נכון, ואם חיפה לא היו מביאים את כל השחקנים האלה אז זה ככה: חיפה שחצנים, יהירים, חושבים שיש להם את הקבוצה הכי חזקה בעולם, שקטים מדי בשוק ההעברות, לא נלחמת מספיק ברכישות של מכבי ת"א, חיפה מאכזבת, איך היא מצפה להצליח באירופה, בלה בלה בלה לא משנה מה חיפה יעשו, יהיה לאנשים ביקורת עליהם חיפה רוצה להעפיל לצ'מפיונז, בואו נחשוב שנייה, מה עדיף לעמדת הקשר האחורי? שלומי חנוכה? או פביאן קוברו? פואנטס? או דקל קינן? מספיק עם זה כבר... חיפה רוצה להצליח, לא לרדת ליגה, כמו שכמעט קרה למכבי ת"א כשהם ניסו לשתף צעירים כל הזמן.
וכמה שחקני בית ישחקו בדיוק במכבי העונה? אולי שטראובר. זהו. עברו הימים שקבוצות היו מורכבות רק משחקני נוער של המועדון. לפחות עד שייכנס לתוקף החוק החדש שמחייב שחקנים כאלו בסגל (מתי זה יקרה באמת?).
מה אתה עושה צחוק?. אבי סטרול,קובי מוסא,סאלם אבו סיאם, לירן כהן, תמיר כהן, אלי ביטון,אופיר חיים, אורן זיתוני, משה מישאלוב. הרוב המוחלט של ההרכב שניצח את אייאקס היה תוצר מחלקת הנוער.
נו באמת.. התכוונתי בהרכב.. רוב השחקנים שציינת הולכים להיות מה שנקרא "נערי פוסטר". תן לי הרכב הגיוני אחד שמשולבים בו כמה שחקני בית של מכבי. ד"א- אני לא מאמין שאני וגם אתה שכחנו שנימני הוא בעצם שחקן בית.. ***אורן זיתוני שחקן במקור ממכבי?? הוא לא של הפועל חיפה?
נגד אייאקס ההרכב היה כזה מוסא-סטרול-מישאלוב- אבו-סיאם לירן כהן- תמיר כהן-זיתוני- מסיקה דגו ואמבמבה. וכן, אורן זיתוני גדל במכבי.
נכון. ואם תסתכל טוב טוב על השאלה שלי תבין שהיא הייתה מכוונת לעונה הקרובה (לא הקודמת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ). ובעונה הקרובה בהרכב ישחק רק נימני ואולי עוד שחקן בית אחד (אחרי שהבנתי ששטרואבר מכם לא שחקן בית)..
אתה לא רציני כשאתה אומר שקובי מוסא נתן עונה סבירה.. הוא היה עלוב. זה שקלינגר נתן לו הזדמנות זה לא ניקרא קידם. מה שקשטן עשה עם הצעירים בדאבל או עם ארבייטמן שנה שעברה זה ניקרא קידם. אני חוזה על השאלה- היה שחקן צעיר שנתן עונה גדולה תחת קלינגר?
מה זה משנה? הוא עשה את שלו ונתן לכולם לשחק? מה יותר טוב, שכולם יושאלו או ייעלמו? למה מה, מובטח לך ששחקני רכש יעשו עונה גדולה? ראה דוגמת נגד ובונפלד