תנסח את זה איך שאתה רוצה, אבל העובדה היא שהתשובה היא מכבי חיפה. לא מזמן הייתה כתבה במעריב שבה היה כתוב על האירופאית של חיפה בהשוואה לת"א ואני לא זוכר מה בדיוק כתבו שם אבל הם הגיעו למסקנה שמכבי חיפהלא הכי פחות רחוקה מאירופה אלא מאוד קרובה לאירופה. מי שיש לו את הכתבה הזו מוזמן להביא אותה.
אני לא יודע למה אתם מתווכחים בכלל? פשוט תהנו מההצלחות (ונקווה שיהיו) ותעזבו אתכם משטויות. הרי כל אוהד שהוא לא של מכבי חיפה יסרב לפרגן, זה מובן וברור, וגם שמכבי ת"א השנה מגיעה לאלופות אז פאוק זה אמא של ההגרלות הנוחות ההגרלה הכי קלה שקבוצה ישראלית יכולה לקבל, ואל תזבלו לי בשכל. בנוסף, אני בטוח שעד עכשיו אתם יפי נפש, ואמרתם כל הזמן שרוזנבורג גדולה על מכבי חיפה מסורת שמסורת, אבל אם נעבור אותם אני בטוח שכולם יצאו מהחורים, ויגידו שרוזנבורג של היום זו רוזנבורג חלשה יותר, זקנה יותר ובלה בלה בלה בלה כל הבולשיט שימעיט ממהישג של מכבי חיפה. אבל אין מה לעשות, מכבי חיפה מס' 1 בארץ, כן קרובה לאירופה לא קרובה זה לא משנה. היא הכי טובה בארץ נקודה. וגם באירופה חיפה עשתה הכל בפעם הראשונה. היא הראשונה שניצחה קבוצה בעלת שם (פארמה) הראשונה שהדיחה קבוצה בעלת שם (סן ז'רמן, עם כוכבים כמו אוקוצ'ה סימונה פלגרינו לאמה וכו'), היא הראשונה שהגיע לרבע גמר אירופי, היא הראשונה שהעפילה לליגת האלופות. וכולם כולם אכולי קנאה על הניהול וההישגים שלה. זה הכל. הפועל ת"א עברו את פארמה? איזה פארמה? עם ברולין אספרייה וזולה? לא נראה לי... עברו את צ'לסי? איזה צ'לסי? שהיתה על סף פירוק? נראה אותם היום מול החבר'ה של אברמוביץ'... (ראיתם גם אני יכול להמעיט מההישג אבל למה? תפרגנו... כל הכבוד להפועל ת"א על עונה נהדרת באירופה) ב"ש יכולה להתגאות בעשירייה שחטפה מרודה, או בשביעייה שחטפה מברצלונה. זה גם משהו... לפחות הם היו שותפים למשחקים רבי-שערים.... תבלו.
מחר מתחילה מכירת הכרטיסים תגידו אני יכול מחר ללכת לאיצטדיון ר"ג ושם להשיג כרטיסים למשחק? ואם כן באיזה שעות בערך
מי מזמין מחר? אני הולך להזמין, אני יקווה ליד הקופים ביציעים 11-12. מי שרוצה להזמין כמוני דרך הטלפון - "גרבר" - 04-8384777
אני ביום שני נוסע לניצנים מחיפה אז אני קונה קודם כרטיס בגרבר... ל11\12 כמובן.. ו-11\12 זה בול באמצע זה אחד המקומות הכי טובים באיצטדיון.
שאלה: נגיד אני מזמין בטלפון בגרבר כרטיסים למשחק. איך אני מקבל אותם אליי? הבנתי שאני אצטרך לבוא לאיצטדיון ביום המשחק לקופות ולהביא את הכרטיס אשראי של מי שהזמנתי דרכו ואת תעודת הזהות של בעל כרטיס האשראי... ולא ממש בא לי לבוא למשחק עם כרטיס אשראי ותעודת זהות. יש דרך אחרת פשוטה יותר?
אתה יכול להגיע לפני המשחק לרמת גן או לחיפה. ואני חושב שאפשרי לשלוח לך את זה בדואר... בתוספת של 10 שקל וא משו כזה...
בדרכך כלל אם אני מזמין בטלפון (מה שאני עושה בדרך כלל במשחקים) אז אני בא עם הכרטיס אשראי ויש שם קופות לפי השם משפחה, הולך, אומר את השם שלי והם מביאים לי את הכרטיס. קלי קלות.