לא הבנתי על מה אתה מדבר? על ההרכב? עם גזל וגם טל כנאה יהיו בפנים... ואם לא גזל ישחק כקשר אחורי אז אולי יהיה זה דיראסו לצד באדיר
זה לא יאומן... הספסל של חיפה - ברדה, קטן, זנדברג, אלמדון, מגרשוילי, חרזי ודירסאו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_shocked.Xxx
ראסמי עכשיו כשאני חושב על זה... אפשר בקישור, במקום שייראה ככה: רוסו---בוקולי---טל ---באדיר---גזל--- שייראה ככה: רוסו---בוקולי---זנדברג ----באדיר----טל---- לא יהיה יותר טוב?
צודק! אמנם חשוב לגנוב גול אבל לא חשוב כמו לנעול את השער. אני חושב שהבחירה של טל בצד שמאל, שהוא גם הגנתי, היא טובה, בגלל שגרייב ידוע כמפקיר סדרתי ואמנם גם זנדברג משקיע בהגנה אבל עבור טל זה הרבה יותר פשוט כי זה הוא יותר מורגל לפעילות הגנתית. אני חושב שעדיף שהוא יפריע למגן ולקשר בצד ימין של רוזנבורג. בקשר לדירסאו- הגיע פקס מאופ"א- אסור לו לשחק.
הכל כבר מוכן, אני לא יודע מה איתכם אבל אני כבר מתחיל להתרגש. להבדיל מפאו"ק, רוזנבורג לא פרייארים. אז אולי אין להם קהל מפחיד, אבל יש להם קבוצה מפחידה. רוזנבורג הם ההפך המוחלט מפאו"ק. אם על פאו"ק אפשר להגיד שהם קבוצה של שחקנים צעירים ומוכשרים אך חסרי ניסיון וחסרי תלכיד קבוצתי, ובנוסף הם עוד לא התחילו את העונה ואין להם מסורת אירופאית, אז רוזנבורג זה ההפך- קבוצה מבוגרת, מנוסה, עם מסורת מכובדת מאוד באירופה. הדבר הכי מפחיד זה שרוזנבורג היא קבוצה. אתם לא תראו אותה עושה שטויות כמו שפאו"ק עשתה אתמול. רוזנבורג היא רמה מעל פאו"ק ולכן אני לא מבין מה הזילזול בהם. אני חושב שרוזנבורג פייבורטים ברורים. מה שמפחיד אותי זה שעכשיו חיפה פיתחה תאבון אחרי ההישג של מכבי ת"א, והם כבר מתחילים לחשוב על ניצחון. זאת מחשבה מטומטמת וטיפשית. אם מכבי ת"א ניצחו, זה לא אומר שמכבי חיפה ינצחו בחוץ. חיפה צריכה לחשוב על משחק הגנתי עם מתפרצות, בידיוק כמו שמכבי ת"א שיחקה. אסור לחיפה להתפתות ולעלות יותר מידי. אם מכבי חיפה ישחקו בצורה סבלנית אני בטוח שגם יבוא הגול, ואם לא- אז לפחות נשמור לעצמנו סיכוי בישראל. הבריזרים במקרר, הפיצוחים כבר בארון- רק תביאו את הניצחון! (אבל גם תיקו מאוד ישמח אותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ).
אני יודע שזה עוד רחוק, ושום דבר לא בטוח, אבל במידה ומכבי ת"א ומכבי חיפה מעפילות לליגת האלופות, יש מצב שהם נתקעות באותו בית? או שאסור מאותה ארץ/דרג/חוק משונה אחר של אופ"א?