התשובה לשאלה שלך כנראה תהיה ביום שישי. והתשובה תשודר בשידור ישיר ביורוספורט נו אז מה שניסיתי לומר זה שהסיכוי שנעלה לא ממש תלוי בשחקנים שלנו ובכל מה שקשור לקבוצה שלנו, אלא יותר לקבוצה נגדה נוגרל אם נוגרל נגד ריאל, לה קורוניה, מנצ'סטר, ליברפול, יובה, אינטר וכד'... קשה לי להאמין שיהיה לנו סיכוי כלשהו לנצח בכלל את אחד המשחקים אבל אם נוגרל נגד סלוניקי למשל.. אז זה בהחלט אפשרי ואז זה כבר תלוי גם בנו
חבר'ה למי שלא יודע לחיפה יש עוד סיכוי קלוש להיות מדורגת ולפגוש קבוצה מצחיקה בסיבוב השלישי. אני אסביר: יש 16 קבוצות מדורגות כשרק 13 הן בטוחות במאה אחוז כי הן העפילו אוטמטית לסיבוב השלישי. יש עוד שלוש מדורגות שהן בסיבוב השני ובמידה והן לא יעפילו קבוצות שנמצאות מתחתן בדירוג יקפצו ויהיו מדורגות. בואו נגיד שיש 3 דרגות של קבוצות שחיפה יכולה לפגוש: מדורגות דרג א' - בלתי ניתנות לעבירה (לפי הסדר של הדירוג) - ריאל מדריד, מנצ'סטר, דפורטיבו, יובנטוס, איינדהובן, אינטר, ליברפול, דינמו קייב, לברקוזן דרג ב' - קשה לעבור (לפי הסדר של הדירוג) - ריינג'רס, מונאקו, רוזנבורג (?), שחטיור דונייצק (?) דרג ג' - אפשר לעבור - פאוק סלוניקי, בנפיקה ליסבון, הכוכב האדום (?) אלו יהיו כנראה הקבוצות שכנראה יהיו מדורגות. הכנראה הוא לגבי שלושת הקבוצות שלידן יש סימן שאלה. אם שלושת הקבוצות הללו לא ינצחו בסיבוב השני (אין הרבה סיכויים) אז יחליפו אותן שלוש קבוצות אחרות שהן: ויסלה קראקוב, באזל ו-מכבי חיפה... אם מכבי חיפה תהיה מדורגת אז הדרך לליגת האלופות תהיה פשוטה יותר. הקבוצות שיסכנו את חיפה יהיו: טרבזונספור, צסק"א, אנדרלכט, באניק אוסטרובה, גרייזר, דינמו בוקארשט... למכבי ת"א אין סיכוי להיות מדורגת ולה תהיה הגרלה קשה בטוח. בנוגע לחיפה נקווה לטוב....
למה אתה כותב סתם? מכבי חיפה ומכבי ת"א נמצאות בדיוק באותו מצב בהגרלה, שתיהן לא מדורגות, ושתיהן עשויות לקבל את אותן יריבות...ולא כל הקבוצות שכתבת מדורגות, הכוכב האדום בלגרד לא מדורגת, שחטיור דונייצק לא מדורגת...ברוז' מדורגת אם תעבור, וספרטה פראג מדורגת אם תעבור... איך אתה יכול לשבץ את בנפיקה בדרג ג' ואת שחטיור דונייצק בדרג ב' על סמך מה? המנג'ר? בנפיקה קבוצה שלא רואה ממטר את דונייצק וגם לא את רוזנבורג... וגם אם הן יפסידו מכבי חיפה לא היתה ולא תהיה מדורגת! ושתי הקבוצות שכתבת גם לא יחליפו אותן, מי שתחלפנה אותן אלה הקבוצות שתנצח אותן אם בכלל...