את הבלגן לא מכבי יצרה אלא קבוצות קטנוניות אחרות..אם אתה שואל אותי הוא לא שווה את הכספים שנזרקים עליו.. נקווה להתבדות.. ד.א מזל"ט ליום הולדת..
לגבי סואן אני בכלל לא בטוח, הי עדיף ךנסות להביא שחקן זר, סואן זה לא השחקן שיוביל את הירוקים להצלחה בליגת האלופות, והשקעה לעתיד זה גם לא, הבחור כבר כמעט בן 30 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אף אחד לא גונב, השחקנים באים לבד אלינו, תקרא את הידיעה ותבין, ושחר לא יחתום חוזה עם שחקן לפני שהוא שוחרר מקבוצתו, הוא רק סיכם בעל פה עם סואן!
אתה מאחל ליום הולדת של מישהו מזל"ט (מטוס זעיר ללא טייס) זה די לגטימי לאחל לאנשים ביום הולדתם : הלוואי שתיהיו מטוס זעיר ללא טייס . אם כבר יומהולדת אז מז"ט,עד 120.
לי כבר נמאס מהשכונה הזאתי... הוא חתם שם,הוא חתם פה... מה כל כך מסובך?? מה הם לא יכולים ללמוד ממנג'ר?? שחקן עם חוזה צריך לקבל רשות לחתום... עכשיו לכדורגל:החתמה גרועה מספר שלוש של יעקב שחר והכלבלב רוני לוי.... אחרי קייסי וארביטמן שבאו אני לא יודע למה... מביאים לי את אדון סואן,חשבו אולי באדיר קשר אחורי,באדיר ערבי, באדיר בנבחרת... סואן בדיוק אותו דבר-בוא ניקח אותו... רק שכחו בדרך שסואן הוא בכלל לא שחקן כדדורגל טוב,לא מתקרב לבאדיר,מה שיש לו זה נשמה ומנהיגות שבסכנין זה טוב,פה זה לא ישפיע כי הוא יהיה שחקן דרג ב' ועם עידן טל לידו הוא לא ישפיע כל כך... מה עוד שהוא בן 30... מה עוד שבשבילו חנוכה עוזב את הקבוצה וגזל יישב עוד עונה על הספסל...(ושניהם לא פחות טובים)... והאמת מתחיל להימאס לי מההחתמות הפזיזות האלה... ברדה יותר טוב מארבייטמן מגרשווילי יותר טוב מקייסי ובאדיר,חנוכה וגזל יותר טובים מסואן!! סוף פסוק...
ללא ספק ביזבוז כספים מיותר בכל הקשור לעבאס סואן...שוב חיפה פועלת בלי שכל והיא הקבוצה היחידה במדינה ממנה הייתי מצפה לנהוג הפוך במקרים כאלה...