לא צריך להתחסד.. אין שמחה כמו השמחה לאיד.. כאשר הצהובים הפסידו לדייגי ז'לינה אני פתחתי בקבוק שמפניה!! כל קבוצה מייצגת את עצמה, את ישראל מייצגת הנבחרת. נקודה.
אני שם זין על הקומץ של חיפה, שאומרים שמכבי נאצים ולא מייצגים את ישראל. אני שם זין גם על זה שילדוני האולטראס האלה החליטו שמכבי חיפה לא מייצגת את מדינת ישראל. מכבי חיפה היא נציגת ישראל בליגת האלופות ואני מאחל לה בהצלחה, אבל אני לא אזיל דמעה אם הם יעופו.
תאמת אני בעד חיפה...ואגב אוהדי מכבי ת"א אתם כאלה דבעים בזכות מכבי חיפה הייתה למכבי תהזדמנות לשחק [ולהתבייש בצורה ששיחקתם] בליגת האלופות...אני מקווה שחיפה תצליח ואז קבוצות ישראליות אחרות יצליחו בעקבותייה..
סליחה שכחתי שאתם תקפתם בסטאמפורד ברידג'...35 בעיטות לשער, גול אחד...אלוהים לא רצה שתפסידו זה הסיבה היחידה שעליתם תהיה בטוח. אני לא מתבייש בצורה ששיחקתי עם השחקנים המסכנים שהיו לי... ואדוני, אם היית יודע, ואני מניח שבגלל שאינך מעורה בחוקי אופ"א בזכות ההישג של הקבוצה שלך! כן כן שלך! היה לישראל 2 נציגות בזכות ההפסד של מכבי חיפה בשנה שעברה לרוזנבורג ולדניפרו, בעוד שנתיים אין לך נציגה, ואתה תהיה חייב לעבוד קשה השנה בשביל לשמור על מקום 15 בשביל שיהיה לך בעוד 3 שנים. אבל יותר ממה שחיפה "נותנת" לישראל היא עוזרת לעצמה...מקדמת את עצמה בניקוד וכן מכניסה לעצמה 10 מיליון דולר, שיאפשרו לה להמשיך לשלוט בליגה, למה לי לעזור לה?
דווקא אנחנו עלינו לסיבוב השני של גביע אופ"א והפסדנו לאלופה שבדרך...{ולנסיה}..יותר טוב מכלום.. בקשר לעונה שעברה, העלייה המפתיעה שלכם די איזנה את המצב.. השנה זאת עונה קריטית, מכבי חייבת לעבור את מאלמו כדי שלפחות יהיו לנו שתי נציגות בשלב הבתים באופ"א..
מסכים איתך, אין ספק בכלל...אבל כמו כן חייבים שמכבי פ"ת ואשדוד יצליחו בסיבוב המוקדמות השני לפחות...שישיגו 2 ניצחונות...זה כבר עוד נקודה לישראל...זה משחקים שאם מדינה נופלת בהם זה אסון לאומי. תוסיף לזה עוד 2 ניצחונות של מכבי זה כבר 1.5 נקודות. אם חיפה תצליח לגבור על מאלמו זה עוד ניקוד שלא לדבר אם יעלו לצ'מפיונס בלי שישחקו שם משחק זה עוד 3 נקודות... וגם אם לא זה לא אסון גדול אופ"א זה ניקוד והשנה באופ"א ישחקו קבוצות טובות גם ולא דיקטים... -------------------------------------------- CSKA Moscow (TH) Rus 34.470 AS Roma Ita 73.191 Bayer Leverkusen Ger 65.166 Feyenoord Ned 62.144 VfB Stuttgart Ger 58.166 AJ Auxerre Fra 51.325 RC Strasbourg Fra 17.325 Galatasaray Tur 50.872 AEK Athens Gre 47.714 Racing Genk Bel 19.477 Hertha BSC Ger 46.166 FSV Mainz 05 Ger 16.166 Besiktas Tur 37.872 AZ Alkmaar Ned 37.144 Sevilla Esp 36.326 Middlesbrough Eng 32.864 Espanyol Esp 29.326 CA Osasuna Esp 24.326 Bolton Wanderers Eng 20.864 Sampdoria Ita 20.191 Palermo Ita 20.191 וכל אלה קבוצות שמתחילות בסיבוב ראשון חוץ מבשיקטאש, גנק, מיינץ. ותוסיפו לרשימה הזאת את הקבוצות שיעופו בסיבוב שלישי של הצ'מפיונס.
וכל אלה יהיו מדורגות?.. כך שעלייה לשלב הבתים באופ"א תבטיח לפחות עוד שני משחקי בית שבהם לפחות אפשר להוציא תוצאות טובות..
כולן מדורגות, ואם אתה עולה לבתים ועוד משחק נגד הקבוצות הקשות בבית והפחות טובות, אלה שאתה במילא צריך לנצח בחוץ אתה גם יכול לעשות קופות יפות מאוד...אני אישית את מכבי ת"א הייתי רוצה לראות בבית עם גנק, בולטון וסאמפדוריה. על הצ'מפיונס אין מה להרחיב את הדיבור כולים יודעים מה אפשר לעשות =)
עלייה לליגת האלופות אוטומטית נותנת 3 נקודות מבלי ששיחקת משחק אחד. כל תיקו זה נקודה, וכל ניצחון זה 2. בגביע אופ"א עלייה לשלב הבתים זה נקודה, כל תיקו זה חצי נקודה וכל ניצחון זה נקודה. אחרי הכל אתה יודע צ'מפיונס ליג וגביע אופ"א זה רמה אחרת...
אז בליגת האלופות אפשר להשיג בין 3 ל-15 נקודות. בשלב הבתים באופ"א אפשר להשיג בין נקודה אחת לבין 5 נקודות... הבדל ענק. קבוצה אחת בליגת האלופות שמצליחה, יכולה לעשות יותר נקודות ממה שכל השלוש שלנו ישיגו אם יעלו לשלב הבתים באופ"א..
ברור...מכבי חיפה בפעם האחרונה בכל הקמפיין מהמוקדמות עד לבתים עשתה 8 נקודות. מכבי ת"א עשתה 6. סה"כ 14 נקודות חשובות ל-2 הקבוצות ו-5.25 חשובות לישראל (כי לישראל מחושבות גם הנקודות בשלב המוקדמות, לקבוצות לא. סה"כ בשלב המוקדמות כל אחת השיגה 3.5 נקודות) אבל אם אתה מגיע רחוק באופ"א כמו אוסטריה וינה השנה (רבע גמר)...אתה עושה מספיק נקודות, 19 שזה המון. הפועל ת"א עשתה גם משהו בסביבות ה-18 נקודות.
כן אבל באותה עונה של חיפה בליגת האלופות היא גם סיימה במקום שלישי והמשיכה לגביע אופ"א. או שאני טועה..? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx