מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. קופירוק Member

דבר ראשון 10 שניות... עכשיו... 10 שניות כפול מאות שהוא פוגש ביום ולפחות 50-100 שהוא פגש בקניון... אני גם הייתי בהרבה אימונים של מכבי חיפה ודווידוביץ' תמיד חילק חתימות בחום כמו כל השחקנים. תאמין לי שגם קורנפיין אוחנה, נימני וכל שחקן אחר בבית"ר, קקרה לו מתישהו שלא היה לו זמן לתת לילד קטן חתימה.

2. בית"רי אמיתי Member

גבר, תקשיב למה שאני מדבר.

א) היה לו ים זמן לפי איך שהוא הלך. הוא הלך באיטיות יד ביד עם אישתו והסתכל בחנויות.
    זה לא שהוא הלך מהר או רץ לאיזה שהוא מקום.

ב) אני לא מכיר בנאדם כל כך חרא שיכול לבאס ככה ילד קטן. תשבור את הרגל דוידוביץ', חסר כבוד.

לאוחנה יכול להיות.
    לנמני ולקורנפיין, אני מכיר אותם, ואני מצב שבעולם שהם לא היו מחלקים חתימה של 5 שניות לילד קטן.
    אין מצב שבעולם! לא משנה כמה היו ממהרים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/04
  3. קופירוק Member

לא יודע בקשר לכמה זמן היה לו או אם מישהו עצבן אותו באותו יום אבל אני בטוח שבדרך כלל דוידוביץ' מחלק חתימות. זה קורה לכל שחקן בספורט ובקולנוע.

4. EladLR Member

אוי אוי...

בוא נכנס לפרופורציות

חתימה סה"כ.. דבר שאחרי כמה זמן נזרק לזבל......

ויכול להיות שהוא רצה באותו זמן להיות עם אשתו ורק עם אשתו וזה זכותו.

תאר לך אתה מפורסם ואהוד.. וכל שנייה שאתה זז ברחוב מבקשים חתימה.. ואתה רוצה יום אחד להיות רק עם אשתך בלי כל ההפרעות..

לכל בן אדם יש יום רע.. ולא על פיו בוחנים אותו!

5. אלי מתחן Member

נימני וקורנפיין לא דוגמא טובה, לידיעתך, נימני מחזיק אצלו תמיד ערימות של תמונות שלו בשביל לתת אותם חתומות.
    גם איציק קורנפיין, בתור אחד שרואה אותו מדי פעם בשכונה מקפיץ את הילדה לגן או הולך למכולת, לא מנסה לשחק אותה ותמיד מדבר עם הילדים בשכונה ואומר שלום לחצי מהאנשים.

עוד פעם הטענה שלך לא טובה, לא הייתה לי שום בעיה אישית נגד עידן מליחי, עד שבאימון אחד ראיתי אותו מסרב לתת לילד קטן חתימה, דבר כזה עיצבן אותי יותר מטעות במשחק, שחקן ששוכח מי עשה אותו ויורק לבאר שממנה הוא שתה בשבילי הוא מחוק.

דוידוביץ' לא צריך לשכוח מי עשה אותו, האוהדים שלו. ואם ילד קטן מבקש חתימה, תסבול קצת ותחתום לו.

6. בית"רי אמיתי Member

הוא רוצה להיות עם אשתו בלי מפריעים? אין כזה דבר.
    שיישאר בבית שלו.

7. שגיא Guest

חלאס עם הדיון המטומטם הזה. חתימות? נו באמת. אף אחד לא מחייב שחקני כדורגל לתת לילדים חתימות. מי אתה שהוא צריך לתת לך חתימה? אתה ראש הממשלה שנותן לו איזה הסכם? אתה יו"ר הקבוצה שלו שצריך את החתימה שלו על החוזה? אתה בעל דירה שמוכר לו דירה וצריך חתימה ממנו? אתה אפילו לא פקיד בבנק שצריך את החתימה שלו בשביל העברת כספים. זה שאתה נטפל לזה, זה כבר בעיה שלך, ובזה אסגור את הדיון על החתימות.

נחזור לחיפה. או יותר נכון להולנד. מכבי חיפה כבר נחתה אתמול בהולנד, והספיקה אפילו לערוך אימון אחד בערב, בגשם חזק מאוד. חיפה התמקמה באיינדהובן, במלון מפואר מאוד. כולל מגרשי ספורט, ושלוש ארוחות ביום. 109 דולר ליום לאדם, והכל כלול, למי שמעוניין. מי שלא הגיע עדיין למחנה האימון הוא שי בירוק שעדיין לא הגיע אישור בשבילו מהצבא. הוא יצטרף בקרוב. מי שעוד יצטרפו הם השוער ניר דוידוביץ' שמחלים מהפציעה וחלוץ הרכש, רוברטו קולאוטי. מחר תקיים חיפה את משחק האימון הראשון שלה על אדמת הולנד, מול ליטקס, מחזיקת הגביע הבולגרי.

