אוהדי חיפה באמת יכולים להירגע,כך לפחות ע"פ אלי דריקס שאומר שמכבי ת"א לא מעוניינת בקולאוטי ולא תרכוש אותו.
סגן נשיא מכבי ת"א, אלי דריקס: "אני לא יודע מי זה היה, מה שבטוח שהאיש שהציג עצמו קרלוס, לא התקשר מהארץ וכנראה מארגנטינה. אני רוצה שתצטט אותי ושידעו שהודענו שאין לנו עניין בקולאוטי. מיצינו עצמנו לגמרי בחלק הקדמי ואין לנו צורך באף שחקן אחר. זה סופי ומוחלט וגם אם יציעו לנו אותו באופן רשמי, הוא לא יהיה במכבי ת"א.
בוקה מנסה לכופף לחיפה את היד במו"מ על כרטיס השחקן. מאוד שקוף. אני בספק אם אחרי שנסיים עם עסקת קולאוטי אנחנו נשקול שוב עסקים עם הקבוצה הזו, למרות שכן גילינו עניין בשחקנים שלהם העונה.
בלי קשר שחקנים מבוקה הם בדרך כלל יקרים מאוד מכיוון שעדיין מדובר בקבוצת פאר שמספקת שחקנים רבים לליגות הבכירות באירופה.. אסור לשכוח שמכבי הצילה את הקריירה לקולאוטי שאלמלא ההצעה של חיפה היה משחק דוקים ביציע..
בינתיים מכבי חיפה שיחררה : רוסו,באדיר,ברדה,ככל הניראה גם גונזלבש . וכניראה גם יניב קטן יעזוב לאירופה. את מי מכבי חיפה החתימה ?אף אחד.קייסי,סבן וארבייטמן רק סיכמו לא חתמו . נכון שחיפה לא ממש זקוקה לחיזוק כל עוד זה תלוי לליגה. אבל מה לגבי ליגת האלופות ? אם קולאוטי עוזב גם וחיפה לא מביאים רכש רציני ,אין להם מה להתייצב במשחק הראשון.
עוד דבר... חלון ההעברות בראסמי אמור להתחיל ביולי... אני לא זוכר עונה אחת שכל כך הרבה דברים היו סגורים ביוני... זה גורם לכם לחשוב שחיפה לא תעשה כלום... דבר ראשון אני מקווה שקולאוטי ישאר.. דבר שני יש עוד יולי ויש עוד אוגוסט וחיפה לא תשתוק...
צר לי לבשר לכם סוף סוף חדשות טובות!!! בן יוסף חתם ל3 שנים בבית"ר ירושליים... מבחינתי זה חדשות מדהימות,לא נצטרך להיתקע עם הטמבל הזה,שלא שווה אגורה... לא שזה מלחיץ אותי,אבל כזה דבר עוד לא ראיתי,כל השחקנים בורחים מחיפה ועוברים לקבוצות אחרות,מדהים! רק שייקחו מאיתנו גם את קיסי וארבייטמן... פניג'ל-קיסי המגן של הנבחרת אל תשכח... תחתים אותו מהר... בקשר לגולאוטי-חברה תתפללו שהוא יישאר... כי זה נראה לא טוב... וברדה עדיין לא עזב,חיפה הודיעה שהיא לא שחררה אותו בכלל... יש אלוהים!! כנראה שבפורום הזה אין אף אוהד מיציע ג'-כי ברדה הוא השחקן אהוב ביותר,משגע אותי שגל למשל רשם מי זה ברדה..? שכחת כבר שנה שעברה שבאו לפה בדיחות לופז וזקיץ' על חשבונו,לא הבקיעו שער אחד ביחד... ברדה בחצי הזדמנות שקיבל כבש וכבש הרבה,והוביל אותנו שנה שעברה לאליפות,ואני לא מגזים... השנה שקיבל את ההזדמנות ואצל רוני לוי הוא קיבל אולי 5 משחקים,הוא ניצל אותם ב100 האחוזים אבל לרוני לוי זה לא מספיק ושלומי ארבייטמן הובא תחתיו....
wtf?????????????????????????????????????????? רק בישראל: "הסוכן" שדיבר עם דריקס הוא מתחזה ככל הנראה...
מכבי חיפה צריכה לקנות את קולאוטי בכל סכום (כמובן שבמו"מ לנסות לשלם כמה שפחות) ולהחתים אותו דחוף על חוזה למינימום 4 שנים. הבנאדם בן 23 סה"כ !! זה חלוץ שיכול להגיע ל - 100 שערי ליגה או לעבור לאירופה בקלות.
מסכים, אבל שחר יהיר, ואני לא אתפלא (אם השמועות נכונות בכלל) שהוא יגיד לקולאוטי "לך תחתום בתל אביב" מאותן סיבות שהוא אפשר לפ"ת לארח בר"ג. זכויות רק באיראן וצפון קוריאה אין, מי ישמע כאילו הוא אמר שהפועל זה אימפריה לעתיד וחיפה יורדת ליגה השנה.
קולאוטי זה לא יעקובו תירגעו עם המחירים....אם הוא רוצה ללכת בכיף , אפשר להביא מישהו אחר שיהיה לא פחות טוב ממנו.