מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. Igi Member

באמת יצא אפס קולואטי... מה יש לו לחפש במכבי ת"א?
    שיישאר באלופה וישחק בליגת האלופות הוא הרי לא היה מקבל שום עלייה ברמה מבחינת המועדון או היכולת של השחקנים... לא מבין אותו.
    אבל נקווה שהיכולת שלו תוכיח את את עצמה...

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כסף....זה הדבר היחיד...מה לעשות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

3. נדב מיכאלי Member

שחיפה לא יזלזלו במאלמו כמו שזילזלו בדנייפרו .
    החיפזון הוא מהשטן !
    בית"ר בזמנו זילזלה בקבוצה דייגים ומורים וחטפה שישיה .

4. robson Member

לא יודע כבר מה לחשוב...

ערב אחד מסכן אני יוצא מהבית לחגוג עם אשתי את היומהולדת וכל כך הרבה דברים השתנו..
    הקיץ הזה פשוט מטורף, אני כבר 25 שנה אוהד כדורגל ולא זכורה לי עונת מלפפונים כל כך עסיסית
    ומוטרפת..

שיימשך כך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

לעיניין עצמו, נכון שקולאוטי הוא לא בדיוק החלוץ הגדול בתבל אבל אחרי הפלופים שחווינו לאחר עזיבת
    יעקובו בעמדה הזאת לא צריכים להסתבך ולקחת את הסיכון של חיפוש חלוץ חדש..
    מעניין רק כמה הוא יקבל...

5. robson Member

בסופו של דבר ירוויח כ200 אלף דולר מה שמציב אותו בראש רשימת המרוויחנים במכבי..

חוץ מזה הקבוצה הבהירה שהמשחק מול השבדים וגם המשחק בסבוב השלישי במידה ונעלה{ולא נוגרל מול קבוצה "גדולה"..}
    ייערך בקרית אליעזר ואם לא אז בבלומפילד ובשום פנים ואופן לא בר"ג..

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ראיתי היום את בובו שחקן נבחרת הנוער של ברזיל,עליו דווח(בוואן)שמכבי חיפה עוקבים אחריו, הוא היה מאד חלש, הוחלף בדקה ה-56(אפילו השדרן התפלא שהמאמן לא החליף אותו עד אז), ואז משחק ההתקפה של ברזיל השתפר פלאים.
    אם אני יכול לייעץ למר שחר הייתי אומר לו לחסוך את הכסף,בובו זה לא היעקובו הבא ובטח שלא תחליף הולם לקואלטי(לפחות לפי המשחק הזה). :aaaprot:

7. John Barnes Member

למזלה של מכבי חיפה, מזג האוויר לא ישחק תפקיד במפגש נגד מאלמו בשבדיה. אבל כשהשבדים יגיעו לארץ, זה כבר סיפור שונה לגמרי, הם יבואו בשיא הקיץ (תחילת אוגוסט) כש40 מעלות חום נמדדות כאן.השבדים בטח לא רגילים לכך.
    מכבי חיפה צריכה למצוא בלם, ומהר. מעבר לכך, כדי להגיע הכי מוכנים שאפשר, הם חייבים לשחק כמה שיותר משחקי אימון בכדי להכנס לכושר משחק. השבדים כרגע נמצאים , מבחינתם, באמצע העונה. צריך לקחת את זה בחשבון. לחיפה דרוש קשר אחורי מנוסה ואחראי (כאן בולט חסרונו של באדיר), קשר בן 21 מארגנטינה\ברזיל\ וונצואלה, שזו בטח תהיה הופעתו הראשונה בקבוצה, , לא יספיק לדעתי (צאו מהסרט שחיפה מביאה את קוברו). סואן היה יכול להיות רכש נהדר ולעזור בקטע הזה, אבל שחר נכנע ללחץ של גנאים. וחבל.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/05
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לדעתי אתה טועה לגבי סואן, מתישהוא היו מבינים שזה לא זה, והוא היה בסוף חותם באחי נצרת כי סכנין לא הייתה רוצה אותו יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    לעומת זאת אני מסכים שאסור להביא שחקן בלי ניסיון, זה יכול להיות פטאלי במשחקים קובעים כאלו(כמו שראינו מגונזלבס נגד רוזנבורג, ומאז הוא גם לא יצא מהטראומה). לא מבין למה אלירן אלקיים לא מקבל את ההזדמנות שלו, לא בטוח שהא היה מאכזב!!!!!

9. robson Member

קודם כל אלירן אלקיים לא ברמה של הרכב במכבי..יכול להיות גיבוי טוב לא יותר מזה..

ומזג האוויר באוגוסט לא אמור להשפיע מכיוון שגם ככה המשחק ייערך בערב..

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/05
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לדעתי הוא יכול להיות בעתיד מחליפו של בנאדו!

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמתי לב שאתה לא ממש תופס מהכדורגל הישראלי אה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

12. אלי מתחן Member

אם תופסים פה מ"שחקן" כמו עבאס סואן בתור מי שיכול להחזיק את הנבחרת ולהעפיל עם חיפה לצ'מפיונס אז הוא מדבר ככה בצדק

13. משוגע בירוק Member

לא תופס מסואן ובחיים לא רציתי אותו בחיפה... קשר אחורי (50-50) זר ובלם זר חדש ויש לנו קבוצה מסודרת...

14. ghost89 Member

הכדורגל שלנו יכול להיות אחד הטובים באירופה (לא אני לא על סמים) הבעיה זאת המנטליות הישראלית הזרים שאנחנו מביאים צר לי לאכזב רובם לא היו אפילו טובים בתור פועלי בינין זרים והם תופסים מקום של צעירים שיש להם רצון ויכולת השחקן הישראלי זה גם לא ממש שחקן זה ככוב טלוויזיה במדים שעושה אימוני כושר בימי שבת על מגרש כדורגל יש לנו כאן בארץ הרבה כישור ומידי פעם רואים אותו פורץ לשבריר שניה ואז נעלם אני חושב שחיפה חייבת לעבור את מאלמו רק בגל השם של מאלמו וכמובן בגלל שחיפה קבוצה איכותית עם קצת יותר רצון הייתה יכולה להיות קבוצה מפתיעה בליגת האלופות אפילו.

15. robson Member

תעזוב לרגע את הדעות הפוליטיות שלך, ותשכח שהוא מסכנין.. וגם אתה תודה שהוא היום קשר מעולה שעשה
    התקדמות עצומה בשנתיים האחרונות..