לא צריך להגזים.. בשנים האחרונות כולם התרגלו שרק מכבי חיפה מהווה גורם בשוק ההעברות בקיץ ועכשיו זה השתנה.. זה עדיין לא אומר שאנחנו נראים רע אלא שיש תחרות בריאה.. עדיין מכבי היא האלופה ומי שירצה לקחת את התואר ממנה יצטרך לירוק הרבה דם וזעה..
הלו הלו - מה קורה לכם אוהדי חיפה? התחרפנתם לגמרי מהחום וזיהום האוויר? כולכם גרים בנווה שאנן??? חיפה לקחה אליפות גם בזכות הספסל שלה, שהיה טוב בעונה שעברה משאר הליגה. העונה תהיה הזדמנות ליושבי הספסל לתת מה שיש להם. תרגעו ! הרכש של מכה-בי לא יבנה להם קבוצה יותר טובה - רק יכפיל את כמות המנויים, וימכור יותר כרטיסים בתחילת העונה....אחרי כמה משחקים יוצאו שוב החולצות השחורות מהנפטאלין....
יום אני מאושר יום אני עצוב. העונת מלפפונים הזו מבחינת מכבי חיפה בכלל לא משהו, הפועל והיריבה העירונית שלהם התחזקו יותר מחיפה והשנה יהיה יותר מתח כנראה. אני מקווה שחיפה תביא עוד שניים שלוש שחקנים גם לאלופות!
מסכים עם בית"רי מלידה... למכבי חיפה יש סגל רחב מאוד וחזק הרבה יותר מכל היריבות שלה , לא צריך לדאוג. מי זה כבר קולאוטי? חלוץ טוב , אבל צריך לחזור לפרופורציות , בוקה רוצה עליו המון המון כסף והוא לא שווה את זה , הוא לא יעקובו עם כל הכבוד. בסדר אז רוסו , באדיר , קולאוטי , ברדה וחנוכה עזבו מכל הרשימה הזאת אני חושב שרק באדיר באמת אבידה. עכשיו מכבי חיפה לא תביא את סואן והוא נשאר בסכנין , אז בינתים אין מחליף ראוי לבאדיר-נביא כבר. גם עם הסגל הנוכחי הלא גמור מכבי חיפה הרבה יותר טוב מהעגלקטיקוס ומהבועל ת"א וממכבי פ"ת. צריך רק עוד שחקן פה , שחקן שם וזהו כי בסה"כ יש לנו סגל חזק וטוב גם בלי כל השחקנים שעזבו. מחליף לגונזלבס , מחליף לבאדיר ועוד שחקן ספסל טוב שיחזק לנו את הסגל כדי שיעמוד בעומס של אירופה והליגה.
שוב אוהדי חיפה על שחקן שעוזב,"מי זה קולאוטי בכלל?". כנראה שכבר שכחתם איזה חלוצים עברו אצלכם מאז העזיבה של יעקובו(ואני אומר ברדה, זקיץ',לופז). גם אני לא מחסידי קולאוטי,אבל רבאק השחקן כבש 19 שערי ליגה והיה מבין השחקנים היציבים של הקבוצה העונה. בליגה שלנו לא יודעים למצוא זרים טובים בהתקפה, וקולאוטי הראה את ההפך.
בסדר, הוא שחקן טוב. לא שחקן ששווה מיליון דולר. ברבע מחיר אפשר להביא חלוץ אחר לא פחות טוב. הבעיה היא למצוא את השחקן הנכון ולעזור להשתלב כמה שיותר מהר.
ההגרלה הכי קשה שיכולנו לקבל.. אולי עכשיו שחר יפתח ת'כיס ויהיו לנו זרים איכותיים.. אלפות שבדיה השנה... אלופת נורבגיה שנה שעברה... אלופת פינלנד לפני 4 שנים בשנה הבאה בדנמרק!
הגרלה לא קלה , אבל שטויות חיפה חייבת לעבור את מאלמו . אם הם לא עוברים אותם , שיפטרו את רוני לוי . מכבי חיפה קבוצה יותר טובה ממאלמו , אל תשחקו אותה
אתם רציניים? קולואטי לא אבידה?? לאור "החלוצים" אם אפשר לקרוא להם שחקנים בכלל שרוני לוי מביא, אנחנו עפים כבר על הסיבוב ה-2. בקשר לליגה לא לדאוג, אנחנו עדיין פייבוריטים בטוחים. אבל הם חייבים להביא חלוץ זר טוב... לא נוכל לזכות העונה בכלום בלי חלוץ טוב כמו קולואטי. REL 15 - אתה לא יודע מי זאת מאלמו אז אל תשחק אותה גם אתה... רק שתדעו השנה קבוצה שבדית כמעט והעיפה את יובה במוקדמות(דיוגארדן), אז לא לזלזל אוהדי חיפה.