מכבי חיפה 06\07: מתכוננים לעונה החדשה ולאינטרטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. vivalaunited Member

כן אבל הוא ואישתו עוד לא חצי שנה נראה לי ביחד אולי טיפה יותר והיא לא נראה לי תרצה לעזוב, ואם כן אז רק תמורת שכר ענק.
    ועוד דבר, כל החלוצים שבית"ר מביאים שאמורים להיות יותר טובים מקולאוטי מביאים אותם באיזה מיליון, מיליון וחצי דולר, ונותנים להם שכר של חצי מיליון.
    אז אפשר גם להביא מישהו ברמה וידוע שהסקאוטים של חיפה יותר טובים מדהאן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר,אבל מצד שני אנחנו לא ביום הראשון של הפגרה-אנחנו כבר סיימנו מחנה אימונים אחד
    ויש כל כך הרבה סיבות שאי אפשר יהיה למצוא זר חדש טוב[כי מי שטוב חתם כבר בקבוצה] וזר
    חדש בארץ צריך זמן התאקלמות [גם זר ותיק שמגיע לקבוצה חדשה] ולחיפה אין את המותרות הזאת
    במקרה הזה אם פומאס לא מציעה משהו כמו 10 מיליון על קולאוטי-וזה לא יקרה,לחיפה עדיף להישאר
    עם רוברטו אצלנו.

3. vivalaunited Member

אם הוא יגיד לשחר שהוא מעדיף את פומאס..שחר ימכור אותו.
    הוא לא אמר לקופים הירוקים שהוא לא רוצה לעזוב נראה לי..הוא רק אמר שהוא ירוק וכל זה.

4. תונל Member

אני מקווה ששחר יחכה עם ההחלטה הזאת לפחות עד ההגרלה (28.7), אבל נראה לי שאם נקבל קבוצה נוסח ארסנל\ליברפול\אינטר והוא יראה שבכל מקרה צריך פוקס כדי לעבור, אז הוא יעדיף לשחרר אותו (כי באופ"א בכל מקרה לא נראה לי מרוויחים 3 מיליון דולר וככה נראה לי שהראש של שחר עובד).

5. roeiuzan Member

אבל לשחר יש כוונה לשחרר אותו במקרה של ההצעה גבוהה?
    ומה הכיווי של קולאוטי עצמו עד עכשיו?

6. vivalaunited Member

לדעתי אם הוא יקבל הצעה של 3 מיליון דולר הוא ימכור.
    הוא איש עסקים והוא נתן את ההצעה של ה3 מיליון דולר כי הוא יודע שזה מה שקולאוטי שווה.
    אם הם יציעו הוא לא יגיד טוב אני לא רוצה למכור, אולי הוא יגיד להם שהוא צריך את השחקן אבל לא נראה לי.

אבל לא נראה לי קולאוטי ירצה לעזוב.

7. reda Member

אגב הבנתי ש30 אחוזים מהרווח בוקה תיקח...ככה שחיפה תרוויח בסביבות ה2.3 מליון שזה גם סכום מצויין לחזק את חיפה בעוד שחקנים או סכום להשקיע באקדמיית נוער או מתחם אימונים או סקאוטים טובים

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדרסון שביאר בדרך החוצה בגלל הקטע הבטחוני-האמת אני מאוד מפחד שעם הזמן גם אולארה
    ודירסאו אולי יעזבו.

9. reda Member

דירסא זו תהיה מכה...אבל אולארה אני מאמין שאם חיפה תמכור אותו ועם הכסף שהם ירוויחו מקולאוטי אם הוא כמובן ירצה לעזוב הם יוכלו להשיג בלם יותר טוב ממנו...

10. d3fton3s Member

בינתיים אומרים שפומאס החתימה שני חלוצים אחרים.. ככה שלא סגור שהם יקחו אותו. בכל מקרה, דירסאו לא מדבר על לעזוב בינתיים, אבל אולארה מתחיל לעשות קולות.. ואז זאת כבר תהיה בעיה... לך תביא בלם שלא מתואם עם ההגנה.. או מה תעשה, תריץ לי את חרזי בתור בלם כשמשומר מגן? לא נראה לי כ"כ מתאים למרות שחרזי שיחק כבר בתפקיד הזה..

11. N כמוני Member

אני מסכים.
    אנשים פה מדברי על כך שאפשר להחליף את קולואטי ואפשר להחליף את אולארה וזה שטויות.
    לא בטוח שנמצא תחליף יותר טוב,וגם אם כן יקח לו זמן להשתלב בקבוצה (קולואטי היה חושך בחודש הראשון).
    עדיף לחיפה שהסגל יישאר כמו שהוא.מאשר להתחיל להחליף שחקנים.הקיץ של חיפה מספיק גרוע ולא צריך להתחיל להסתכן בחילופי שחקנים.

12. Rosaneri Member

אני חושב שלא יוותרו על קולאוטי כול כך בקלות,וזה לא כול כך קל להחליף את קרולאוטי ואולארה.
    אבל עם פומס יציעו 3 מיליון דולר אז בתור איש עסקים שחר ימכור.

13. beks23 Member

בטח שימכור , את בניון הוא מכר בפחות אז למה שלא ימכור את קולאוטי ?

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שהבנתי הוא ימכור את קולאוטי רק אם הוא יקבל 3 מיליון דולר ורק אחרי כל העניין של ליגת אלופות.

15. שגיא Guest

אכן, כרגע פומאס הייתה מוכנה לשלם משהו בסביבות ה2-2.3 מליון דולר, שחר אמר שיסכים רק לשלושה מליון דולר וגם זה יהיה רק אחרי מוקדמות ליגת האלופות.