מסודי הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר,מאוד.... אבל יש לו בעיות בראש ובגלל זה הוא לא הצליח בבני סכנין...אני דווקא מאמין שאם לוי יידע איך להתנהג אליו ייצא זר מצויין...כי כישרון יש לבחור בכמויות...רק תראה איך הוא מטפל בכדור ותבין..
צודק,אני מאד התרשמתי ממנו,מה שהוא עשה לשיי גיבן אני לא אשכח,יש לו נגיעות מדהימות בכדור והאמת חוץ מהתנהגות בעייתית הוא בכייף יכול לפתוח בחלק ההתקפי של חיפה,הרבה הרבה יותר טוב מבוקולי... אין מה להשוות אפילו... אני מקווה שהוא יחליף אותו ולא את ג'ובאני... הבעייה שוב שישי לו יותר מדי אדומים השנה,רוני לוי יצטרך לחנך אותו קצת...
לא יודע אם יותר טוב מבוקולי כי מה שבוקולי עושה מבחינת לחץ מעט מאוד שחקנים בישראל עושים.. וחוץ מזה שבוקולי טוב אז באמת שהוא שחקן ברמה אירופאית...אבל מסודי הוא בהחלט שחקן שיכול לפתוח בחיפה והוא באמת יכול לעזור לחיפה לסגל רחב בליגת אלופות[בתקווה]
לא יודע איפה ראיתם את זה, אני לא נתקלתי בידיעה. בכל אופן, עזבו את היכולת המקצועית של מסודי. השחקן הזה הוא פשוט מלוכלך, לא רוצה לראות שחקן כזה במכבי חיפה, הוא שחקן התקפה ויש לו שני אדומים בכיס, וזה עוד כשהוא לא היה כל העונה שחקן הרבה. לא אוהב את סגנון המשחק שלו. אבל אני גם בטוח שהוא לא יגיע למכבי חיפה, ולא משנה מה יקרה.
צודק. לא ציינתי. "הארץ" של היום. בטח לא מקור עלוב שמחפש סקופים בלתי אפשריים. בכל מקרה, לגבי המלוכלכות, מסכים איתך, "לזכור מה הוא עשה לשיי גיבן" אבל גם "לזכור מה הוא עשה לאחד מאשדוד, ואחד מהפועל ת"א". מצד שני, זו האווירה בסכנין. צריך לבדוק אם גם בשטורם גראץ הוא היה ככה.
קראתי שלחמן אמר באיזה ראיון שארסן ונגר עקב פעם אחרי מסודי, אבל בגלל ההתנהגות לא לקח אותו לארסנל. מסודי עבר לשטורם גראץ ונזרק גם משם בגלל בעיות התנהגות, וככה הגיע לסכנין. אם הוא היה מתנהג כמו מקצוען הוא היה היום בטופ של אירופה ולא היה מגיע לישראל.
היום המועדון חגג 90 שנה להווסדו במסיבה ענקית שבה הופיעו רבים משחקני העבר של הקבוצה וגם כמה מהזרים ששיחקו במועדון בעבר כמו איגביני וז'וטא.. התרגשתי לראות בעיקר את משה רן אביו של אבי רן זכרו לברכה שלמרות כל המשקעים שיש לו כנגד המועדון בא לכבד בנוכחותו את המאורע.. אבל גולת הכותרת של הערב הייתה לקראת סיומו כאשר יענקלה שחר הודיע כי ג'ובאני רוסו ימשיך גם בעונה הבאה בקבוצה.. כרגע צריכים להסתכל על העונה הבאה ועל איך מקלקלים לצהובים את חגיגות המאה שלהם בשנה הבאה...וגם ללמד אחת ולתמיד את ה"קוסם" השחצן מי המועדון הגדול בישראל.. :aaa025:
הנה שמועה ראשונה בקשר למכבי ת"א מתמוססת- ג'ובאני רוסו חתם בשורות האלופה לשנתיים נוספות, ואני לא אתפלא אם לאחר מכן הוא יהיה סקאוט במזרח אירופה. חוץ מזה, לגבי אזרחותו, מסתבר שעל פי תקנון ההתאחדות גם תושב קבע לא נחשב לזר, כך שצפו למקום נוסף לזר שיתפנה.
מסודי?.... מישהו יודע מה קורה בסוף עם פינה?יש מצב שיביאו לנו בלם נורמאלי מאז אסוטרובסקי [שדרך אגב הוזמן לחגיגות ה-90?]
א' כולם הוזמנו, אבל מבין הזרים של השנים האחרונות רק אג'יפור, יעקובו וז'וטא באו. ב' איך הילד של רוסו כל כך בלונדיני?! לא הוא ולא אישתו בלונדינים.
הרבה ילדים נולדים בלונדינים , ורק אחר כך צבע השיער משתנה, כמו אצל דוד לוי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
תגובה אחרונה בקשר לילד של רוסו.. רק מה לעזזל רוסו חשב שהוא נתן לילד שלו את השם "ויטו"?...שהוא יקים "משפחה" משלו?..