עדיין מחפשים בלם, ואחד השמות שעלה הוא בלם ברזילאי צעיר, שעוד צריכים לבדוק את העלויות שלו ואולי אולי יגיע למחנה האימונים. לדעתי פשוט צריך לסכם כבר עם טל בן חיים, הקשר שלו עם מכבי ת"א נותק, והוא יוצא עכשיו למבחנים, שיסכמו איתו, וזה יהיה יותר זול מעלויות של בלם זר.

8. בית"רי אמיתי Member

סליחה?! אתה רציני!? זו הייתה הטענה הכי מטומטמת ששמעתי בחיים שלי.
    נראה איך אתה היית מרגיש אחרי ששחקן "מוביל" בארץ לא היה נותן חתימה לבן\אחיין\אח שלך הקטן.
    אני לא ישכח איך הוא זילזל בנו.

עכשי ושאני חושב על זה, הייתי צריך לירוק עליו, למרות שאני לא צעיר.

9. EladLR Member

יש לי חדשות בשבילך...
    יש דבר כזה!

רוצים שקט!

קורה

סו ווואט.. אז הוא לא רצה לתת חתימה..

אתה יודע מה לדוגמה שבי זרעיה עשה לי? אני התרמתי והבן אדם המציא תירוצים שהוא לא רוצה לתרום...

אז? אני עושה מזה סיפור?!

די דוידוביץ מלך.

ובקשר לדיון.. לדעתי צריך היה להשאיר את דיהו דויס כקשר האחורי ולהביא את טל בן חיים..!
    ככה צריך. בשביל מה להמשיך עם החיפושים..

10. בית"רי אמיתי Member

תבין, אין כזה דבר ללכת לקניון הומה אנשים ולרצות שקט!!!
    אל תדאג, הוא עוד יקבל את שלו.

דוידוביץ' מלך הביצה אולי

11. EladLR Member

דווקא יש!

המפורסמים רוצים שקט גם בקניונים.. להפך אפילו שם הם רוצים יותר שקט כיוון שהם בני אדם וזאת זכותם ללכת בקניון בלי שירצו מהם חתימות. במכבי חיפה אם אתה לא יודע יש ימים פתוחים ואפשר לקחת חתימה אפילו מהאפסנאי אם כ"כ בא לך.

12. קופירוק Member

איזה דיון מטומטם על ילד שלא קיבל חתימה משחקן כדורגל אז הבן דוד שלו לו כועס על השחקן ומתכנן להביא לו מכות או משהו כזה... חחח כמה ישראלי ומגעיל... הוא כולה לא נתן לילד חתימה!!! אז לי הוא נתן חתימה כשפגשתי אותו בחיפה....ואם הוא לא היה נותן זה לאהיה סוף העולם..

13. EladLR Member

ובואו נחזור לדיון

מכבי חיפה מתעניינת בבלם ואסקו דה גמה, גונזלבס. הבעייה איתו עלותו היקרה. חיפה גם בוחנת את גאובניני זה המתאמן עם מכבי ת"א.. ויכול להיות שיוחתם במידה ומכבי ת"א תוותר על שירותיו.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמובן שתמיד יש את אופצית טל בן חיים שכל יום זה משתנה....

15. EladLR Member

מכבי חיפה סיימה בתיקו 1-1 מול מחזיקת הגביע הבולגרית,פ.צ ליטקס. אחרי שבדקה ה28 יניב קטן העלה את חיפה ליתרון והכשלה של מגרשויולי ברחבה, הבולגרים השוו בבעיטת עונשין מ11 מטר. עידן טל הוחלף לאחר שלא הקשיב להוראות רוני לוי שביקש משחקן אחר לבעוט בעיטה חופשית.

הרכב מכבי חיפה במשחק: תום אלמדון, אורי אוזן(איתן עזריה 71), דקל קינן(אלון חרזי 59),אריק בנאדו, נגואן גרייב(חיים מגרשוילי 59), וואליד באדיר, רביד גזל,גוסטבו בוקולי, עידן טל(שלומי חנוכה 76),יניב קטן(אליניב ברדה 71), גובאני רוסו(ערן לוי 65)

היום אמורים להצצטרף לאימונים רוברטו קולואטי שאתמול הגיע להולנד וניר דוידוביץ שינסה לחזור לאימונים אחרי הפציעה שלו.