מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. שלוס Member

מתי יפרסמו את הקבוצות המדורגות במוק הסיבוב ה3 של האלופות?
    אפשרי לקבל את קייבו?

2. vivalaunited Member

אן אולארה יעזוב יש בעיה, גם כי הוא וקינן כבר תורגלו ביחד, בנאדו וקינן שיחקו ביחד בעבר אבל עדיין בנאדו לא שיחק משחק אחד עדין, לא התאמן פעם אחת עם הקבוצה, וזה יפגע.
    חוץ מזה שאם בנאדו עוד איכשהו יהיה בכושר והכל טוב יהיה לא יהיה לו מחליף ראוי.

3. דניאל א. Member

סביר להניח שקייבו לא מדורגת.
    אז לא

4. משוגע בירוק Member

הקבוצות שמכבי חיפה יכולה לקבל בסיבוב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות:

1. ליברפול (אנגליה)
    2. ארסנל (אנגליה)
    3. ולנסיה (ספרד)
    4. אייאקס (הולנד)
    5. ליל (צרפת)
    6. בנפיקה (פורטוגל)
    7. סטיאווה בוקרשט (רומניה)
    8. צסק"א מוסקבה (רוסיה)
    9. א.א.ק. אתונה (יוון)
    10. דינמו קייב (אוקראינה)
    11. פאלרמו (איטליה)
    12. לבסקי סופיה (בולגריה)
    13. שחטיור דונייצק (אוקראינה)
    14. גלאטאסריי (טורקיה)
    15. המבורג (גרמניה)
    16. סלובן ליברץ (סלובניה)

5. דניאל א. Member

ליברץ\ דונייצק\סופיה\אתונה\בוקרשט- יש סיכוי לא רע לעבור.

גלאטסראי\ המבורג\ פאלרמו\ קייב\ מוסקבה\ ליל- משימה קשה. אבל עדיין אפשרית

ליברפול\ארסנל\ולנסיה\ אייאקס\ בנפיקה\ המבורג- אפשר להתחיל להתכונן לאופ"א

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך..
    גם איך שמכבי חיפה ניראת עכשיו הם עדיין לא מוכנים לאירופה.
    ומישהו יודע מה ניסגר עם בנאדו ?! חוזר לא חוזר...

והעמדה שהכי מציקה לי זה של הקשר איפה שעידן טל שיחק,עד עכשיו לא ניאה שרוני לוי מצא פיתרון..
    לשים את בוקולי זה לא רעיון מוצלח במיוחד,הוא צריך לשחק בצד ימין שם הוא טוב (לא סתם הוא ניבחר לשחקן העונה כשהוא שיחק בתפקיד הזה..)
    והברזילאי החדש שהגיע (שחכתי את שמו) לא עושה רושם של שחקן מי יודע מה..

בכול אופן שהיה בהצלחה למכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות !

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  7. משוגע בירוק Member

המבורג וקייב ואולי אפילו מוסקבה הייתי מקפיץ לדרגה הכי קשה... וגם את דונייצק לדרגה השנייה....

8. נדב מיכאלי Member

בנאדו עוזב היום רישמית את מכבי חיפה,כמו שחשבתי שיקרה הפגישה עם שחר היתה רק כדי להגיד סופית שבנאדו עוזב.
    חיפה זקוקה לניסיון של בנאדו באירופה עם כל הכבוד לקינן.
    תיתפללו שאולארה לא יעזוב.

9. vivalaunited Member

מה עכשיו גם רפאלוב רוצה לעזוב.
    דפוקים החיפה האלה שלא שומרים עליו אם יתנו לא לעזוב, אם הוא עוזב נשבע לכם אני נמאס לי מהניהול, כמה שהוא טוב ולדוגמא.
    רפאלוב צריך לשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!

10. Raulito Madridista

מכבי חיפה סיימה את משחקי האימון שלה עם 3 תוצאות תיקו ו2 הפסדים. משחק אימון אחד פוצץ בטענה שהקבוצה היריבה מנסה לחסל את השחקנים של מכבי חיפה עם תיקולים חזקים ללא כדור. בכל מקרה, באמת זה נראה שמכבי חיפה לא מסוגלת כרגע להתמודד במוקדמות ליגת האלופות והיא לא מוכנה מספיק. המצב בחיפה בהחלט משפיע על השחקנים לדעתי, והם גם צריכים להתחבר זה לא אותה חיפה שמשחקת בייחד כבר כמה עונות טובות. פומאס המקסיקנית לדוגמא לוחצת על חיפה לשחרר את קולאוטי, אסור לה לעשות את זה גם לא אחרי מוקדמות ליגת האלופות. אני לא כל-כך רוצה הצלחה של חיפה בליגת האלופות, כי הסגל שלה לא יספיק גם לליגה. אני מעדיף שהיא תיקח את האליפות ולא בית"ר ירושלים.

