אם בא.א.ק עסקינן אני זוכר שהם פשטו את הרגל לפני שנתיים ועכשיו ראיתי אותם בדרוג לסיבוב הראשון של גביע אופ"א.. מישהו יודע מה נסגר איתם?..
וואלה הם חטפו שמינייה בסיכום.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אני זוכר שאז וגם עד היום אני לא מבין איך הקבוצה הכ"כ טובה שהייתה לחיפה באותה עונה הצליחה לחטוף 2 רביעיות מהם..
המשחקים מול אאק אתונה היו בושה (4-0 בחוץ, 4-1 בבית) אבל השחקנים במילא רצו לגמור עם אירופה...מוזר ביותר. א.א.ק אתונה אגב, היתה בחובות כלכליות גם בשנה שעברה...עכשיו הם יוצאים מזה לאט לאט...אבל ממש לאט. הטבלה נראתה כך בסיום: העמודות (משמאל לימין): משחקים, ניצחונות, תיקו, הפסד, שערי זכות, שערי חובה ונקודות. Man. United 6 5 0 1 16 8 15 Leverkusen 6 3 0 3 9 11 9 M. Haifa 6 2 1 3 12 12 7 Olympiacos 6 1 1 4 11 17 4 --- Juventus 6 5 1 0 6 1 16 Bayern 6 3 1 2 12 5 10 Ajax 6 1 1 4 6 10 4 M. Tel-Aviv 6 1 1 4 4 12 4 --- שימו לב לקווי הדימיון: הנציגות הישראליות הן היחידות שלקחו נקודות מהמוליכה. שתי הנציגות הישראליות הפסידו פעמיים לאלו שסיימו במקום השני - שתיהן גרמניות. שתי הקבוצות הישראליות השיגו ניצחונות על הקבוצות במקום השלישי (אולימפיאקוס ואייאקס - אבוי לבושה שאני מזכיר את 2 הקבוצות האלה באותו משפט). ההבדלים: חיפה השיגה ניצחון אחד יותר וכן כבשה יותר (מה שמדהים זה שהיא סיימה עם הפרש שערים 0) =)
אךךך, אני עדיין מאמין שאם היינו משחקים בבית מול לברקוזן שהייתה בעונה גרועה מבחינתה{בתחתית בבונדסליגה..}היינו יכולים להשיג יותר.. אבל לא צריכים להיות חזירים, גם מה שהשגנו היה יפה מאוד.. ועומר, עכשיו שהזכרת את זה באמת שמתי לב שמכבי הייתה היחידה שלקחה נקודות מהיוניטד באותה עונה בבית..אף פעם לא חשבתי על זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
טעות שלי!!! החל מהסיבוב הראשון בגביע אופ"א ומעלה בגביע אופ"א הניקוד הוא בדיוק כמו בליגת האלופות!!! 2 נק' על ניצחון ונקודה על תיקו.
אז שם יהיה לנו יותר קל להשיג נקודות דירוג.. חבל רק שקבוצה כמו אשדוד הולכת לדפוק לנו את הנקודות בגדול. אני לא יופתע אם איזה קבוצת דייגים אררט משהו מארמניה ינצחו אותם פעמיים ויעיפו אותם.
בסיבוב המוקדמות השני זה באמת מה שיכול לקרות. אם הם היו משחקים באשדוד הייתי אומר לך שהם עוברים שלב...אבל הם לא (אופ"א לא מאשרת אותו וגם אסור לשחק באזור שהוא לא ת"א כרגע). אבל בסיבוב ראשון זה ממש לא משנה הם ומכבי פ"ת יקבלו קבוצות קשות...
באשדוד אפילו לא רוצים לעלות שלב. אני מאמין שאשדוד הולכים לעשות בושות רציניות השנה באופ"א. משהו בסיגנון הפועל ב"ש לפני כמה שנים..
זה חבל מאוד כי זה עשוי להיות מקור ההכנסות היחיד שלהם העונה...אחרי הכל כשאתה עובר שלה אתה מקבל מספיק כסף מאופ"א גם בשביל ההוצאות וגם על הניצחון...(ובמקרה של אשדוד זה לא כמו בית"ר באינטרטוטו 180 אלף שקל אלא הרבה יותר מזה...)
כפי שזה נראה עכשיו אחד משחקני ולס, האלופה הארגנטינאית כן יגיע בסופו של דבר לקבוצה.... או הבלם הבכיר של הקבוצה פואנטס או קוברו שהכניס גול לזכות הקבוצה במשחק האליפות... יש גם סיכוי קלוש ששניהם יבואו...
שניהם יבואו, סבן, קייסי, ארבייטמן יבואו, גרייב, אוזן, גזל ישארו, סוואן עוד לא אמר מילה אחרונה. איזה כיף-פאקינג לגיון זרים מחורבן. זו חיפה הגדולה? מה חשים עכשיו אהרוני, בן בסט, בירוק, רפאלוב, קינן, חנוכה והשאר? עד מתי חיפה תמשיך לנסר את הקשר בין הקבוצה לקהל ביציע? נמאסתם...