שמעתי שג'וזף קולה מפגיז שערים במשחקי ההכנה, ולמרות זאת הוא מתוכנן להיות מושאל לקבוצה אחרת כשבחיפה ישחק קולאוטי שנכון שעדיין לא התאמן עם מכבי חיפה, אבל על סמך העבר שלו ניתן להבין שמדובר בכישרון מבוזבז. שאלתי אליכם היא (בגלל שלא הייתי בארץ ב-10 ימים האחרונים) לאן משאילים את קולה והאם יש סיכוי בכל זאת שהוא ישאר בקבוצה (כי אג'יפור הלך לאשדוד ויש מקום לזר כשהזרים הם קולאוטי, קולה, רוסו, בוקולי וקשר אחורי או בלם).
גל, ברוך השב. כמו שזה נראה כרגע קולה לא ישחק במכבי חיפה בעונה הקרובה. בארבעת משחקי האימון בארץ הוא כבש שלושה שערים. למרות זאת, הוא כנראה יושאל. רוני לוי מעדיף כמובן את קולאוטי כאשר מהספסל יש לו את ברדה, ערן לוי ואולי גם בן בסט. בכל אופן, קולאוטי יהיה החלוץ של חיפה, כבר הגיע למחנה האימונים ויתחיל להתאמן עם חבריו החדשים. http://maccabi-haifa.nana.co.il/images/ReportPics/Article6384.Xxx קולאוטי גם דיבר על המועדון החדש שלו, והדבר ששונה מהפלופ שנחת פה בשנה שעברה, זה שהחלוץ האגנטינאי לא נוקב במספר כיבושים. "לא רציני שחלוץ יצהיר מראש על כמות השערים שלו", אמר קולאוטי. נחכה ונראה את יכולתו.
מכבי חיפה רכשה את הבלם הברזילאי שבו התעניינה. מדובר בווסלי פינה גונקאלבס, מקבוצת ואסקו דה גמה ונבחרת ברזיל הצעירה, בן 20, נחשב לבלם ברמה גבוהה ועלותו בהתאם. בנוסף יגיע קשר אחורי העונה לשם אריק מטוס אוליביירה, התשובה הברזילאית לאווירון. הקשר הגבוה (1.87, בן 23), שיחק במחצית העונה האחרונה בהיידוק ספליט עם פראליה ומגיע עם המלצות חמות מננו. אג'יופור על סף סגירה באשדוד, וג'וזף קולה מתאמן בהפועל חיפה. בנוסך מכבי חיפה רכשה והשאילה להרצליה את הקשר הניגרי בן ה-19 דאיו דייויס. קולואטי הספיק כבר באימון הראשון לבעוט טיל מ-16 מטר שפגע לג'ובאני בפנים וגרם לו לאבד את ההכרה. לפחות אנחנו יודעים שיש לו בעיטה טובה. בכל מקרה, הרעיון של 4 דרום אמריקאיים נראה לי בריא, יקל מאוד על ההתאקלמות לעומת תקופה בעונה שעברה שבה היו לנו צ'כי, שני קרואטיים, ניגרי וברזילאי.
התלבושת החדשה של חיפה http://planet.nana.co.il/yyonii/57.Xxx יושבת מכוער על בוקולי אולי בגלל שהוא קטן זה העיקרון http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/pr...N&portal=afffut
נדמה לי שאין לאף אחד ספק שמכבי חיפה תיקח אליפות, השאלה היחידה שנשארה פתוחה היא רק: באיזה מחזור זה יקרה??? אינני יכול כמובן לחדור למוחו-הגאוני-של יענקל'ה שחר, אבל נראה לי שהוא אימץ את המודל של מכבי "מזרחי" תל-אביב (כדורסל): הליגה לא ממש מעניינית אותו,והוא בונה על השתתפות במפעלים האירופאים. אני אומנם לא אוהד חיפה, אלא בית"ר, אבל מאחל להם בהצלחה.(עדיף מאשר שתי התל אביביות...)
התלבושת של חיפה לא ממש זהה לתלבושת השנייה שפרסמת בכל מקרה - לפי איך שהיא יושבת על בוקוליי זה ממש תלבושת מכוערת... אני שוב חוזר ואומר שמשנים את התלבושת רק בשביל לשנות... כי באמת שלא צריך לשנות אותה
תשמעו אני צריך תשובה ממש מהירה ממישהו שנמצא כרגע בפורום מישהו פה יודע מתי מכבי חיפה חוזרת להולנד ותתחיל להתאמן שוב בחיפה?? ואם נגיד אני נוסע לחיפה עכשיו מה אני יכול לקנות שם של חיפה?
אני לא בטוח מתי מכבי חוזרת מהולנד, אבל אם תבוא לחיפה (לגרנד-קניון ליתר דיוק, לחנות של מכבי חיפה) תוכל לקנות בערך כל מה שעולה בראש שלך עם סמל של מכבי חיפה (ומחיר בהתאם). חולצות של שחקנים יעלו לך בסביבות ה-180 ש"ח.
