דודי,בגלל שאתה לא אוהד מכבי אתה לא מבין,שמובילים את הליגה בכל כך הרבה והשחקנים שלך סחוטים מהעונה,מהנבחרת ואתה עדיין פותח איתם ואתה אפילו לא מחליף זה מצביע על ניהול משחק כושל!!! אני מוכן להתערב איתך שיניב קטן עצמו היה מת להיות מוחלף כבר בדקה ה60 במשחק האחרון, תחשוב על זה הבן אדם קרע את עצמו במחזורים האחרונים עכשיו הוא צריך לבוא לשחק במקום שבוא אין שום מתח והניצחון הוא לא כל כך חשוב אז מן הסתם שהשחקן ישקיע פחות-אז למה לא לשחק עם בן בסט במקומו?? ברדה??? רפאלוב<??? מישהו......... והביקורת הזאת היא בכלל לא על יניב קטן,אני מת עליו,היא אך ורק על המאמן. וכמו שאחד אמר פה שהאבסורד שאין מצב ששחר יפטר אותו כי לפטר מאמן אחרי שתי אליפיות זה פשוט לא מתאים ושחר לא רואה אולי את מה שאנחנו רואים,וחבל. רביד גזל לא מגן ימני,אז למה הוא פתח איתו כמגן ימני?? מעניין אותי מה היה קורה אם גם גזל היה פצוע,הוא היה פותח עם ברדה כמגן ימני?? או עם בירוק?? כי הוא בהחלט יעדיף אותם על אולי איזה מגן כישרוני מהנוער שמת להוכיח מה הוא שווה ויכול לעזור לנו לנצח הרבה יותר מגזל ממורמר שאפילו לא יודע לשחק בתפקיד הזה וזה הוכח במשחקי הנבחרת שהוא פתח כמגן. אז שוב אני חוזר וכולם איתי-אליפות בלי מאמן!!!!!
ששחר יביא מאמן מנוסה שנוכל לעלות לליגת אלופות כי זה המקום שלנו כמו קשטן או גרנט שנצליח באירופה ולא אפס כמו רוני לוי שדפק אותנו במוק' עם הגנה שתוך 9 דק' ספגה 2 גולים בנורבגיה ומחצית שניה ברמת גן שכמעט הפסדנו ובסוף קיבלנו גול דקה 93
רוני לוי הוא מאמן לא קשור...משחק אחד הוא פותח עם זנדברג בתור חלוץ????? אחרי זה גזל מגן ימני? מכניס מחליפים דקה 89.... ואחרי זה מתראיין ואומר שהם סחוטים מהמשחק של ישראל... אז למה שלא תשתף ת'נוער אחרי שאתה מזיין בשכל כל הזמן עכשיו הוא עוד רוצה את בוזגלו בשביל לייבש אותו על הספסל במקום לפתח את רביד גזל שהוא כשרון לטווח ארוך רק צריך לדעת איך לפתח אותו טוב טוב בירוק ההנהלה לא שמה עליו בגלל הצבא...
לא אמרתי שהוא לא עושה טעויות, אבל בינתיים הוא מביא לכם אליפות? תשבו בשקט. אני אולי לא אוהד חיפה, אבל להיות אוהד של מכבי ת"א הרבה יותר קשה להיות, תאמין לאחד עם ניסיון...
