של חיפה בבעיות.
    עם כל הכבוד לקינן,אין לו ניסיון כמו לבנאדו.
    משומר בא מכפ"ס ואני עדיין לא בטוח שהוא ישתלב כל כך מהר.
    קייסי מעבר לשיא ,ואם אולארה יעזוב חיפה בצרה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  9. ReL Member

פבריס פרננדז זו שאלה גדולה מאוד , וסיכון שביתר לקחה . אם אני הייתי המאמן הייתי מעיף אותו לכל הרוחות אחרי מה שהוא עשה בשנה שעברה, השחקן הזה חושב רק על עצמו בכלל לא איכפת לו מהקבוצה והוא גם לא עשה יותר מדי בעונה שעברה . אין לי מושג למה השאירו אותו העונה ולא שיחררו אותו.

10. נדב מיכאלי Member

קודם כל יש לו חוזה,ובניגוד ללרואה אין הרבה קבוצות באירופה שמוכנות להחתים עכשיו את פבריס פרננדס.
    יש לו אופי מחורבן אני מסכים איתך אבל הוא מראה שינוי לטובה באופי שלו בשבועות האחרונים.
    ברור שאם פבריס פרננדס יתעסק רק בכדורגל הוא הזר הכי טוב בישראל בתפקיד שלו ללא עוררין בכלל.
    ואני חייב להגיד שאני את מכבי חיפה לא זוכר בקיץ כזה מבולגן.
    בזמן האחרון חיפה מופיעה יותר בכותרות מאשר בית"ר ,היום למשל חיפשתי בעיתון הספורט של ידיעות מילה על בית"ר ושום דבר .

11. vivalaunited Member

זנדברג יכול לתת אבל הוא לא נותן, בעונה טובה הוא בעיקר מבשל ושם 8 גולים ככה שזה גם ממש טוב אבל 12 גולים אני כבר לא חושב שהוא יתן בעונה אם הוא בכלל נתן אני לא זוכר אבל אני חושב שהוא נתן, הוא גם שחקן שיכול לשחק רק 60 דקות בצורה טובה.

3 חלוצים שהם דור העתיד, והם באמת חלוצים טובים, אבל לך תדע איך הם יתפתחו, טוטו תמוז לדעתי יפרח, אבל עדין הוא רק עונה אחת משחק בצורה טובה, הוא רק בן 17-18 והכל עוד יכול לקרות.

פרננדז שחקן מוכשר מאוד אבל יש לו אופי גרוע והוא לא מרוכז, שריקת בוז אחת של הקהל ואני חושב שהוא ישתגע. יש לו בעיית אופי דבר שמנע מהמון שחקנים לשחק טוב ולהגיע לטופ, למה שלא יקרה עוד פעם?
    עכשיו הוא מנסה להשתנות, וברור שהוא ינסה, אני לא רואה שום קבוצה טובה קונה אותו אם הוא לא מצליח בבית"ר, אז אין לו שום ברירה אלא לנסות. אם הוא יצליח...את זה נראה כבר.

מירוסביץ ובאוטנג בעיקר תומכים בהתקפה ולא נותנים גולים. במשחק אימון אחרון באוטנג נתן גול אבל זה לא משחק לדוגמא, מירוסביץ אם תסתכל על הסטטיסטיקה יש לו נתונים 90 משחקים ו5 גולים או דברים דומים בקיצור. ברקוביץ גם עם מאזן בנבחרת למשל של 72 משחקים ו9 גולים אם אני לא טועה אבל הוא יותר מבשל ופליימיקר מאשר כובש גולים אז אולי ככה גם מירוסביץ.
    מה גם שמירוסביץ בא מעונות גרועות ובעיקר כהבטחה גדולה, אבל אולי הליגה הישראלית קטנה עליו והוא יצליח.

אפק כובש בעמדת המגן? לא רואים כל כך הרבה גולים משחקנים בעמדות האלה, הם יודעים להבקיע אולי אבל זה לא התפקיד שלהם בכלל, אפק אולי יכבוש בעמדת הקשר כמה גולים אבל מעמדת המגן לא נראה לי.

בקשר לקינן, כל שחקן צריך להתחיל מתישהו, בליגת האלופות אין לו ניסיון, אבל בליגה יש לו, ועוד בקבוצות תחתית ואמצע טבלה שצריכות להגן המון במשחק, והוא הוכיח ותשאל אוהדים של נתניה וסכנין שהוא שחקן ראוי ומצויין.
    משומר השתלב היטב בצורה חברתית ומקצועית בחיפה לפי מה שהבנתי ואם אולארה יעזוב אז כן בצרה אבל אני בטוח שנסתדר. קייסי מעבר לשיא אבל עדין הוא יותר טוב כמעט מכל המגנים ויש במקומו גם את מגרשוילי. :aaa021:

ולתוספת, בן יוסף אמור לעזוב את ביתר אז אם הוא יעזוב גם אתם בצרה בהגנה לא?

12. נדב מיכאלי Member

קודם אני מקווה שבן יוסף ישאר כי הוא חשוב.
    אם הוא עוזב אנחנו בבעיה אבל המזל שלנו שיש לנו מקום פנוי לזר מה שאין בינתיים לחיפה.
    ואני לא חושב שבוקולי בתור קשר אחורי בתפקיד של טל זה הפיתרון .

13. dani12 Member

אנחנו שלא כמוכם נמצא בלם יותר טוב מבן יוסף בדקה וחצי.
    מה גם שהוא עדיין לא עזב.

14. נדב מיכאלי Member

בזה אני לא בטוח.זה יהיה קשה.
    ולגבי ההתקפה של בית"ר אני מבטיח לכם שבית"ר השנה תכבוש הרבה שערים.
    השאלה אם זה יספיק לאליפות.

15. vivalaunited Member

כן אבל גם אולארה לא עזב עדין.
    וראינו כמה זמן לקח לכם למצוא קשר, חתם, סיכם, אה בעצם לא...
    כל מיני סיפורים כאלה.

אם תביאו זר בכיר שיהיה לכם בכיף, אם אולארה יעזוב חיפה יביאו נראה לי גם בלם זר ואם לא אז זה עוד הפסד של חיפה, אבל אם יביאו מישהו ישראלי מקומי אני בטוח שלא יביאו איזה מישהו מסכן.