מכבי חיפה :: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏2/5/04.

1. שגיא Guest

חיפה פשוט מתכוננת לאפשרות (המאוד מאוד) ריאלית שיניב קטן יעזוב. אי אפשר להשאיר חלל במקום שלו, וגם אם יגיע שחקן טוב, זה עדיין יהיה חסרון שקטן לא ישחק כבר במכבי חיפה. ארבייטמן לדעתי יכול להיות מצויין, ואני מעדיף אותו על דוארטה. דוארטה אמנם נתן עונה טובה בסיכומה, הוא כבש 13 שערים כמדומני, אבל זה כשכל נצרת עילית בנתה עליו. הוא נעלם לרגעים יותר מידי גדולים העונה, למרות כמה כיבושים בהחלט נאים. מכיוון שיש את קולאוטי כחלוץ שפיץ, אני מעדיף את ארבייטמן לצידו. שחקן שיכול לשחק באגף ולהצטרף לחלוץ השפיץ. אם דוארטה ישחק, הוא פשוט יאבק עם קולאוטי על העמדה הזאת.

לארבייטמן יש גם פוטנציאל לשיפור, הרבה יותר גדול מדוארטה, ויתרה מכך - הוא כמובן לא תופס משבצת של זר. ארבייטמן, לדעתי, לא יגיד לא למכבי חיפה, ומי שעשוי לתפרד את העסקה הוא רק מאיר שמיר, שהביא את החלוץ הירושלמי לפתח תקווה.

ואם כבר מדברים על הפועל פתח תקווה, אז גם קלמי סבן, ולא פעם, הועלה כמועמד למכבי חיפה, כדי לאייש את עמדת המגן הימני. זו בהחלט יכולה להיות לדעתי רכישה מצויינת, לפחות בכל הקשור לישראלים בעמדה הזאת. אם הם הולכים על זר, אז שידאגו שהוא יותר טוב מסבן, אחרת חבל להביא אותו.

ואני עדיין מחכה לשמוע על מועמד לעמדת הבלם. אחרי שאמרו שרוני לוי לא בונה על דקל קינן, ולא יחזיר אותו, עלו שני שמות ישראלים נוספים - תומר בן יוסף ואלירן אלקיים. אני מאוד מקווה, שאם יגיעו, אז הם רק יהוו גיבוי לקו האחורי, שכן רצוי שליד בנאדו ישחק בלם זר ברמה גבוהה, ולא בלם ישראלי ברמה בינונית.

2. תמיד דל-פיירו Member

כן הבנתי שהם באים למקרה שקטן יעזוב אבל חברה אם יביאו אותם,אתם חושבים שבן בסט,בירוק ורפאלוב שכל כך חיכינו שיקבלו הזדמנות,נראה לכם שישתלבו ברוטציה? לא..
    וחבל,כי לרפאלוב יש כישרון לא פחות גדול אם לא יותר מארבייטמן והוא חיפאי שלנו...
    תזכור שקטן עוזב,רוסו פה-שחקן שלא היה פה שנה שעברה,אז תוסיף עוד שחקן לרוטציה..
    מה עוד לדעתי במקום קטן אם כבר צריך להביא מישהו זה קשר התקפי יצירתי ולא חלוץ...,כי אני לא רואה את חיפה משחקת עם שני חלוצים,ואין על גולאוטי... לא דוארטה ולא ארבייטמן מתקרבים לרמה שלו..

בקשר לבלם:כדי שיהיה ברמה איכותית לצד בנאדו לטעמי זה או שחקן זר חדש או סטרול,הוא היחיד מהארץ שאני מחזיק ממנו אבל הסיכויים שהוא ינחת בחיפה הם קלושים לכן בלם זר זה האופציה הנכונה...

גם בעמדת מגן ימני אנחנו חייבים למצוא שחקן ברמה יותר גבוהה מקלמי,זר שיתפוס את המשבצת של רוסו שיהפך לישראלי או שיעזוב,זה האתגר של רוני,למצוא מגן ימני ובלם באיכות גבוהה לשנה הבאה...
    בהצלחה...

3. שגיא Guest

סטרול? אתה עושה צחוק? הוא האחרון שהייתי רוצה לראות בעמדת הבלם ליד בנאדו.

אגב, יש גם הרבה שמועות בנוגע לקייסי, וזה מעניין, בייחוד אחרי שסגרו עם גרייב ומגרשווילי, מן הסתם, ימשיך.

4. robson Member

כמה דברים..בקשר לדוארטה לי נראה ששחר מבין שהתרגיל המסריח של הצהובים הצליח ורוסו ישחק בעונה הבאה ליד פחי קירית שלום השרופים ולכן מנסה להכניס קונטרה לצהובים ע"י העלאת מחירו של דוארטה..שחקן רע, לא נחוץ וחבל לבזבז מקום של זר על השחקן הזה שהמילה בינוני עושה עימו חסד..

בקשר לסטרול..למה לא מישאלוף אני שואל?..בדיחה.

ומשפט אחרון על רוסו..לך, נמאס מהפוזות שלו, הבן אדם מנסה באימונים האחרונים לעורר פיצוץ עם רוני לוי כדי שיהיה לו תרוץ לעזיבה שלו לטובת הכסף הגדול בקירית שלום.

