מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שבחלק האחרון של העונה הוא לא היה טוב...אבל זה לא בוקולי האמיתי ואני בטוח שתסכים איתי בזה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/05
  2. robson Member

אמת, הוא נחלש לקראת סוף העונה כמו כמעט כל השחקנים...

3. TariboWest Member

אני שם כסף שעם קצת יותר שיפשוף של בן-בסט במשחקי מכבי חיפה ותוך עונה-שתיים הוא לוקח את כל החלוצים בארץ. זה באמת שחקן שלא נראה כמוהו הרבה זמן בישראל.

4. TariboWest Member

תמיר דל פיירו,
    בוקולי הוא השחקן הכי יעיל במכבי חיפה, וככדורגלן הוא לא נופל מקולואטי אז אל תדבר על "לבייש את קולואטי", כשבוקולי מבשל לו רבע מהגולים שלו העונה.
    אז הוא לא נתן סיבוב טוב...ביג דיל, את היכולות שלו יש רק למעטים בארץ.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי מוכן להמר על מה שאתה רוצה שערן לוי יצליח ויהיה חלוץ ענק,בינתיים זה לא קרה..
    וגם את אותו הדבר אמרו על לוי,והוא באמת כישרון...

6. TariboWest Member

קודם כל, הבעיה של ערן לוי (ואומרים שגם של בן-בסט) היא האופי והמנטליות. לדעתי, זה הבעיה היחידה אצל בן-בסט, לעומת זאת, הבעיות של ערן לוי לא מסתיימות בעניין המנטלי אלא גם במקצועי-תכל'ס, הוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלבעוט חזק. הוא לא רואה בעיניים כלום מלבד שער.

7. barakrom Member

הכל נכון, ובכל זאת לבוגרי הנוער חייבת להינתן עדיפות וזה לא קורה

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל ברק...נכון שהנוער צריך לקבל הזדמנות...אבל התזמון חשוב...
    לוי היה צריך בעונה שעברה לתת הזדמנויות לכולם...כשכבר לקחנו אליפות..וזה היה מחזור 7 כבר נראה לי
    אבל העונה..אי אפשר...יש את מכבי בליגה ואנחנו רוצים להצליח באירופה..העונה זה לא הזמן
    לבחון צעירים ולהתחיל להמר.

9. TariboWest Member

יעקב שחר לא יכול לבקש גם שיתוף נוער וגם תארים, זה לא הולך ביחד, וזה דיי ברור ששחר יעדיף שהעסק שלו יצליח מאשר שיהיו לאוהדים שלו שחקני בית לאהוב. כל עוד במכבי חיפה יישאפו לתארים בכל עונה-הסיכוי שתראה שחקני בית צעירים בהרכב הוא קלוש, כי רוני לוי לא יקריב ת'תחת שלו בשביל דור העתיד, הוא בסך-הכל יעשה מה שרוצים ממנו, יקבל את הכסף שלו וחוזה לעוד עונה.

10. robson Member

בינתיים מתרבות השמועות על הצעה מפתה של הקבוצה לגיל ורמוט מסרדיני חיפה וכנראה שהוא הולך להעדיף את ההצעה של מכבי על פני ההצעות של הפועל ת"א והלוזונים..

ואני אומר, די כבר..הביאו את ארביטמן על חשבון בן בסט..הבלגנו..
    אבל להביא את ורמוט מדלת אחת ומהדלת השנייה לבעוט ברפאלוב, חנוכה, גיטא, ואהרוני..
    מה לעזאזל רוני לוי עושה?.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

11. John Barnes Member

מסע הרכש של מכבי חיפה נהיה הזוי יותר מיום ליום. את הרכישה של קייסי אני יכול להבין, אבל ארבייטמן? ורמוט?. הרכישות האלה באות לדעתי רק בשביל ל"עשות שריר" לתל אביביות ובית"ר. האוהדים של מכבי חיפה יכולים לברבר עד מחר על האגו בחדר ההלבשה של מכבי תל אביב. זה כלום לעומת מה שהולך לקרות בקריית אליעזר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/05
  12. TariboWest Member

כמה אני שונא את הגילי ורמוט הזה!!!

13. robson Member

גם לעשות שריר לצהובים מת"א וי"ם זה נחמד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

ועל איזה אגו אתה מדבר?..ורמוט יבוא עם אגו?..האפרוח הזה..הרי רוני לוי יאכל אותו בלי מלח..
    עם העזיבה של רוסו וקטן {כנראה} נשאר רק עידן טל כ"כוכב" עם אגו גדול..

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/05
  14. שגיא Guest

ורמוט לא יבוא...
    ואם הוא יבוא, זה רק אחרי שיובהר לו שהוא הולך להיות שחקן ספסל, מה שאומר שהוא יעדיף בכלל לא לבוא במצב הזה...

15. John Barnes Member

ארבייטמן שחקן בלי אגו?. אני לא יודע אם רוני לוי ישנה את שיטת המשחק או לא. אני יודע שאם השיטה תשאר כמו שהיא כרגע (חלוץ אחד), וארבייטמן לא יראה דשא חמישה מחזורים, יתחילו הבעיות.

רוני לוי יאכל את ורמוט בלי מלח? בקושי על שני שחקנים מהנוער ( רפאלוב ובן בסט) הוא לא משתלט ויש שמועות שהם לא כ"כ מתאמצים באימונים.