מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. אלי מתחן Member

רובסון כנראה שאתה חי בבועה משלך, אני לא אתן את דעתי פה כדי לא לסטות יותר מנושא הדיון.

2. סילבס Member

תגידו, שורה 34 ביציע 2, זה בטריבונה? בקומה העליונה?

באיזה שורה מתחילה הטריבונה?

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שורה 32 שזה בעליונה.
    אם הבנתי נכון 26+ זה בעליונה.

4. toon-UPON-tyne Member

אני קניתי כרטיס ל9 ומקווה שבאמת נמלא את האיצטדיון כדי שלא יהרוס אפילו בקצת את האווירה. האמת , לא ראיתי עוד משחק בר"ג ככה שאני לא יודע מה האווירה הכללית שם ומקווה שהאוהדים של התלאביביות מתלוננים סתם כשמעבירים תמשחקים לשם. וחבל באמת שיעדו 4000 מקומות לנורווגים שלא יביאו אפילו 500 אוהדים.

5. משוגע בירוק Member

ככל הנראה יהיו לי 3 כרטיסים ליציע הכבוד... מישהו יודע איפה הוא ממוקם מתחת לאיזה יציע?

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

סחתיין
    אם הבנתי נכון זה הולך ככה (ואני מקווה שהתרשים ייצא טוב)
    י - צ - י - ע 4 י - צ - י - ע 2
    יציע 4 יציע הכבוד יציע 2

7. קופירוק Member

פששש משוגע שיחקת אותה...
    וג'נס רמת גן זה איצטדיון מגעיל שכל היציעים שלו רחוקים מהמגרש ואם האיצטדיון לא לפחות 3/4 מלא אז אין שום אווירה...

8. שגיא Guest

אין לכם מושג כמה אני מבואס מהצבא הזה...את היותי חייל כבר הפנמתי, אבל למה דווקא על המשחק מול רוזנבורג?! אני כל הזמן אוכל את עצמי בגלל שלא תהיה לי הזדמנות לראות את המשחק. מצד אחד זה טוב, אם תהיה אכזבה, אבל מצד שני, הציפייה לזה פשוט הורגת אותי. הפתרון היחיד זה להיות קשוב לטלפון ולקבל עדכונים במהלך המשחק. אפילו גימלים הם לא הפתרון, אני נמצא בבסיס שבו גימלים לא שולחים חייל הבייתה, אלא משאירים בבסיס, על אזרחי, אבל בבסיס ולא בבית.

9. robson Member

אצטדיון מגעיל שהיציעים בו רחוקים מכר הדשא ולא נותן הרגשת ביתיות כל עוד הוא לא מלא.
    שלא לדבר על התנאים ביציעים הישנים....

10. בריישן Member

חמוד, התנאים בר"ג יותר טובים מהמזבלה קריית אליעזר שלך

11-12 מאוד מזכירים את יציע ג'.

איכסטדיון מגעיל.

11. E-tam-R Member

אין לי מה להוסיף על המשחק. כבר נאמר עליו כל מה שצריך להיאמר. שיחקנו חרא, ואני לשם שינוי לא חושב שרוני לוי אשם בזה, אלא פשוט שבהרכב שלנו עכשיו יש יותר שחקנים חדשים משחקנים שהיו בו שנה שעברה. והשחקנים עוד לא התחברו. אני רק מקווה שנלמד מהטעויות שלנו ומשחק כמו זה לא יחזור ביום שלישי.

עכשיו יש לי שאלה: כמה כרטיסים כבר נמכרו למשחק נגד רוזנבורג?

יש עוד יומיים עד המשחק וקצב המכירה לא נראה מאוד טוב כרגע, נראה כי רק חצי איצטדיון יהיה מלא וככה לא יהיה לנו טוב.

12. קופירוק Member

לפי מעריב, 15000 כרטיסים נמכרו בגרבר....
    אני מאמין שבמשחק נגד רוזנבורג רוני לוי יעשה חושבים ויעשה שינויים בהרכב... גרייב היה גרוע אתמול ואני כבר מתגעגע לקייסי שלדעתי לא העריכו מספיק את הריצות שהוא עשה על הקו מה שהיה חסר מאוד אתמול בשני האגפים. מגרשווילי להרכב.

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניגוד למכבי חיפה שעשתה הופעה עלובה לפני רוזנבורג, המבחן האחרון של רוזנבורג לפני ההגעה לר"ג יכול לעודד את הנורווגים לאחר שהביסו 3 - 0 את טרומסו בשבת מצמד של יוהנסן ועוד שער של בראטן.

14. סילבס Member

אני לא יודע למה אתם מתרגשים מההופעה מול בית"ר. זה טוב שרוזנבורג ניצחה בליגה, הם באים רגועים, אנחנו אלה שבאים אחרי משחק לא טוב, ונבוא דרוכים יותר.

ואם אני לא טועה, בעונה הראשונה שלנו בליגת האלופות הפסדנו בטדי לבית"ר 4-0, ואחרי זה יצאנו למשחק מול אולימפיאקוס שנגמר 3-0 לזכותנו (אני לא טועה נכון?)

ככה שאם בית"ר צריכים להוציא מאיתנו נקודות בליגה כדי שננצח באירופה, אני קונה את זה. ואני כבר לא יכול לחכות ליום שלישי.

בקשר לקולאוטי, אי אפשר להתלונן על הבחור, שמירה אישית עליו מהרגע שהוא הגיע, והקשרים שלנו עם כל הכבוד לרוסו טל ובאדיר לא מצליחים להזין אותו אפילו פעם אחת.
    חלוץ לא יכול לכבוש כשהקשרים לא עובדים בשבילו. עוד לא ראיתי את קולאוטי מגיע ל-3 מצבים במשחק וזה לא באשמתו. דבר נוסף, אל תשפטו קבוצה או זרים חדשים שבסה"כ משחקים ביחד חודש.
    קצת קצת סבלנות. תנו לכולם להתאקלם, תנו ל-6 שחקנים חדשים בהרכב להכיר אחד את השני. אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
    אני מבטיח לכם שאם יהיה שקט בקבוצה, ולא משנה מה מכבי יעשו השנה, שנה הבאה ניראה הרבה יותר טוב. אל תשכחו שהקבוצה שהגיע לליגת האלופות זו קבוצה ששיחקה 3 שנים ביחד ואפילו אז לא לקחו אליפות.
    אז תרגעו ותבואו נטו לעודד במיוחד בימים פחות טובים.

ניפגש ברמת-גן.

15. בית"רי מלידה Member

למה כל כך הרבה תלונות על היציעים?

המשחק משוחק על הדשא, לא?

או שסתם מישהו כבר מחפש תירוצים.....

ביציאה תצאו לאט-שמישהו לא יימעך בטעות, כמו פעם ביציע ג' הנהדר והמודרני.

בכל מיקרה: שיהיה בהצלחה לרוזנבורג!

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/04