מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. אלי מתחן Member

פטריק אני מציע לך לקרוא שוב את התגובה שלי.

2. E-tam-R Member

יש לי הרגשה כזאת שאומרת שחיפה יביאו קשר אחורי שיהיה מאוד איכותי בהרבה מאוד כסף, ואולי עוד שחקנים חזקים, ובכלל, יתעסקו עם הרכש אחרי ההגרלה של יום שישי. אני מאמין שאם חיפה תקבל בהגרלה קבוצה אטרקטיבית אז שחר ישקיע את כל מה שיש לו כדי שחיפה תעלה לשלב הבתים ותתן שם תצוגות טובות, במיוחד עכשיו כשניתן לארח משחקים בארץ. ככה אני לפחות חושב

יש לי שאלה.
    כשאופ"א אישרו לארח בארץ הם אמרו שיהיה כרגע מותר לארח רק באזור ת"א.
    וזה נראה לי אומר שחיפה לא תארח בקריית אליעזר.

איפה חיפה כן יארחו את משחקי הבית שלה? :aa1:

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיצטדיון רמת גן מן הסתם...

4. E-tam-R Member

באסה... רגע זה סופי? זאת אומרת זה הופיע באיזשהו מקום רשמי? כי אני לא זוכר שחיפה הכריזו על זה שיארחו ברמת גן. אני אישית מעדיף שחיפה יארחו בבלומפילד

5. קופירוק Member

חיפה תארח באיצטדיון רמת גן והיא כבר הודיעה על כך לאופ"א.

6. E-tam-R Member

מכבי חיפה הפסידה היום במשחק אימון 1-2 לקרית שמונה מהליגה הלאומית.

עידן טל כבש לזכות חיפה. דוידוביץ' נפצע בברך. הפיזיותרפיסט פיני שרון אומר כי הפציעה "טבעית".

7. שגיא Guest

ההפסד הזה הוא ההפסד הראשון העונה של מכבי חיפה במשחקי ההכנה. אחרי פתיחה מצויינת, גם בארץ וגם במחנה האימונים, כנראה שהעייפות השפיעה קצת על שחקני חיפה, שלמרות שהובילו משער של טל, ספגו שני שערים והפסידו את המשחק.

למכבי חיפה יש עד יום רביעי לרשום שחקנים לליגת האלופות, ושלושה שחקנים עדיין לא חתומים בקבוצה. הראשון הוא החלוץ קולאוטי שעדיין לא קיבל את השחרור הרשמי מבוקה, ושני המגנים השמאליים, גרייב שעדיין יש לו בעיות עם הפועל פ"ת וחיים מגרלשווילי, שעדיין מנסים לסכם על העברתו. מי שלא יהיה חתום עד יום רביעי, לא יוכל ליטול חלק במשחקי המוקדמות לליגת האלופות.

8. E-tam-R Member

ברשימת השחקנים באתר הרשמי של מכבי חיפה, לא מופיע הבלם הניגרי אריק אג'יפור. מישהו יודע משהו שאני לא יודע? אג'יפור כבר סגר באשדוד או משהו?

9. קופירוק Member

אג'יפור לא סגר באשדוד אבל שוחרר סופית ממכבי חיפה.

10. שגיא Guest

אז רוזנבורג, זו היריבה כנראה. ביחס לקבוצות שהיו שם, אני חושב שאי אפשר להתלונן. וזה בהחלט פרקטי להגיע שוב לליגת האלופות. ביחוד כאשר נקיים משחק בארץ לעיני עשרות אלפי אוהדים. חבל רק שאני לא יכול להיות שותף לחוויה הזו...

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה יצאה יחסית בזול מההגרלה,אבל לא בדיוק.
    רוזנבורג היא קבוצה קשה שאם אני לא טועה שנים כבר מופיעה בליגת האלופות והיא קבוצה בכמה רמות מעל חיפה.

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אל תשכחו שלשריף יש שער חוץ יקר.
    דבר שני אזאר קארדאס שהיה הכוכב הגדול של הנורווגים נמכר לבנפיקה.
    דבר שלישי- יכול היה להיות גרוע הרבה הרבה הרבה יותר ואני מרוצה

13. E-tam-R Member

http://www.uefa.com/ImagesContent/Competition/Clubs/Logos/70X70/59045.Xxx - http://www.uefa.com/ImagesContent/Competition/Clubs/Logos/70X70/52806.Xxx
    זה המפגש שכנראה נצטרך לעבור במוקדמות ליגת האלופות כדי להעפיל לשלב הבתים הראשון של ליגת האלופות, בפעם השנייה בתוך 3 שנים, אם לא תהיה הפתעה במפגש של רוזנבורג מול שריף המולדובית.

רוזנבורג היא אלופת נורבגיה בעונת 2003/2004, והמדורגת במקום הראשון כרגע בטבלת הליגה הנורבגית לעונת 2004/2005.

המשחק הראשון יתקיים בנורבגיה ב-10/11 לאוגוסט, והגומלין יערך באיצטדיון ר"ג ב-24/25 לאוגוסט.

אם מישהו רוצה להוסיף פרטים נוספים על רוזנבורג, הוא מוזמן לעשות זאת

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/04
  14. Joel Gion Member

1-0 קטן לשריף,לזה אני מקווה.1-0 קטן ואז נוכל לשיר כולנו בגאווה:תאכלו ת'לב יא בני זונות,יש לנו ליגת אלופות!!!
    מי יודע,אולי גם אוהדי מכבי תל אביב ישירו את השיר הזה השנה...

15. תונל Member

אם תרשו לי רגע להסתכל על חצי הכוס הריקה:
    סעמק עם הפאוק סלוניקי האלה, "מתבזבזים" על מכבי תל אביב, במקום שישחקו נגד חיפה שהיתה פותחת לה ת'תחת (בהגזמה, אבל היתה עוברת אותה).

ואחרי שזה נאמר, נעבור לרוזנבורג:
    רוזנבורג היא ממש לא כמה דרגות מעל מכבי חיפה, אולי דרגה אחת. יש יתרון דווקא בלקבל אותה מאשר את קלאב ברוז' וספארטה פראג. כמו שאני רואה את זה, רוזנבורג היא קבוצה פיזית וחסונה וכל הבולשיט הסקנדינבי הזה, אבל בכל הקשור לכדורגל היא לא מי יודע מה. קבוצה טכנית כמו חיפה יכולה לגבור עליה, יש לה את השחקנים הדרושים ובראשם רוסו ובוקולי, שביכולת אישית בעיקר על הקרקע יכולים להכריע לטובת חיפה את המשחקים גם בלי לשלוט בהם מבחינת אחזקת הכדור וכדומה. רוזנבורג לא יזלזלו בחיפה בכלל, ככה שאנחנו לא באים כאנדרדוג אבל מצד שני שחקני חיפה חייבים-ואני מאמין שכך יהיה-לבוא בגישה שהם שווים לנורבגים ויכולים לעבור אותם.

אליניב ברדה: טוב שעוזב, שחקן רכש שתופס מקום של שחקן נוער על הספסל, ועוד במסווה של חלוץ שהוא ממש לא, קשר ימני סביר וזהו. קשרים הרי יש מספיק. עדיף שישב על הספסל חלוץ חוד אמיתי מהנוער (בנוסף לבן בסט). מאחל לו בהצלחה ומודה לו על ההשקעה במשחקים.