קטן מאכזב מאוד כמעט בכל הופעה אירופאית, בטח שבנבחרת. לא יודע אם יוכל להצליח בפרמייר, נראה לי שיסיים את הקריירה בחיפה על בטוח
דווקא נגד יונייטד הולך לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx 3 שערי צ'מפיונס סה"כ.
וגם נגד פאריס סאן ז'רמן. אבל כל זה היסטוריה, בנבחרת-הבמה הכי טובה להראות את הסחורה, קטן אינו מורגש ומאכזב מאוד את גרנט. המאמן הלאומי אמר השבוע למקורביו שקטן מאכזב מאוד ושתרומתו אפסית. להערכתי-אחרי מה ששמעתי ממנו, קטן יתרחק מאוד מההרכב בשאר המשחקים שנותרו בקמפיין
גרנט פשוט מאמלל את קטן, אין מילה אחרת לתאר את זה..הוא ממשיך ומתעקש לשים אותו בתור חלוץ חוד והוא פשוט לא כזה.. אבל עם הגישה הבונקריסטית של גרנט אתם לא באמת מצפים שהוא ישחק גם עם קטן ובניון ועוד חלוץ חוד?... בגביעי אירופה השונים הוא היה טוב..כבר שכחו לו את העונה היפה בצ'מפיונס או את המשחק המדהים שלו מול רוזנבורג בר"ג?..
משחק מדהים. אבל מכבי חיפה הפסידו את המשחק. מאז המשחקים בליגת האלופות עברו כבר 3 שנים. ואתה לא מביא שחקן על פי קלטות של לפני 3 שנים.
לא שכחתי כלום, הממוצע שלו בגולים ואסיסטים-גם ברמה ישראלית עדיין נמוך מדי. חלוץ שרוצה לפרוץ לאירופה צריך לכבוש מדי עונה 15 גולים ולמסור כמות אסיסטים 8-10 לפחות
קטן הוא הישראלי הכי טוב שמשחק כיום בליגת העל ביחד עם עידן טל... ותרומתו בנבחרת לא מורגשת בגלל שהוא לא משחק בתפקיד מתאים לו.
אשרי המסתפק בכאלה תירוצים. לדעתי שחקן ענק, מצליח להראות שהוא ענק בכל מקום במגרש, על ידי כוח, מהירות, חוכמת משחק והצטרפות בטיימינג נכון להתקפה ולהגנה, לקטן-לצערי אין בכלל נוכחות של שחקן התקפה
אני כבר ראיתי את קטן בכל הצדדים של ההתקפה תחת גרנט בנבחרת,הוא פשוט לא טוב בימין או במרכז.. אבל מצד שני,רובסון הזכיר את המשחק של קטן מול רוזנבורג. עם כל הכבוד,באנגליה לא טפשים ומעדיפים לקחת שחקנים זרים מוכחים ביכולתם ויציבים יותר. קטן היה גדול על הליגה, אבל לא התעלה לרמה כל כך גבוהה כמו מול רוזנבורג. טוב מה זה משנה,העיקר שייצא כבר לאירופה,בין אם בהשאלה או מכירה,רק שכבר יעזוב את הליגה הישראלית..
הבעיה היא שקטן הוא ברמת ביניים כזו. הוא לא מספיק טוב לדעתי לליגות החזקות של אירופה והוא גם לא נראה לי משקיען במיוחד כך שהוא יעשה את הצעד קדימה. מה שכן, שימו אותו בליגה הבלגית, או אפילו צרפתית/גרמנית והוא יכול להגיע לרמה ממש גבוהה.
לא על הנבחרת אלא על גרנט...הוא התעלל בו בכל הזדמנות אפשרית גם כשאימן את מכבי חיפה.. אני מסכים עם Hotspur, קטן לא יצליח בליגה האנגלית מכיוון שאין לו את מוסר העבודה הדרוש לכך.. לטעמי דווקא בליגה הספרדית הוא יוכל להביא לידי ביטוי יותר את הכישורים שלו.. עריכה: מסתבר שיענקל'ה שחר מתכנן לקנות את כרטיסו של ורמוט ולהשאיל אותו לנצרת עילית וכרגע מחכים למוצא פיו של הסרדין שיחליט היכן הוא רוצה לשחק..הפועל ת"א, מכבי פ"ת, או מכבי חיפה {שתשאיל אותו בהתחלה..}.
עדן בן-בסט וליאור רפאלוב כנראה יושאלו (במילים האחרות, ייזרקו ללא דרך חזרה) לקבוצות אחרות. לפי טלספורט או שלא קוראים לאתר הזה. ----------------------------------------------------------------------------------------------- למה? בגלל זבל כמו וורמוט ושחקנים סתמיים כמו זנדברג, גזל וברדה.
אני חושב שזה עדיף לשניהם. רפאלוב ובן בסט רק עלו מהנוער וקשה לי להאמין שרוני לוי ייתן בהם אמון ושהם ישחקו מספיק. עדיף להם ללכת לקבוצה קטנה שבה הם יוכלו להתבלט ולבנות לעצמם שם. במכבי חיהפ הם יהיו שחקני ספסל במשך כמה שנים ואז ישחררו אותם - זה מה שכדאי להם?