לא מעניין אותי האליפיות שלו-גם אני יכול לקחת אליפות עם סגל הכי חזק,תקציב הכי גדול,יושב ראש הכי חזק וליגה כל כך חלשה-אין מה להודות לו. וברגע שאתה לוקח 4 אליפיות ב5 שנים,אולי שכחת איך זה אתה מתחיל לחשוב קדימה,ברגע שכבר היית בליגת האלופות ורואה שאפילו מכבי תל אביב החלשה הגיעה אז יש לך תאבון לזה אבל את זה לא קיבלנו ורק בגלל הניהול משחק הכושל שלו מול רוזנבורג,ההכנסה המטופשת של קינן במקום חלוץ אמיתי ויחיד עושה שני דברים,ראשית כשאין חלוץ אין לי למסור למעלה ושאין מי שיקח כדורים למעלה ושיחלץ להם את ההגנה אין להם שום סיבה לפחד לעלות עוד ועוד עד שיבוא הגול-סיבה שנייה הוא הזמין פסיכולוגית התקפות בפחדנות שלו,ואל תזיינו לי את המוח שהיינו ב10 שחקנים,זה לא סוף העולם,עובדה שאיתם הבקענו את שני השערים ועם חילוף חכם יותר אולי היינו שומרים על רשת נקייה. אבל שיא השנאה שלי לרוני לוי הגיעה במשחק מול דנייפרו האוקראינית,במשחק הראשון ניצחנו 1-0 בבית במשחק השני האוקראינים עלו ליתרון 1-0 בסביבות הדקה ה50 שמוביל להארכה,בשלב זה אחר 50 דקות,ואני אומר באחריות,הגרועות של מכבי חיפה כל השנה,פשוט לא עשו כלום בחלק הקדמי ועשו טעויות של ילדים-היה חובה חילוף לרענן את משחק,היה עדיף 2 אבל נסתפק ב1,ועוד באותה תקופה שרוסו עוד שיחק,תחשבו הייתה עוד אפשרות על הספסל כי רוסו תפס מקום-רוני קפא ולא עשה שום שינוי כי פחד ששחקן חדש יעשה טעות,דקה 75 הבקיעו האוקראינים שוב וחיפה כבר הייתה מחוץ לגביע אופא,בדקה הזאת נזכר רוני לוי שצריך לבצע שינוי וביצע בדקה ה80 רק חילוף אחד שכמובן היה מאוחר מדי ולא עזר,וזהו-למכבי חיפה יש עוד עונה משעממת בלי אירופה. שני המשחקים האלו הגדירו לי מחדש מה זה מאמן אפס!! בנבחרת אני לעיתים קרובות במיוחד לא אוהב את ההחלטות של אברם,אבל אברם מוכיח את עצמו כל פעם מחדש,אברם ראה שהחלטה המפגרת לשים את אפק בחלק האחורי הייתה שגויה,חבל שהוא קלט מאוחר אבל עדיין לבסוף קלט ושינה את המערך שעבד הרבה יותר טוב מול הצרפתים. גרנט מבצע חילופים-חילוף אחד שלו גם הקפיץ את כל המדינה. אז כן אני לא מאד אוהב את גרנט,וכועס עליו הרבה,אבל אני מעריך אותו,לומד מטעויות.
עם כל הכבוד לזה שחזרנו אתמול מה-2:0 שימו לב לנתון מעניין 7 פעמים חיפה הייתה בפיגור השנה ובכולם היא לא הצליחה לנצח... מול מכבי ת"א נגמר 1:0 מול מכבי פ"ת נגמר 2:2 מול אשדוד נגמר 4:0 מול הפועל פ"ת בגביע הטוטו נגמר 5:1 מול הפועל חיפה אתמול נגמר 3:3 מול רוזנבורג בחוץ נגמר 2:1 מול דניפרו בחוץ נגמר 2:0 עריכה: ועוד דבר: ב-8 המשחקים האחרונים (5 ליגה, 2 גביע, 1 טוטו) מכבי חיפה ספגה 17 (!!) שערים.. ב-29 המשחקים הקודמים להם מתחילת העונה (22 ליגה, 7 טוטו) מכבי חיפה ספגה רק 16 (!!!!!!) שערים...
אין ספק שההגנה התדרדרה,זה בא ביחד עם ההתדרדרות של כל הקבוצה-קודם כל שימו לב שהסגל מאד מדולל,שניים פצועים-חרזי ואוזן וכבר אין מגן ימני טבעי וצריך לשחק עם מגן לא מגן-אפס...(רביד גזל)... ווסקלי בכלל לא מרשים אותי,לא ברמה גבוהה בכלל וטוב מאד שמעיפים אותו... בנאדו וחרזי עם כל הכבוד להם,כבר לא כאלה צעירים ואני הראשון שיברך על חילופי דורות בהגנה. הפציעה של דוידוביץ' גם היא לא הוסיפה למרות שאין לי טענות כלפי אלמדון הכשרוני. ובכלל עם מאמן כזה חלש אופי ושלא יודע לנהל משחק בגרוש,אתה מצפה שנחזור מפיגור? חילופים... זה דבר שמחזיר קבוצה למשחקים... רק חבל שבמכבי חיפה לא יודעים שקיים דבר כזה,אהה סליחה בוא נדייק נזכרים בחוק הזה בדקה ה90... מבחינתי זה בכלל לא חילופים,אחרי כמה משחקים רצופים חלשים בלי נצחונות,אם אני הייתי מאמן-חצי קבוצה הייתה מתחלפת,למה להרבה שחקנים אין מקום בהרכב ביכולת עלובה שכזאת- אולי לעזעזל אם נשלח את בן בסט ורפאלוב ישירות להרכב במחזור הקרוב אולי נגלה(למרות שלי זה לא חדש) שיש לנו נוער מצויין שיכול בכייף להיות חלק חשוב מהקבוצה בשנה הקרובה ואולי המחליף של קטן אם יעבור לחול לא נמצא אי שם בחול אלא ממש מתחת לאף-בנוער... במחיר של 0 שקל... רק אולי... שווה לנסות זה בטוח-בטח שהאליפות כבר הוכרעה...