5. תמיד דל-פיירו Member

קצת הגזמתם עם סטרול,הבלם הטוב בארץ אחרי בנאדו..
    הוכיח את עצמו בליגת האלופות ששמר על הגדולים...

ושוב אני מעדיף בלם זר,רק אמרתי שמהישראלים הוא המועדף עלי...
    לא בן יוסף,לא יחיאל,לא קינן ולא אלקיים...
    ובטח בטח לא מישאלוף...

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבלם שיעמוד ליד בנאדו יהיה בלם זר...הבלם המחליף יכול להיות דקל או בן יוסף או אלקיים.

7. שגיא Guest

קינן לא יחזור. אם סכנין תישאר, אני מעריך שהוא ישאר עוד עונה שם ואם לא, ימצא לעצמו קבוצה אחרת בליגת העל.

רוני לוי אמור לטוס לדרום אמריקה בשביל לצפות בשחקנים פוטנציאלים לעונה הבאה.

8. liunberg Member

שרוני לוי יחפש גם חלוץ למקרה שקטן יעזוב.
    ארבייטמן הפעור והבעייתי לא מתאים לדעתי.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך אתם רואים את דקל קינן אבל לדעתי אם הוא יביא בלם זר ולא ייתן לדקל לשחק בהרכב זה פשוט ביזבוז...דקל קינן משחק מצויין...היה טוב מאוד בהרבה משחקים העונה בסכנין...נכון היו לו כמה נפילות אבל אחרי הכל הוא משחק בסכנין...לדעתי במקרה הזה חיפה צריכה לנהוג כמו מכבי, שאז נתנה את הבמה לטל בן חיים והוא לקח אותה בשתי ידיים, אני חושב שעל חיפה לתת את הבמה לדקל קינן...אחרי הכל אם בשנה הבאה לא יקבל הזדמנות אז מתי? מה גם שאני חושב שבכושר הנוכחי הוא יותר טוב מבנאדו שנהיה מסורבל יותר מעונה לעונה אף ל פי שבשביל הליגה שלנו זה בסדר.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשור לכדורגל- רוסו נפגש היום עם איתמר צ'יזיק, ועדיין הוא בעצמו לא יודע אם להשאר או לא, ומכבי ת"א עדיין מחכה בסיבוב. לי לא נראה העסק הזה.

לא קשור לכדורגל- בנו של יעקב שחר וסגנו בחברה הפרטית, והחשב של מכבי חיפה עוזי מור נעצרו בפרשת "הריגול התעשייתי". זאת במסגרת יבואנות וולבו-הונדה.

*עומר, אמרתי מיליון פעם שאני מעדיף את קינן על כל הבן יוספים והסבנים והאוזנים... אין פה חדש.
    ואני עדיין מחכה שתסביר מאיפה אתה "כבר חודשיים יודע שרוסו במכבי ת"א".

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/05
  11. robson Member

אני חוזר על עצמי כבר כמו נודניק אבל רוסו מהרגע שקיבל את ההצעה הכספית של הצהובים החליט שהוא לא נשאר בחיפה..כל התרגילים שלו הם רק על מנת להראות "כאילו" הוא מתחבט..קשה לי לראות איך הוא מסרב לחמישים אלף דולר יותר שמציעים לו פדרמן וחבר מרעיו..
    בקשר לעוזי מור, כולי תקווה שהמעצר שלו ביום חמישי לא ישפיע על הקבוצה בעיקר על רקע העובדה שבסופו של דבר יתברר שכל העיניין של ה"ריגול התעשייתי" היה עורבא פרח מכיוון שאין שום אחריות פלילית למעשים המיוחסים..זה אולי מסריח {מאוד} אבל חוקי עדיין.

12. בית"רי מלידה Member

ממגדת עתידות בשוק הכרמל, עם עין אחת פוזלת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Yaak#Berko Member

רוסו מעבר לשיא. הוא שווה רק כישראלי - כזר הוא כבר לא מהווה יתרון על שאר הליגה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי מכבי חיפה זה בטח יעניין אתכם:

הקבוצות שיהיו מדורגות בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות:

1 Man. United Eng 110,864 C Q3
    2 Internazionale Ita 101,191 C Q3
    3 Panathinaikos Gre 70,714 C Q3
    4 Celtic Sco 63,477 C Q2
    5 Villarreal Spa 58,326 C Q3
    6 Sporting Por 55,740 C Q3
    7 Monaco Fra 53,325 C Q3
    8 Ajax Net 52,144 C Q3
    9 Club Brugge Bel 50,477 C Q3
    10 Anderlecht Bel 47,477 C Q2
    11 Rangers Sco 40,477 C Q3
    12 Dynamo Kyiv Ukr 40,200 C Q2
    13 Bremen Ger 40,166 C Q3
    14 Lokomotiv Moskva Rus 38,470 C Q2
    15 Rosenborg Nor 36,666 C Q3
    16 Slavia Praag Cze 35,223 C Q3

15. משוגע בירוק Member

אוקיי הייתי מחלק את זה ככה:

אסור בשום אופן לקבל: מאן יו ואינטר.
    די לא עביר: פנא, סלטיק, ויאריאל, ספורטינג, מונאקו, אייאקס, ריינג'רס, ברמן.
    יש סיכוי: ברוז', אנדלכט, לוקומוטיב.
    הכי טוב שאפשר: רוזנבורג טפו, סלביה פראג...