למזלי לא הוצאתי כסף על משחק של חיפה, אני שמעתי טוב מאוד בטלוויזיה את הצעקות של המאמנים בזמן ההארכה, אם זה לא מעיד על שקט אז מה כן?
מי אתה שתגיד??? מה אתה יודע? אומרים לך פה 3 עדים שהעידוד של האוהדים היה מצוין גם אחרי האדום לגרייב, גם אחרי השער הראשון של רוזנבורג, וגם בהארכה אז חאלאס אין לך מושג מהחיים שלך פשוט תשתוק.
מה אנחנו חייבים לכם בכלל? הייתה אתמול תצוגת עידוד מצויינת ובכל שלבי המשחק ופתאום יוצאים לי כל מיני חיישני קול מוסמכים של המשרד לאיכות הסביבה שסתם מחפשים להציק. תמשיכו לאטום אזניים ולעצום עיניים, זה בטוח יעזור.
די לריב על הא ודא, היום תראו תצוגת עידוד...במקום להתעסק במכבי חיפה וההדחה שלה אתם מתעסקים בקהל, שהיה דווקא טוב, אבל מהסיום של המשחק, בזמן שחיפה ממש היתה צריכה אותו, ועד סיום הארכה הוא לא היה שם נקודה. אגב הקהל של חיפה שוב הוכיח שהוא קהל פירו, לא יותר מזה. היום תשבו ותראו תצוגת עידוד.
אתה פשוט בדיחה. אם אין לך מה להגיד מוטב שתסתום ת'פה שלך... היית במשחק שאתה מדבר? אומרים לך פה אוהדים של חיפה שהיו במשחק שהם נתנו ת'נשמה שלהם. אני ישבתי ב- 11 וראיתי את כל היציע קורע לעצמו את הגרון, נותן את הנשמה ומעודד גם כשאין סיכוי- ואתה משחק אותה חכמולוג ומדבר על העידוד... תפסיק לזיין תשכל. עד עכשיו אין לי קול ואתה מדבר איתי על עידוד... ועומר, באמת, חוכמה גדולה לראות את אוהדי מכבי ת"א מעודדים כשאתם כבר בליגת- האלופות. איפה היו אותם האוהדים שנה שלמה שמכבי ת"א הייתה במצבים קשים? לבשו חולצות שחורות וקיללו? אני רוצה לראות את אוהדי מכבי ת"א מעודדים גם כשמכבי ת"א תקבל את החמישיות והשישיות בליגת- האלופות. אני אומר את זה לא בשביל להקניט את אוהדי מכבי, אלא פשוט בגלל שאני חושב שמכבי ת"א נכון להיום היא קבוצה מאוד בינונית שאין לה מקום בליגת- האלופות. הסגל שלה הרבה פחות טוב מהסגל של חיפה ואם לחיפה היה יכול להיות מאוד קשה אם היינו עולים לצ'מפיונס, אז לכם יכול להיות גהינום. ואוהדי בית"ר מתוסכלים, תעשו טובה: תחזרו לחורים שלכם ואל תכתבו תגובות חסרות תכלית בדיון על מכבי חיפה. עדיף שתחזרו לדיון שלכם על בית"ר ותתעמקו במאבקי ההישרדות שלכם (תוך 5 מחזורים אתם כבר חוזרים למקומכם הטיבעי, אל תתלהבו יותר מידי).
מצטער אבל לא ראיתי שהדיון הזה הוא לאוהדי מכבי חיפה בלבד. תראה פעם אחת שהזכרתי את המילה בית"ר בהודעות שלי. אני דיברתי על המשחק אתמול ועל מה שראתי\שמעתי. לא יותר מזה. אתה רוצה לא לראות תגובות שלי, תפתח דיון מיוחד לאוהדי מכבי חיפה ושם תאמין לי שאני לא אכנס.
