בחלמות שלך מצרי ישחק בישראל. חיפה תחתים את ורמונט ולדעתי זה תחליף סביר לעידן טל, ורמונט שחקן עם קישור מדהים ואני בטוח שכשתהיה סביבו קבוצה טובה הוא יממש את הפוטנציאל שלו. בקשר לקטן, לדעתי חיפה תביא שחקן זר לעמדה הזאת ולעמדת הבלם. אם הם ייפגעו בזרים תהיה להם קבוצה לא פחות טובה משנה שעברה וכנראה ששוב נראה אותם לוקחים אליפות ו(כנראה) עולים לאלופות.
זנדברג תחליף הולם לקטן למקרה שהוא יעזוב. הוא גם בדיוק בתפקיד שלו -קשר/חלוץ בצד שמאל. אפק הוא שחקן לצד ימין בכלל בן יוסף? עזבו אותו - אם גונזלבש יעזוב כנראה שיגיע בלם זר מארגנטינה, לא סתם רוני לוי חורש את הליגה שלהם בזמן האחרון. ורמוט לפי מה שאני יודע הוא פליימייקר, הרבה יותר התקפי מעידן טל, יכול להיות שחקן נחמד לרוטציה, עוד לא ברמה של הרכב ראשון בחיפה. עומר - זה מה שכל כך טוב בדירסאו - קשר אחורי קלאסי, הורס התקפות בשקט בשקט ועושה את כל העבודה השחורה. בגלל זה לא תופסים ממנו מחוץ לחיפה - הוא שקט.
קודם כל ילדים חכמים שכמותכם,השם שלי זה תמיד (דלד) דל-פיירו ולא תמיר... קוראים לי אורי!!! גילי ורמוט תהיה עוד רכישה גרועה במיוחד,השחקן מאד אנמי,אני בכלל לא התלהבתי מהפוטנציאל שלו... ובכלל מספיק אם ההחלטה הזאת למצוא מחליף לעידן טל,הוא לא יעזוב!! בטוח!!
עוד 1, עוד 10, עוד 200 שחקנים בינוניים. מה עם בירוק, בן בסט, רפאלוב, אהרוני, חנוכה, אלמדון, לא חבל? כל שחקן נוער טוב נהרס בחיפה. הקץ לחזירות
באמת חבל שמחזור כ"כ עשיר בכשרונות לא יעלה לבוגרת, אבל מה אכפת לשחר? העיקר שלומי ארבייטמן "הכוכב" אצלו בקבוצה.
וורמוט יכול ללכת ת'קוואד הפרימדונה המחורבן הזה. שיישאר בהפועל חיפה. יש לנו עוד שחקנים כאלו כמו זבל במחלקת נוער.
על פי העו"ד יוסי שפרלינג, לקוחו קלמי סבן סגור במכבי חיפה. דני לוי כבר מאיים בתביעה, אבל קשה לי להאמין שסבן לא יהיה בירוק בעונה הבאה. וזו החתמה טובה ביותר. עכשיו אפשר לשחק בהגנה : סבן - חרזי-בנאדו - קייסי/מגרשווילי להחליף את גונסאלבש ולמצוא זר טוב למרכז ההגנה או לקישור אם טל או קטן עוזבים.
גל, זה לא מדוייק. ע"פ עו"ד שפרלינג, נסגרו הפרטים עם מכבי חיפה אבל עם הפועל פ"ת לא סוכם שום דבר. ואני מצטט
אבל הבעיה היא שלסגור את העניינים עם פ"ת זה לא פרטים קטנים. לפי וואן ווואלה, פ"ת בכלל מעדיפה להשתמש בסבן כקלף מיקוח עם מכבי ת"א כדי להעביר לשורותיה את אלי ביטון. מזל שיש לנו אנשים כמו שחר וצ'יזיק שידאגו לחסל כל בעיה שתצוץ בקשר לסבן והמאפיונר דני לוי.
אני דווקא מאוד מרוצה מהרכש של חיפה עד עכשיו. בדיוק במקומות הנכונים. סבן, בתקווה שהכל יסגר, יסתום את החור (הגדול מאוד) בעמדת המגן הימני, קייסי יכול להיות רכישה מיותרת, אולי זה יעצור את ההתקדמות של מגרלשווילי, אבל קייסי זה קייסי, אני אהיה מאושר לראות אותו שוב בירוק. וארבייטמן, רכישה פשוט מצויינת. קטן הרי יעזוב, תרצו או לא, הוא יעזוב. לפני ליגת האלופות או אחרי זה לא משנה, ארבייטמן הוא שחקן מצויין, הישראלי הכי טוב לדעתי שיכולנו להביא במקום קטן. הוא גם יכול למלא את החלל של רוסו. וזה עוד בלי הזרים. מדברים גם על בן יוסף, אבל אני מאמין שיגיע בלם זר לאיוש העמדה הזאת ליד בנאדו. אני מרוצה מהתקדמות העניינים בחיפה. הרכישות הן בטוב טעם ולא הסתערות כמו של מכבי תל אביב.
עם כל הכבוד להפועל פ"ת ודני לוי הקשקשן סבן ישחק בעונה הבאה במכבי חיפה מה גם כרטיס השחקן שייך לו והוא היה חתום על חוזה מול שמיר, וברגע ששמיר עזב החוזה כבר לא רלבנטי.. חוץ מזה חייבים בלם, אי אפשר לסמוך על חרזי שהוא כבר אינו כתמול שלשום ולמען האמת מעולם לא היה בלם גדול וזה בלשון המעטה..