זה לא מדוייק,כי הקבוצות האחרות במקרה שיש להם מחסור שחקן בעמדה מביאות שחקן מהנוער,לנו אין דבר כזה כי הנוער הוא הגרוע בארץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx או כי המאמן מתעקש לו לעלות שחקנים מהנוער ולכן זה שיש לנו שמות גדולים ,לא אומר שיש לנו סגל רחב תחשוב-בעמדת הבלם והמגן הימני יש לנו 4 שחקנים שבפועל 3 משחקים-אחד כבר גמר תעונה(אוזן) זאת אומרת שאין לנו מחליף לעמדה זאת ולגזל אני לא קורא מחליף,כלומר ווסקלי יוכל להבקיע שישה שערים עצמיים בשבוע הבא אבל אני בטוח שרוני לוי לא יחליף אותו כי פשוט אין לו מחליף בסגל,אני בטוח שלבית"ר יש. אם הוא לא היה משחרר את עזריה,אז לא הייתי מתלונן כי הוא בעצם המגן הימני היחיד שהיה לנו(לאוזן אני לא קורא מגן כבר ראינו את זה בתחילת השנה שהיה חלש מאד בתפקיד,למרות שכבלם הוא יכול לבצע עבודה טובה מאד כפי שראינו בנתניה הרבה שנים). וחרזי,אני אישית לא מחזיק ממנו כבר וגם מעדיף אותו כבלם,כמגן אין לו יכולת התקפית בגרוש וזה מה שאנחנו צריכים. החיזוק הכי חשוב שמצטרך לשנה הבאה הוא כמובן מגן ימני טוב מאד-עדיף שניים,אולי שהשני יהיה עזריה או כמאל גברין המושאלים שיחזרו ויכולים להיות אופציית מחליף מספיק טובה.
לפי מה שאני הבנתי במכבי מחפשים לשנה הבאה בלם ומגן ימני, כנראה קלמי סבן ותומר בן יוסף. אני אישית אשמח לראות אותם במכבי.
קלמי סבן-אוקי,אפשר יותר טוב אבל סבבה... תומר בן יוסף?? אוי רק לא זה,בינוני מאד. אפשר למצוא טובים ממנו-אני בטוח... לא חושב בכלל יותר טוב מווסקלי.
הבנתי ששי מיימון מהנוער שלנו הוא שחקן מהבולטים ומשחק גם בנבחרת הנוער. חבל שלרוני לוי זה לא מזיז בכלל. הוא בטח ינסה לקחת את סבן, לא יצליח, ויתפשר על מגן ימני (רכש כמובן) פחות טוב.
למה שהוא לא יצליח ? סבן מסיים בסוף העונה את החוזה שלו בהפועל ת"א והוא נחשב שחקן חופשי. בקשר לתומר בן יוסף, נכון שאפשר למצוא יותר טובים, אבל לדעתי זה יכול להיות רכש טוב. בלם צעיר שיבוא כהשקעה לעתיד (הוא לא מתוכן להרכב הראשון), עם יכולת מוכחת (לא כמו גונזבלש או זרים אחרים שיכולות להיות נפילות בבחירה שלהם) ובמחיר לא גבוה כל כך.
צעיר? מאיפה הבאת את זה? אני זוכר אותו משחק כבר הרבה שנים. ודקל קינן עדיף עליו, גם אחרי יום שבת בגביע נגד הכח ר"ג. ביום שנביא שחקנים כמו בן יוסף אפשר יהיה לסגור את מחלקת הנוער. שיביאו את גולן חרמון וזהו.