רד ליון: אותו קהל שלבש חולצות שחורות, עונה קודם נתן את אחת העונות הכי מדהימות שנראו פה מבחינת עידוד והביא אליפות (ביחד עם נמני) לקבוצה שלו...ועונה לפני כן הוא הביא גביע, ועונה לפני כן הביא עוד גביע...אז די. ולהזכירך אותו קהל שלבש שחור בשנה שעברה (ולא קילל, או שקללות אל עבר רוני לוי מעלות בך הדים) היה אותו קהל שנתן את התצוגות הכי יפות שנראו פה אי פעם...2:0 בדרבי ובמשחק מול בית"ר בטדי... ולא, מכבי ת"א לא בליגת האלופות, כשהיא תהיה אם בכלל וזה יהיה רשמי נדבר.
טוב הועלתה נקודה נכונה. טענות של החבר'ה על כך שמכבי חיפה עודדה או לא, זה לדיון קהל. מבחינה מקצועית, למדנו אתמול דבר באופן סופי- בארץ, מכבי ת"א יכולה להחזיק בונקר עם ההגנה שלה, פעם גם הפועל ת"א יכלה אבל היום נראה לי שלא, ומכבי חיפה גם כן לא מסוגלת להחזיק בונקר כשיטת משחק, בטח ובטח כשלא מנסים לעקוץ במתפרצות. זה דבר שכואב לי עליו. היינו יכולים והיינו צריכים להעפיל.
מה אתה יודע??? אתה ראית את המשחק אתמול בטלוויזיה ותרשה לי לנחש שאתה הולך לראות את המשחק של הצהבת היום בדיוק מאותו מקום. בזמן שהקבוצה הייתה צריכה אותנו אנחנו היינו במקום ו-2 הגולים של חיפה היו גולים של הקהל. גם בהארכה האוהדים המשיכו לעודד ולא אתה ולא אף צהוב מגעיל אחר ייקח מאיתנו את זה.
חחחחחחחח...........איזו בדיחה! היה אחלה עידוד-כשהקופים הירוקים יצאו לפני הסוף, וצרחו: " יאללה אוטובוס, יאללה אוטו, יאללה הביתה " הקהל של חיפה הוא בדיוק כמו הקבוצה שלו-חסר נשמה! כמו שאמרתי: הכסף הגדול של יענקל'ה שחר יכול לקנות שחקנים-הוא לא יכול לקנות נשמה.
אנא מכם, אל תהפכו את הדיון לויכוח על הקהלים, בטח לא ככה. כל תגובה נוספת בעניין זה תימחק. זה ת'רד על המשחק בלבד.
לקהל, במצב של חיסרון שחקן בקבוצה שלו, ותחת לחץ עצום-יש תפקיד חשוב! חבל שאוהדי חיפה לא מספיק בוגרים כדי להבין את זה. לא סתם חיפה קיבלו את הגול שתי דקות לסוף! תסתכלו מה הבועל ת"א עשו בגביע אירופה: את השערים המכריעים שלהם הם דווקא הבקיעו בדקות האלו, בזכות קהל שדחף אותם קדימה!
זה לא וויכוח על קהלים, זה ויכוח על הקהל של חיפה במשחק הספציפי הזה. יציע 11-12 עודד בלי הפסקה 120 דקות ואף אחד אחר לא יכול להגיד לי, לאיתמר לרקובה או לאף אוהד ירוק אחר שהיה במשחק אתמול אחרת כי אנחנו היינו שם ואנחנו מקור ראשון. כל שאר היציעים ידעו להצטרף לעידוד ברגעים שהיה צריך והאווירה במגרש הייתה פשט מחשמלת.
מעניין יהיה לראות אם חיפה תתאושש מהסיפור הזה או שהסינדרום של באר שבע אחרי התבוסה לבארסה יחזור על עצמו. המשחק של חיפה באשדוד - יהיה אינדיקציה ברורה לכיוון!
תגיד מה אתה עושה צחוק? מכבי חיפה זאת לא הפועל ב"ש (ובטח שלא בית"ר ירושלים). מכבי חיפה תמשיך להיות פייבוריטית ברורה לאליפות ומכבי חיפה תמשיך לייצג את עצמה באירופה בכבוד. בלי קשר, יש לי הרגשה שמכבי חיפה תחזור מהר מהצפוי לליגת האלופות (עונה הבאה), אבל זאת באמת סתם תחושה שלי (אותה תחושה שאמרה שמכבי חיפה הולכת לעוף נגד רוזנבורג בדקות הסיום).