אני מסכים איתך נדב, בנאדו עוזב בזמן לא טוב, גם אולארה כרגע לא בטוח שיישאר. מקווה שהמצב יירגע וגם השחקנים של מכבי חיפה. העונה זה באמת נראה שחיפה לא מסוגלת לשמור על אותה רמה מהשנים האחרונות, אבל אין מה לעשות. בעשור האחרון לא הייתה קבוצה כמו מכבי חיפה, שמרה כל-כך הרבה זמן על הרמה הכי גבוהה.

בקשר למחליף לעידן טל: השחקן הכי טוב בישראל כרגע בעמדה הזו זה אלברמן שסגר בבית"ר ירושלים. סואן ודירסאו זה ייצור קישור ללא 50\50 שלא יכול לדחוף קדימה, לסואן חוץ מבעיטה ולחימה אין שום דבר בניגוד לטל שגם היה לו טכניקה, גם מסירות נהדרות, וגם בעיטות פצצה. "עידן טיל" חבר שלי כינה אותו, אוהד חיפה. בוקולי באמצע יבזבז את כישורי, הוא שחקן אגף מובהק ללא ספק.

אני חושב דווקא שאת אתונה ובוקרשט יהיה קשה לחיפה הנוכחית לעבור, וגם את דונייצק. סתם אני לא מכיר את הקבוצה אבל השם חחח

11. נדב מיכאלי Member

ראוליטו אני גם בדיעה שלך לגבי אלברמן,הוא המחליף האולטימטיבי לטל.
    אבל הוא בבית"ר ל-5 שנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    "שחר הוא אדם קר,יש לו לבן מאבן "
    http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/740766.html
    טל,זנדברג,בנאדו,סבן עזבו את מכבי חיפה .
    בנוסף לאולארה,קולאוטי,מגרשווילי שמתנדנדים אין ספק שחיפה נחלשה יחסית לעונות האחרונות.
    אם חיפה משחררים את רפאלוב הם עושים שטות גמורה,לתת למליקסון לשחק על חשבון שחקן בית צעיר ומוכשר כמו רפאלוב?

12. משוגע בירוק Member

הם לא ישחררו את רפאלוב, אבל סיכוי רציני מאוד שהוא הולך להיות מושאל בעונה הנוכחית...

13. Ljungberg 8 Member

אני חושב שבמצב של היום בוקולי באמצע זה הכי טוב שיש, זה ייתן לקטן את המקום בימין ומסודי בשמאל.
    בנוסף יש עוד חילופים שאפשר לעשות כמו לשחק עם קטן ובוקולי באגפים (אחד מהם יצטרך לשחק בשמאל) ולשחק עם סואן ליד דירסאו ומסודי מתחת לחלוץ (4-5-1) או לפתוח עם מסודי ליד דירסאו (4-4-2) במערך קצת יותר התקפי.
    ואם מצרפים את מליקסון לרוטציה אז גם לפיו אפשר לשנות מערכים ולנסות אותו או מתחת לחלוץ או באגף ימין.
    בקיצור, חיפה היתה במצבים טובים יותר אבל זה לא סוף העולם, יש פתרונות.

14. ManUtd Fan Member

בהחלט, בחלון העברות הזה חיפה רק נחלשת. טל, השחקן אולי הכי חשוב שהיה בקבוצה עזב, ולו עדיין אין מחליף ראוי. את אנדרסון אני לא ראיתי משחק, ועושה רושם כי גם אם קולאוטי יקבל אזרחות, אנחנו לא נראה שנה הבאה את הברזילאי משחק אצלנו בקבוצה. ועכשיו גם קולאוטי, מגלשווילי ורפאלוב לא בטוח נשארים בקבוצה, ואולארה כמעט בטוח שיעזוב. מה שמשאיר בהגנה את קינן חסר הניסיון, ואלוהים יודע מי יהיה לצידו.

לגבי רפאלוב שעשוי לעזוב. בחיי הוא ילד קטן. אז מה קרה? לא שותפת במשחק אימון, לא קרה כלום. הוא כועס בגלל שלא שותף במשחק חסר חשיבות, נו באמת, איזה ילד קטן. אסור שיעזוב את הקבוצה, הוא עדיף על מליקסון בהרבה, ואני מקווה שהוא יהיה עדיפות ראשונה, לפני מליקסון.

15. ReL Member

אין לרפאלוב מה לחפש בחיפה כשיש את בוקולי ומסודי , ועוד הביאו את מליקסון , ואם אני לא טועה רצו להביא גם את שבחון ?! רפאלוב צריך לעבור לקבוצה אחרת בארץ שתבנה עליו , רוני לוי ממש טמבל שלא בונה עליו , זה שהוא נותן לו לשחק בחצי האחרון של העונה כשזה בטוח שחיפה כבר לוקחת אליפות זאת לא חוכמה גדולה .