קולואטי וברדה כבשו בניצחון מכבי חיפה על גאזיאנספור הטורקית היום. חיפה עשו מהפך לאחר שהטורקים עלו ליתרון. ברדה השווה וקולואטי השווה. הרכב מכבי חיפה: אלמדון,עזריה,קינן, חרזי, גרייב, גזל, באדיר, טל,בוקולי, ברדה, קטן בנוסף חיפה רכשה בלם ברזילאי מואסקו דה גמה בן 20,ווסטלי פינה, ועימו יש לה חוזה ל3 שנים. בנוסף בה למבחנים קשר אחורי ברזילאי מהיידוק ספליט שבשנה האחרונה שיחק עם ננאד פראליה, אריק מטוס אולייברה בן ה23.5 שמתנשא לגובה 1.87 מ'
אני מקווה שהפינה הזה הוא לא עוד אג'ופור..שחקן הנבחרת הצעירה[ואפילו מדי פעם הבוגרת במקרה של אג'ופור] של ארצו..מגיע עם המלצות חמות והסכום בהתאם..אבל מה..אג'ופור הוא פלופ..מקווה מאוד שפינה לא יילך בעקבותיו. קולוטי כבר עשה יותר ממה שלופז וזאקיץ עשו..כל הכבוד לו... :aaa7:
היום מכבי חיפה ניצחה את דן-בוס ההולנדית 1 - 0 . כבש וואליד באדיר מבישול של קולאוטי בדקה ה- 85. הבלם ווסלי פינה פתח בהרכב ושיחק 68 דקות. ההרכב: אלמדון. אוזן, פינה, בנאדו, גרייב. עידן טל, באדיר, רוסו, בוקולי, קטן. קולאוטי. כמו כן שותפו: עזריה, קינן, מגרלשווילי, כנעאן. שלומי חנוכה, גזל, ברדה. ערן לוי. רובם נכנסו לקראת סוף המשחק. לא שותף הקשר האחורי ה"נבחן" , אוליביירה, עקב רגישות בקרסולו. לכן גם הוחלט לשחררו מהקבוצה. רוני לוי הודיע שזהו הסגל שיפתח את העונה, בלי קשר אחורי "מוסמך" , ועם ארבעה זרים. מכאן עולות שתי בעיות. 1. למה לא החתימו את קולה שהוכיח את עצמו במבחנים אם יש מקום לעוד זר. 2. עלולה לעלות למכבי חיפה ביוקר העובדה שאין לה קשר אחורי ברמה בנסיונות ההעפלה לליגת האלופות ובעיקר אם אכן תעפיל. כולנו זוכרים כמה חיוני היה ז'וטאוטאס במשחקי ליגת האלופות לפני שנתיים, שני רק לאייגביני. כל עוד חיפה משחקת עם קשר אחורי אחד ולא שניים, הוא חייב להיות ברמה גבוהה. באדיר לא יודע למלא את התפקיד הזה (אפילו רוסו עדיף עליו בעמדה זאת), גזל לא מספיק טוב, עידן טל זו האפשרות הראויה ביותר אך מפסידים את תרומתו הרבה בעמדתו הרגילה. ישנה האפשרות של לשחק עם שני קשרים אחוריים (טל ובאדיר\גזל), אך במקרה כזה צריך לתרגל את השיטה הזאת ולא להגיע למוקדמות ליגת האלופות כשלאף אחד אין מושג מה הוא אמור לעשות במגרש.
שימו לב למה שאני וחבר שלי חשבנו עליו: מכבי חיפה הרכב ראשון- ----------דוידוביץ'---------- גרייב--גונקאלבס--בנאדו--אוזן ------טל----באדיר------- קטן-----בוקולי-----רוסו ------קולאוטי-------- בואו נגיד שהוא מתחרה רציני על האליפות. מכבי חיפה הרכב שני- ------------אלמדון----------- מגרשווילי-חרזי--קינן-----עזריה -----------גזל-------------- זנדברג----בירוק----ברדה-- ------ערן לוי--בן בסט---- בואו נגיד שההרכב הזה (יחס עם עוד כמה צעירים שלא הכנסתי כמו רפאלוב נניח) יכול להתחרות על מקום באופ"א. קטעים איתנו. עוד שמועה שרצה מדברת על כך שאג'יופור יעבור לאשדוד תמורת בלסינג קאקו. אני בעד!
מעניין לדעת איך לוי ישחק שנה הבאה מבחינת החלוצים,אני מפחד שאם הוא ישחק רק עם חלוץ אחד[קולאוטי] אז ישמרו עליו חזק ויקרה לו מה שקרה ללופז וזאקיץ[חוץ מההחמצות הנוראיות שלהם שבאמת קשה להאמין שאפשר לחזר..],לדעתי עם הוא ייתן לברדה לשחק בהרכב יחד עם קולאוטי זה יוריד קצת מהלחץ מהארגנטינאי.. מה אתם חושבים?