דבר שיהיה יותר נוח לישראליות אם יקבלו אותן. והקבוצות שאמרת שיכולות לסכן את חיפה גם ככה לא יסכנו אותה, כי הן לא יכולות להיפגש. וגם אם הן היו יכולות, באזל היתה קורעת את חיפה לחתיכות רק לשם ההשוואה. אני ממליץ לך להסתכל בדיון של ליגת האלופות, שם פירסמתי בדיוק מיהן המדורגות בהגרלה ביום שישי. כך או כך הדירוג של אופ"א מצחיק שכן, באיירן ובארסה מדורגות כראשי בתים בצ'מפיונס וריאל לא (והם עוד עושים את הדירוג על פי הישגים ב-5 השנים האחרונות...אז איך בארסה מדורגת כראש בית?)...אבל כמו שאני מכיר את שחר הוא כבר יסדר איזו יריבה קלה לחיפה ואיזה יובה או מנצ'סטר למכבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ואם כבר אתה עושה דרגים לפי את מי אפשר לעבור ואת מי לא אז ככה: דרג א' - קבוצות שאי אפשר לעבור - מנצ'סטר, ליברפול, אינטר, יובה, ריאל, לה קורוניה דרג ב' - קבוצות קשות גם כן עם סיכוי קטן לעבור - בנפיקה, דינאמו קייב, לברקוזן, אנדרלכט, ריינג'רס דרג ג' - קבוצות שניתן לעבור - מונאקו, פ.ס.וו איינדהובן, ברוז', רוזנבורג', ספרטה פראג ---- ולויכוח פה, יעקובו מעולם לא נבחן בחיפה, אלא הושאל להפועל כפ"ס שם שיחק עונה אחת.
אני אישית מיחל להצלחה של מכבי שתציל את הכדורגל שלנו, אם חיפה לא תעלה לאלופות היא תצא העונה בהפסדים (במיוחד אם היא תיפגש מול קבוצה גרועה ולא תעלה), מה שלדעתי כל חובב כדורגל בארץ אמור לייחל לו.
העפלה של שתי הקבוצות לליגת האלופות, כולל 2 ניצחונות בשלב הבתים (ביחד) ומעלה, מבטיחה לישראל נציגה אחת בטוחה בשלב הבתים בעוד שנתיים. שתבינו רק את גודל ההישג שאפשר לעשות פה...הלוואי ששתי הקבוצות יגיעו לליגת האלופות...
זה מצחיק שאתה אומר את זה. גם על הבאת לופז אחראי לא אחר מאשר פיני זהבי. את הסוף, כולנו מכירים. ולגבי בחירת הזרים, רוני לוי עשה זאת בצורה בטוחה מאוד. הוא בילה הרבה מאוד זמן בדרום אמריקה, ואת שני השחקנים שרצה, הוא בחן מקרוב במשך תקופת זמן לא קצרה. זו הסיבה שבגללה חיפה התעכבה קצת בכל הקשור לרכש הזר. אבל זה התברר כמשהו לטובה. קולאוטי ופינה עשו רושם מצויין במחנה האימונים, ככה ששניהם נראים שחקנים בעלי יכולת גבוהה. בנוסף, שניהם צעירים ובעתיד, אם יצליחו, יוכלו גם להכניס קצת כסף לקופת מכבי חיפה. אני מאוד מרוצה משתי הרכישות האלו.
אז מה אתה בעצם מנסה להגיד? זה ששחר סומך על זהבי לא אומר שזהבי כל הזמן מביא לו שחקנים טובים. בכל מקרה, אני לא אקנה מזהבי המושחת הזה אוטו, אז בטח לא אקנה שחקן כדורגל.
מה אני מנסה להגיד? השיחה התנהלה ככה. אתה ציינת את הבאתם של הזרים העונה כטעות, מכיוון שלא נבחנו. טענת נגד שהובאה בפנייך, היא הבאתו של יעקובו, ללא מבחנים. אתה הצדקת, כביכול, את הרכישה, בגלל שפיני זהבי אחראי לה. וכטענת נגד אני הבאתי לך שחקן נוסף שזהבי הביא, והיה כשלון. זה הכל. לא מנסה להגיד כלום, הכל גלוי. אבל עקב התגובה האחרונה שלך, דווקא את הנקודה שלך לא הבנתי.