מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. נדב מיכאלי Member

אני דווקא מקווה שחיפה כן תעלה לליגת האלופות,היא בטח מביאה יותר כבוד לישראל מאשר בית"ר.
    ואני בעד כל קבוצה ישראלית באירופה (גם כשהפועל היו באירופה לא שמחתי ולא הייתי עצוב,אבל כשהם חזרו לארץ ואמרו "אנחנו לא מייצגים את ישראל אלא רק את הפועל תל אביב" שנאתי אותם עוד יותר ומאחל להם רק דברים רעים).
    בהצלחה חיפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/05
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נדב אני מבין אותך וגם אני כעסתי על מה שהאוהדים אמרו, אבל דוגרי צודקים, גם על מאלמו אף אחד לא מסתכל כנציגת הכדורגל השוודי פה

3. Igi Member

בדיוק... בכדורגל אני בעד הישראליות באירופה, למרות שאני לא תמיד מראה את זה

ד"א מישהו שיודע על מה הוא מדבר מוכן להסביר לי מה בדיוק קורה עם סבן וארבייטמן?!

4. TariboWest Member

אף-אחד לא יודע מה קורה עם סבן וארבייטמן. כל כלי תקשורת מפרסם משהו אחר.
    עד שלא נראה אותם במשחק ב-27.7 לא צריך להתייחס לשום פירסום בתקשורת לגביהם.

5. בית"רי מלידה Member

יודעים:

הם בשוק, ושני סוחרים רבים עליהם - אחד סוחר מכוניות והאחרים סוחרי אוויר....

6. burning soil Member

בסוף סבן וארבייטמן יהיו במכבי חיפה,זה ברור לא?

7. ozi Member

אחרי העזיבה ההמונית מחיפה, העתיד של הכדורגל שלנו- זנדברג, בירוק וארבייטמן, דווקא לא יהיו על הספסל. באמת מעניין איך ייראה הקישור של מכבי חיפה גם בלי עידן טל.. והספסל שלהם ייראה מאוד מאוד דליל לעומת שנים שעברו.

8. שגיא Guest

האמת שהחדשות האחרונות קצת מלחיצות. עידן טל ויניב קטן, שני מתוך שלושת המצטיינים של העונה השעברה, מהווים את השלד המרכזי (ביחד עם קולאוטי, בוקולי ובנאדו) של מכבי חיפה מהעונה שעברה. הבעיה היא שזה מגיע בשלב יחסית מאוחר, ואני לא רואה כרגע ישראלים שיכולים להחליף אותם בשוק. לבאדיר עדיין לא הביאו מחליף, ככה שאם טל יעזוב זה יצור חור במרכז המגרש, שאני כלל לא בטוח שגזל יוכל לסגור אותו. למרות שבאמת מצד שני, אולי ככה ארבייטמן, זנדברג ובירוק ישחקו יותר. אני עדיין מצפה לחדשות בכל הנוגע לזר או שניים.

9. ozi Member

ברור שיגיעו זרים. אבל לפי השמועות, שחר לא מתכוון להשקיע תקציב רב בהם.
    בכל מקרה, עכשיו אין מה לדבר על הספסל של חיפה, כי עם העזיבה של חצי הרכב וחצי ספסל, יהיו שם נכון לעכשיו רק שחקני נוער..

10. שגיא Guest

אני כלל לא בטוח.

אם נגיד נצא מנקודת הנחה שבסוף גם קטן וגם טל יעזבו ולא יגיע עוד רכש ישראלי, ההרכב יראה בערך כך:

---------------דוידוביץ'---------------
    קייסי----בנאדו-----ווסקלי/זר אחר---סבן
    ---------------דירסאו----------------
    --------קשר זר-------גזל/זנדברג------
    --ארבייטמן-------------------בוקולי--
    ----------------קולאוטי--------------

ככה שעל הספסל יש לך את אלמדון, חרזי, מגרשווילי, בהמשך גם אוזן, גזל/זנדברג, בירוק, בן בסט, רפאלוב. וזה כשאם משחררים את ווסקלי, יש מקום לעוד זר, ככה שאני חושב שכך או כך, הספסל עדיין יהיה חזק מספיק. שחקנים כמו שלומי חנוכה ויוחאי אהרוני, ישוחררו כנראה, בגלל שסיימו את גיל הנוער, ולא מוצאים להם מקום בקבוצה הבוגרת.

11. TariboWest Member

שלומי חנוכה ויוחאי אהרוני כבר שוחררו. חנוכה בדרך להפועל עכו ויוחאי אהרוני מועמד לנצרת-עילית.
    דורון בן-דור, כתב ידיעות חיפה פירסם בסוף השבוע בידיעות חיפה שרפאלוב ישוחרר (הפועל כפ"ס והפועל פ"ת רוצות אותו).
    שגיא, אפשר להוסיף לרוטציה שתהיה על הספסל גם את תומר חמד, שי מימון ומאור בר-בוזגלו.

12. robson Member

כרגע כל חרושת השמועות לא עושה טוב אבל יש כמה דברים שחייבים להבהיר..
    לטל יש חוזה לעוד עונה במכבי אומנם יש לו סעיף שחרור לאירופה אבל אני לא מאמין שהוא בחינם, עכשיו ההצעה של אלאבס לפי ידיעות היא לשלוש שנים תמורת 1.2 מיליון יורו שזה ביחד עם כסף שהם יצטרכו להעביר לחיפה על הפרת החוזה כבר נשמע לי גבוה מאוד..כמובן אני לא פוסל את זה על הסף אבל קשה לי לראות שמהלך כזה יתבצע..
    בקשר ליניב קטן הוא קיבל החלטה לסיים את החוזה שלו בקבוצה כך שבסוף השנה הוא יהיה שחקן חופשי ויהיה לו יותר קל למצוא קבוצה בחו"ל..
    מעבר של אחד משניהם כבר העונה יהווה מכה לקבוצה אבל לא מכה אנושה שאי אפשר להתאושש ממנה אבל בהחלט תפגע בסיכויים שלנו לשמור על התואר..
    כרגע הקבוצה זקוקה לעוד שחקן חזק באמצע{זר או סואן..} ולשמור על הסגל הקיים כולל סבן וארביטמן. אם כל זה יישמר הקבוצה עדיין תהיה מועמדת מספר אחד להגנה על התואר..

13. שגיא Guest

נתחיל מזה שאם רפאלוב יעזוב, זה היה בהשאלה, ובטח שלא בשחרור.

תומר חמד ושי מיימן לא צפויים להתשלב בכלל לדעתי. הם אמנם עולים לסגל הבוגר, אבל גם על הספסל הם לא בטוח יהיו. מאור בוזגלו זה כשרון ענק, והוא נבחר למצטיין של מחלקת הנוער. הכשרון שלו לא מוטל בספק בכלל, אבל גם לגביו קשה לי להאמין שיצליח להשתלב כבר העונה. הוא עדיין לא בן 18.

14. Igi Member

אני מאמין שהכל יהיה טוב וקטן וטל יישארו לעוד עונה, אבל בכל זאת אני מקווה שנחזק את ההגנה בבלם, רוני יצטרך לפגוע בול השנה.

15. robson Member

בוזגלו לפי התכנונים לא אמור להשתלב העונה אלא רק להתאמן עם הבוגרים אבל הוא ישחק בנוער מכיוון שהוא עדיין רק בן 17..
    דרך אגב הולכים להחתים אותו לחוזה ארוך טווח עד 2011!! הוא ללא ספק התקווה הגדולה, רק שלא ייבשו אותו כמו את השאר..