מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפרקו לעצמם את השלד? אם חיפה מתבססת על עידן טל ויניב קטן אז המצב שלהם קשה ביותר...מה יפרקו? יש להם חוץ מהם 9 שחקני הרכב מצויינים ועוד שלל שחקנים מהספסל והנוער שבכיף יכולים לשחק בהרכב! חיפה זה לא עידן טל ןקטן ולדעתי אם הם לא יהיו בחיפה זה לא יהיה אסון גדול במיוחד על רקע ההצטרפות של אפק וארבייטמן ועוד זרים...

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר בין עידן טל לשלד - הוא פשוט השחקן הכי טוב שלנו ובהרבה.
    גם התפקיד שלו הופך אותו לכזה, הוא משחק בדיוק באמצע, הוא בונה את הכל והוא הורס את הכל.
    אין לו תחליף בחיפה ואין לו תחליף בכלל בישראל
    להתחיל לחפש זר בעמדה שלו וברמה שלו זה חתיכת סרט, וזאת תהיה מכה לחיפה אם עידן טל יעזוב.

3. bensror Member

לא אמרנו שחיפה לא תסתדר , היא פשוט לא תיהיה מה שהיא הייתה פעם , ולא רק בגלל זה , בגלל שכל שאר הליגה התחזקה באופן משמעותי ויש כמה טוענות לתואר .

4. burning soil Member

עידן טל וקטן יוצאים לאירופה,לקחת את באדיר,רוסו כבר עזב,גונזלבש מתנדנד.
    חיפה תחסר את השחקנים הכי טובים ויציבים שלה,לא להחליף אותם?
    שחקני נוער בטח שלא יוכלו להגיע לרמה של העוזבים הנ"ל.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן? חוץ ממכבי ת"א שהתחזקה ועדיין זה לא עוזר כי היא צריכה להתחבר ומבית"ר ירושלים מי בדיוק התחזקה? אף אחת.

ומה זה לא מה שהיתה פעם? אפשר לחשוב כאילו היא קבוצה זבל בלי השניים...גם בלעדיהם היא כרג על דגש עכשווי עדיין המועמדת המובילה לתואר.

6. bensror Member

יותר נכון בלי הארבע הם לא מה שהיו פעם , וזה ששתי קבוצות התחזקו די משעמותי כמו ביתר ומכבי הייתי אומר שזה יהווה קושי גדול לחיפה וכן זה יהיה חיסרון משמעותי , רוסו פחות אבל טל וקטן יהיו חסרים מאוד .
    לפי דעתי חיפה צריכה לבנות את עצמה בעונה הזאת ולשים צעירים כשרוניים בעמדות האלה ( ולא חסר להם כאלה , ממש לא ) שהם פשוט יהיו דור העתיד של חיפה .

7. burning soil Member

ואיך יגיב הקהל החיפאי על חוסר הצלחה אפשרי של חיפה והשחקנים הצעירים? לא כל יום צומח
    עטר וברקוביץ'.

8. Yaak#Berko Member

אפק ישחק לדעתי במכבי חיפה בעונה הבאה. נשאר רק לסגור עם אלברמן ולהביא זרים טובים.

דוידוביץ' (אלמדון)
    מגרלשווילי (קייסי), בנאדו (חרזי), בלם זר (בן יוסף), סבן (אוזן)
    קטן (זנדברג), אלברמן (באדיר), דירסאו (גזל) טל (בירוק), בוקולי (אפק)
    גולאוטי (ארבייטמן)

אם הכל יתקתק כמו שצריך - שני שחקנים מצויינים בכל עמדה, פלוס אם קטן או טל יעזבו, יש מקום לעוד זר בסגל.

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אלברמן לא חתום בסנטאנדר לעונה הבאה?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלברמן ישחק בעונה הבאה בסאנטאנדר...הוא לא רוצה בכלל לשחק בארץ...

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייסי לא חוזר למכבי חיפה בשביל להיות בספסל...ממש לא...ומגרלשווילי שעשה התקדמות גדולה וצריך להמשיך בהתקדמות פשוט יעלם וחבל, הנבחרת מפסידה מגן שמאלי עתידי (הבעיות עם צה"ל יפתרו) וכולנו יודעים שמגנים בליגה כמעט ואין לנו.

