הוצע לבאדיר עוד חוזה - הפעם 120 אלף דולר לעונה פלוס מענקים גבוהים על הפעלה לצ'מפיונז (חוזה לשנתיים). באדיר רוצה 130,00 ואמר שהוא יחשוב על זה בשבוע הקרוב. שחר אמר שזאת ההצעה האחרונה... לא דואג, כבר אמרתי?
שחר הוא האדם החזק ביותר בכדורגל הישראלי... אז באמת שאין לך מה לדאוג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . אני מאוד מקווה שבאדיר לא יעשה שטות ויעזוב... הוא יכול לסחוב עוד עונה או יותר.
120 אלף דולר ואפילו קצת יותר הוא יוכל לקבל גם במכבי/הפועל ת"א.. התקציב של מכבי לא כל כך גדול כמו שכולם חושבים מה גם שהשנה הצהובים יעברו את הקבוצה בגודל התקציב..
רק היום כתבתי את זה, אבל נחזור על זה- באדיר ישחק במכבי חיפה והכל יהיה בסדר. באמת הוא אחד משחקני המפתח הלא מוערכים. לגבי רכישות, באמת רק על קייסי אפשר לומר שהעניין סגור, לגבי השאר לא כל כך. היום פורסם ראיון עם מאיר שמיר ב"הארץ" ובו ראו שלא היה פסול בפניות של מכבי חיפה לשחקני פ"ת, ושכולם קיבלו אישור לנהל משא ומתן. מה שמוזר הוא, ששמיר הצהיר שהבין משחר שהוא בכלל לא מעוניין בארבייטמן (יש?!). איזיקוביץ' מטוברוק הכחיש ושוב טען שהכל סגור עם שחר. לגבי תומר בן יוסף בכלל לא סגור כמו שאנשים כתבו פה.
גל, לגבי בן יוסף העיניין סגור בינו לבין שחר.. הבעיה היא כרטיס השחקן שלו..בזמנו הבנתי שהוא סיים חוזה בפ"ת ועכשיו מסתבר שלא והלוזונים טוענים שיש לו חוזה לעוד שלוש שנים אצלם... אין לי מושג כבר מה לחשוב..אבל ימים יגידו, אני בניגוד אליך חושב שהוא בלם מצויין ויהווה גיבוי טוב לבנאדו ולזר החדש כשיגיע..
חברים יש באגד..כאן מדובר בכסף והרבה.. כשזה מגיע לכסף לא הלוזונים ולא שחר מכירים חברים.. דרך אגב יש ב 19:30 ב5+ את המשחק של מכבי נגד הפועל פ"ת מ99 עם הרביעייה של ה"קלצ'ניקוב".. תראו..
הלוזנים "חברים" של שחר רק כי העט שלו כותבת את הסכומים הכי נדיבים בצ'קים. כל הקטע הזה של "שחר רוצה- שחר יקבל" מוטעה. שחר פשוט משלם הכי הרבה.
שחר רוצה - שחר מקבל, זה בגלל שיש לו את מה שכולם רוצים יש לו כסף שהוא יכול לשלם, ויש לו ספסל אדיר שמשמש כקיוסק לשחקני הרכב לכל קבוצות הליגה. קבוצה מחפשת שחקן - בודקת מה חדש בספסל של חיפה. חיפה מנצלת את זה ומציעה כסף+שחקנים מושאלים, על מנת להשיג את הכוכבים הצעירים של הליגה. רוב הכוכבים הצעירים הופכים תוך שנתיים לשחקני ספסל ובכך הופכים בעצמם לסחורה בקיוסק.
זה לא שהספסל של חיפה מייצר את השחקנים, הוא קונה אותם בהרבה יותר כסף מקבוצות אחרות ומוכר בזול. זאת לא התנהלות של קבוצה "אירופאית" כמו שחיפה רוצה להגדיר את עצמה
לי אין ספק שדקל קינן יחזור למכבי חיפה, כמו שאין לי ספק שהוא עדיין לא מספיק טוב כדי להיות שחקן הרכב בקבוצה שרוצה להעפיל לליגת האלופות. מלשבת על הספסל הוא לא ייצבור ניסיון. תוך עונה, אולי שתיים, הוא חוזר ישר להרכב. אותו סיפור לגבי רפאלוב ובן בסט. ואם היינו משאילים את ערן לוי בשלב יותר מוקדם לקבוצה רטנה אולי היה יוצר ממנו משהו. אני לא רואה שום פסול בזה. מה, אינטר לא העבירו את אדריאנו לקבוצה קטנה? ופירלו? אז די.
לגבי דקל קינו: אני גם בטוח שהוא יחזור, במכבי חיפה מאמינים מאד בכישוריו, אבל יודעים שהוא צריך עוד איזה ליטוש קטן, ורק בגלל זה רוצים להיות מעורבים בקבוצה שבה הוא יבחר לדעתם, כי ביתר ירושלים לדוגמא מיועדת לצמרת ובבני יהודה זה עדיין לא בטוח! אני כמעט בטוח שבעונה הבאה הוא יחזוא לחיפה שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו, בקטע הזה אני יכול רק לחזק את מר שחר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx . לגבי בן בסא ורפאלוב, זה הרי ברור שאצל רו ני לוי הם לא ירבו בדקות, אם בכלל, אז עדיף להשאיל אותם בתקווה שכמו במקרה קינן הם יחזרו לסגל כמועמדים בטוחים להרכב ולא כדי לחמם את הספסל(בשביל זה יש לנו את הרכש מפ"ת או מנתניה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
שאוהד חיפה יסביר לי למה מכבי חיפה מחתימה את תומר בן יוסף? בשביל מה...עוד ביזבוז של 300 אלף דולר כי הרכב הוא לא יראה...בנאדו ובלם זר יפתחו...
חזירות לשמה כמו תמיד במכבי חיפה, מה חדש? אפשר לחשוב שדקל קינן שעולה 60 אחוזים ממנו והוא תוצרת בית נופל מבן יוסף... ממש בדיחה