מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. שגיא Guest

אני חושב שהוא בכלל לא צריך להיות בחיפה. את ההזדמנות הוא כבר קיבל, לא הוכיח וגם בתקופת ההשאלה הוא היה גרוע. הוא יהיה מסוג השחקנים האלה ששייכים לחיפה אבל כל שנה משחקים בקבוצה אחרת. ע"ע קובי גנון, אלירן אלקיים ודומיהם.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה לגיון זרים ואיפה לא שמישים?
    לחיפה אין לגיון זרים - יש להם בסה"כ 3 זרים כרגע
    לא שמישים? קולאוטי החלוץ הכי טוב בליגה שלנו כיום, הוא פותח בכל משחק
    בוקולי - שחקן שדחק את רוסו לספסל... אחד מהשחקנים היותר יעילים במכבי חיפה
    דירסאו - אולי השחקן הכי יציב במכבי חיפה, סלע בקישור האחורי

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה יאללה, ארבייטמן חלוץ מצוין והוא לא רואה את כל הבן-בסטים, מה שהכי מוזר הוא שאוהדים פה טוענים שארבייטמן לא הוכיח את עצמו (שתי קדנציות מוצלחות ביותר בקבוצות בהן שיחק, שגרמו לו להיחשב כהחלוץ המוביל של הקבוצה) בליגת העל בעוד בן בסט אולי קיבל איזה רבע שעה בליגת העל וגם בזה אני בספק. ארבייטמן כרגע הוא החלוץ הישראלי הכי טוב בליגת העל.

4. Melixon 15 Member

כרגקע ארבייטמן אולי לא מציג יכולת שיא אבל תאמינו לי שאחרי שהוא יצבור כמה שנים של ניסיון טוב (לא בבית"ר אפילו שזה מה שהייתי רוצה לראות או בהפועל פ"ת) הוא יהיה חלוץ הרבה יותר טוב. הוא יודע לשחק.
    אם חיפה לא תהרוסצ אותו כמו ברדה ובן בסט ותיתן לו לשחק באופן קבוע (אני לא מדבר על הרכב) אז יצא ממנו מש'ו

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים...אני באמת לא מבין איך זה שפתאום עדן בן בסט נהיה מראדונה וארביטמן שהוא שחקן מצויין
    שהוכיח את זה כבר שהוא מצויין פתאום נהיה איזה חתול בשק...

6. robson Member

בן בסט הוא לא מרדונה אבל גם ארביטמן לא...

אם כבר לקדם צעירים אז אני מעדיף את צעירי ביתנו..מה גם שארביטמן לטעמי הוא אוברייטד בצורה מוגזמת..

7. ozi Member

עד מתי הדיון הזה ימשיך לעסוק בשלומי ארבייטמן?!
    כבר מזמן הוא הפך להיותל מעגלי ודי חוזר על עצמו.
    אובר-רייטד או אנדר-רייטד, נגלה בתחילת העונה הקרובה.
    בואו נחזור לדבר על מכבי חיפה. שבוע הבא ביום שישי ההגרלה של סיבובים ראשון ושני במוקדמות ליגת האלופות. בעקבות הצטרפותה של ליברפול למוקדמות, היידוק ספליט הקרואטית לא מדורגת ועשויה להיפגש עם חיפה..

8. תמיד דל-פיירו Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
    זה מה שיש לי להגיד...
    על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק??
    על סמך יואב זיו,סימנטוב(האחים),אסי אברהמי,איתן עזריה,דקל קינן,ליעד אמיר או אולי אלירן אלקיים??

הוא לא יקבל דקה,תוך חצי שנה יבקש לעזוב ואנחנו נוכל לראות אותו במקרה הטוב קורע רשתות במקום אחר ובמקרה הרע בכפר סבא עם יוסי נגר ושות מדשדש בלאומית...

עוד דבר מצחיק שאמרת:"בוקולי הדחיק את רוסו לספסל"...
    או הברך של ג'ובאני,הגב,הירך והשוק...
    אם כבר באדיר לא היה מתוכנן להרכב הראשון,בוקולי יועד לשחק מתחילת השנה ולא הוציא אף אחד מההרכב..
    מיכאל זנדברג לעומת זאת הוציא אותו מההרכב תקופה ארוכה בגלל שהיה חלש מאד מהמחזור ה11...
    אז אני מבקש לא לקרוא לזר הזה איכותי כי זה פוגע בשמו הטוב של גולאוטי...

ברק רום לדעתי צודק 100 אחוז,שלחתם את האמרה שלו על עזריה כאילו הוא מתכוון שהוא יפתח בהרכב,הוא מתכוון שבמקום אוזן או גזל בספסל כמגנים ימנים(מה שהם בכלל לא,גזל קשר אחורי ואוזן בלם),ישב לו עזריה שבהחלט מספיק טוב לשבת על הספסל שלנו... ועדיף שהוא יהיה במקום עוד איזה שחקן כושל מקבוצה אחרת...

גל,אני איתך שדיברתי על אוהדי מכבי נגד ארבייטמן,ברדה יותר טוב,ארבייטמן הביתה...
    חוץ מזה אמרתם פה שארבייטמן יותר טוב מבן-בסט,אולי-קודם כל בן בסט לא הוכיח לכם כלום,אז מאיפה לכם שהוא לא הכישרון הכי גדול בארץ??
    חוץ מזה אני תמיד יעדיף תוצרת בית על עוד שחקן חוץ שיבוא לחמם ת'ספסל...