אני לא מבין מה כולם מחזיקים מבן יוסף? הוא לא שחקן כזה טוב...סבן כבלם ב-10 דרגות יותר טוב ממנו וזה בכלל לא העמדה הטבעית שלו...

מאיפה הבאת את אלברמן? מה הוא קשור? ועדיין אם לךא יהיה בסאנטאנדר הוא יהיה במכבי פ"ת...ולא שחר לא ישלם מיליון דולר כמו שהלוזונים רוצים או ירצו בשביל שיעבור לחיפה...

קודם שבאדיר ישאר בחיפה למה איך שזה נראה לא בטוח שהוא יהיה שם...דירסאו שחקן סביר, לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן...גזל פשוט גרוע לא צריך להיות בספסל של בני סכנין אפילו...גם אוזן...אולי צמד השחקנים היחידים שבאמת חבל על הכסף בחיפה...זנדברג אוהב לבלות בספסל שנה שניה ברציפות...ומסכן ארבייטמן...מתוך 33 משחקי ליגה יפתח אולי ב-4. ברדה הבא?

ואת אפק אתה מחזיר בשביל להושיב אותו על הספסל? עדיף לו להמשיך בסאלאמנקה עוד עונה כמו שיש לו בחוזה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/05
  12. תמיד דל-פיירו Member

יאללה יאללה מה כבר החתמת לי את אפק ואת אלברמן...??
    חחח נראה לך שאפק יבוא כדי לשבת על הספסל תחת בוקולי..? גם ישראלי וגם יותר טוב....

אם אתה מעדיף את אלברמן על באדיר מצבנו רע,אחרי כל מה שהוא נתן לחיפה הוא שחקן שחיפה חייבת לחתום איתו כי למרות השנה החלשה התרומה שלו מדהימה לקבוצה...

אפק שחקן שאני מאד מעריך אבל אני לא רואה מצב שנביא אותו,אלא אם קטן באמת יעזוב...
    אני הייתי שולח את יוחאי אהרוני ישירות להרכב תאמינו לי,חלאס עם השחקני חוץ האלה שישחקו כבר עם הנוער...

והספקולציות פה על עידן טל נעשו מופרעות מדי,הוא לא הולך לעזוב וחיפה בטח לא תשחרר אותו,בטח לא עבור גרושים...

סתם מעניין אותי:חיפה מנסה להתיר את החוזה עם גרייב או שהוא באמת מאמין שיהיה לו סיכוי לשבת בספסל של חיפה אחרי שגם קייסי הובא..??

13. Yaak#Berko Member

תמיר, תקרא את המפה. כל השחקנים שחזרו מאירופה בשנים האחרונות הגיעו לחיפה. אפק אוהד מכבי חיפה והוא לא רוצה להמשיך בספרד. מכבי תל אביב סגורה בקישור. לאן הוא ילך - הפועל אמתפרקת? אפק ישחק בירוק-לבן.

לגבי אלברמן - כן, מדובר בחצי פנטזיה - בגלל זה אמרתי שזה מה שיעשה את הקיץ מושלם מבחינתי. מצד שני, לא בטוח שסנטאנדר תרצה אותו, ואם שחר רוצה אותו הוא לא צריך לשלם שקל למכבי פ"ת אלא לשאול אותו מראסינג (אם היא תחליט לממש את האופציה שיש לה ולהחתים אותו) או להחתים אותו כשחקן חופשי ולשלם ללוזונים דמי השבחה שהם.. די שוליים.

גם גילי ורמוט בדרך לירוק. מחליף לקטן?

14. bensror Member

מי אמר לך שאפק רוצה לעזוב את ספרד?
    אל תחיה בסרט , אלברמן יעבור לסנטאנדר ואם הוא לא יעבור לשם השנה אז השנה הבאה ובינתיים הוא יהיה בפ"ת .

15. Yaak#Berko Member

תקרא עיתונים. זה כתוב בידיעות, מעריב והארץ (לגבי אפק).

עכשיו משהו נחמד -

יש מה שנקרא זרי "פנטזיה". שחקנים לא מהדרג הראשון של אירופה, אלא כאלו שאנחנו כן יכולים לעמוד בשכר שלהם (למשל סיפור ריבאלדו). מי הם שני הזרים שהייתם מביאים כדי להשלים את הסגל? בואו נגביל את המחיר לחצי מיליון דולר לעונה משכורת?