אני שמח על החתימה של חרזי לעוד עונה,תמיד טוב שהוא ירוק ותמיד טוב לראות עוד שחקן שלנו גומר את הקריירה בירוק,סוף סוף שחקן ותיק מקבל את הכבוד הראוי לו...

רק שיפרוש בשיא שנה הבאה...
    ולא ימתח את זה עוד...

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו יכול לעשות סדר בהגרלה שבשישי הבא- האם היריבה שלנו בטוח תהיה "מנצחת X נגד Y" או שיש גם קבוצות שיכולות להגריל אותנו ישר בסיבוב השני?

10. Ariel Member

אם אני לא טועה רק מאלמו(שוודיה), ת'ון(שוויץ) והיידוק ספליט(קרואטיה) נמצאות אוטומטית בשלב המוקדמות ה-2 ואינן מדורגות ויכולות לפגוש את מכבי חיפה(שמדורגת בשלב השני אך לא בשלב השלישי).
    שאר היריבות הפוטנציאליות(11 במספר) יגיעו מהסיבוב המוקדם הראשון לאחר שישחקו בינן לבין עצמן.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/05
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד דל פיירו - אני סומך על בן בסט, אם למאמנים הייתה הגישה שלך אז עדיף פשוט לזרוק מהקבוצה כל ילד בן 18-20 כי קודמים נכשלו.
    הוא כישרון גדול ולדעתי הוא יוכל להשתלב אם קטן יעזוב.

בוקולי? כן, הוא דחק.
    היה קטע שג'ובאני היה צריך כבר לחזור ופשוט לא היה לו מקום בהרכב כי בוקולי שיחק כל כך טוב.
    קולאוטי יותר איכותי מבוקולי? ברור - אבל זה לא הופך את בוקולי לשחקן גרוע, ובוודאי שלא שחקן "בלתי שמיש" כמו שברק רום טען.

נ.ב.
    זה שאתה לא מסכים עם מה שאני רושם זה לא אומר שאתה צריך לצחוק על הדיעות שלי.
    לא אמרתי משהו שהוא כל כך בלתי אפשרי ומופרע

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רוצה להגיד לי שבוקולי לא איכותי???ראית אותו פעם משחק?כנראה שלא...
    עזוב את זה שהוא כישרוני בצורה מדהימה ועובר לך בקלות כל שחקן באיזה דרך שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה כי יש לו גם שליטה מצויינת בכדור וגם טכניקה ברמה גבוהה,יש לו בעיטות מדויוקות לשער...
    אבל הכי טוב אצלו הבן אדם עושה לחץ בין הטובים בליגה ואולי הכי טוב...אז גם כשהוא לא משהו..יש אצלו את הערך המוסף הזה של לחץ על היריב..

דבר שני,עזריה לא מספיק טוב לשבת על הספסל שלנו,אולי ביציע..תלוי כמה מהר הוא מפצח גרעינים.

13. robson Member

תראו, יצא לי לראות את בן בסט משחק ותאמינו לי שמזמן לא ראיתי חלוץ כמוהו בגילו..ואני יותר מבוגר פה מכולכם וראיתי הרבה מאוד
    "כשרונות" במהלך השנים שרובם היו בלון נפוח..הבנתי שיש לו בעיה אחת גדולה של יהירות וזה ממש מעצבן אותי..רק כשרונות ישראלים
    בגילאים האלה יהיו יהירים, המקבילים שלהם באירופה קורעים את התחת על מנת להכנס להרכבים של הקבוצות הבוגרות ופה הם יהירים ומזלזלים..

אני מאוד מקווה שהוא ייכנס לרוטציה העונה, גם עם ארביטמן ועוד חלוץ זר שכנראה יגיע במקום קטן...

14. תמיד דל-פיירו Member

לא הבנת אותי כנראה...
    אני לא בא מהגישה של הוא יהיה כישלון חרוץ ואין מצב שהוא יצליח...

אני אומר שאין מצב שרוני לוי יתן לו הזדמנות,או חצי הזדמנות לכן המשפט שאמרת שהוא כבר ישתלב בקבוצה לא התאים לי,לא כי אני לא חושב שאתה אמור לצדוק אלא שבעידן רוני לוי זה לא יקרה...

סליחה אם פגעתי,הצחוק אמור להיות מהנאיביות,לא מההודעה עצמה...

reignman- בוקולי אמנם כישרוני,הוא לא סתם הגיע אלינו והוא לא סתם היה אולי הטוב בקבוצה בסיבוב הראשון אבל כנראה נגמר לו האוויר ואם אתה אומר שהוא עובר כל שחקן שהוא רוצה באיזה דרך שהוא רוצה כנראה אתה ראית יותר מדי משחקים מהסיבוב הראשון ושכחת לראות את ההמשך של העונה(לא הפסדת הרבה...)
    אז לפחות לדעתי,הוא שחקן יפה לעיין וזה.. אבל התרומה שלו לקבוצה לא גדולה בכלל...

15. robson Member

ממש לא נכון, בוקולי עשה בנוסף לייצור ההתקפות גם עבודה שחורה מאוד בהגנה, תמך תמידית במגן הימני ונע על כל המגרש בלי שום גינונים של כוכב..
    לטעמי הוא הרכש הטוב ביותר שהקבוצה עשתה בשנתיים האחרונות..