קינן צריך להתבשל? ראית אותו משחק? מספר 1 בהגנה! ניסיון יותר טוב מליגת האלופות הוא לא יקבל באף קבוצה ישראלית! קטן? לפ"ת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx חזק! 2 בלמים אחורים? חחחחח למה? שיעשו תחרות מי הראשון לשבור את קו ההגנה? בלתי אפשרי לשחק עם 2 בלמים אחורים נשמה! צ'דיקובסקי? גם לפני 4 חודשים העיתונות "החתימו" אותו בקבוצה, אני לא מאמין שיבוא וגם אם כן הוא שחקן לא רע יכול לעזור באמת.. ושיטה כמו שאמרת תעשה בלאגן במגרש בלאגן יותר גדול מהתקופה של בריטס כפליימיקר אני מבטיח לך
גם אני חושב שקינן חייב לפתוח! לא אג'יפור ולא אלאבס. בקשר לשיטה שאתה מציע- קודם כל שלושה בהגנה זה בעייתי ומאחר וזנדברג מגן הרבה פחות טוב מהתרומה שאנחנו מאבדים אצלו בהתקפה לשים אותו בשמאל פותח לך את כל האגף למגן והקשר הימני של היריבה.
בקשר לקינן,אתם שניכם צודקים,אני גם חושב ככה אבל לצערי אני כמעט בטוח שרוני לוי לא חושב ככה או לא מעז לעשות ככה,כי קינן באמת שחקן מצויין וצריך לפתוח אבל לצערי זה לא יקרה,אז שיתנו לו לשחק במקום אחר לפחות!! קטן-במקום לצחוק,תגיד למה אתה חושב ככה? אני מאמין שהוא צריך לעבור שנה אחת לקבוצה אחרת(סתם נתתי פתח תיקווה),זה באמת יכריע בשבילו אם הוא שחקן גדול או סתם שחקן... כי לדעתי כמו שהוא משחק בשנים האחרונות קשה לדעת... בלתי אפשרי שני בלמים אחוריים? תקרא להם איזה בלמים שאתה רוצה,התכוונתי שני בלמים ומקדימה עוד בלם... כל שיטה חדשה תעשה בלאגן,צריך לתרגל באימונים לפני השנה ואז זה לא יעשה בלאגן!! בקשר לזה שיהיה חור בהגנה בצד שמאל עקב לזה שזנדברג ישחק,בגלל זה יעזור לו גם אחד מהבלמים,בגלל שהם שלושה,אז אחד יהיה בשמאל(בנאדו) ויעזור לזנדברג,גם טל מהקישור יכול לעזור... אם קיסי הצליח גם זנדברג יכול...
למה קטן לא צריך לעבור לפ"ת? אולי כי הוא אחד השחקנים הכי טובים בארץ מכבי חיפה רוצה שחקנים כאלו במיוחד שהם שחקנים בית עם פוטנציאל להגיע לאירופה במחיר טוב אולי לא בטוח! 2 בלמים אחורים אי אפשר! ואתה רוצה שמכבי חיפה תשחק עם 3 בלמים? יענטו 5-4-1 או 5-3-2 ????? מה אתה נורמלי? למה מה אנחנו הפועל יהוד? אני לא יודע מה איתך לי יש מנוי אני הולך כל משחק אני רוצה גולים! לא 1:0 בבית עם בונקר מדקה 22 !!! אני מוכן לחזור לתקופות של לנצח 3:2 4:3 להיות עם התקפי לב עד שהשופט שורק מאשר לנצח 1:0 דרדלה מגעיל
קטן לפ"ת זה באמת אחת הטובות... יניב קטן כבר שחקן מוביל בחיפה, לא שיילך אחורה? פניו מועדות קדימה, לאירופה תוך שנתיים. יניב קטן כבר הוכיח את יכולותו ברמות הכי גבוהות - ליגת האלופות, כך שהוא בטח לא צריך לרדת ברמה כדי להיות הכוכב של קבוצה מסויימת. היום אף דווח שגרייב סיכם במכבי חיפה, ורק מחכים לרשמיות של מעבר של קייסי להפועל פ"ת כדי לסגור את העסקה הזו, אמנם היו גורמים שאמרו שעדיין ניתן להשאיר את אדורם בקבוצה. גם עם בנאדו לא חלה התקדמות, והפרטים אמורים להיסגר בימים הקרובים. בינתיים יעקוב הסקאוט, סולובדן דרפיץ' אחרי חלוצים ובלם.
בקשר לשיטה:זה לא 5-4-1,ממש לא,זה יותר התקפי מהשיטה הנוכחית!! זה 3-3-3-1.. 3 בהגנה 3 במרכז 3 שחקני התקפה 1 חלוץ.. הרבה יותר התקפי מהשיטה הנוכחית.. אתם מתעקשים שאי-אפשר שני בלמים אחוריים,טוב בלם בשמאל,בלם בימין ובלם במרכז,טוב? קטן-אולי אתם צודקים,אבל אני לא חושב שקטן הוכיח את עצמו עדיין,וחלאס עם פתח תיקווה,סתם נתתי דוגמא!! תודו שזה סוג אחר של משחק,לשחק בחיפה ולשחק בקבוצת מרכז טבלה.. ככה נוכל לדעת באמת אם קטן הוא מנהיג וכוכב של ממש בקנה מידה ישראלי..
אני ממש לא מבין את הנקודה שלך לגבי קטן. מעבר שלו לכל קבוצה בארץ נחשב ירידה. קטן הפך לשחק הרכב קבוע, ואני לא יודע מה איתך, אבל קטן לא רק שחקן קבוע, אלא גם שחקן חשוב. בטח ובטח שלא צריך להוכיח שהוא מנהיג בקבוצת מרכז טבלה. זה ממש טיעון שגוי. קטן בתוך שנה-שנתיים יצא לאירופה, ומן הסתם לא יילך לקבוצת מרכז טבלה.
מכבי חיפה משתעשעת ברעיון להחזיר לשני משחקים בלבד אחד מהתותחים הכבדים ששיחקו אצלה בעבר, אם ההגרלה למוקדמות ליגת האלופות תהיה סבירה. השמות שצוינו הם בניון ויעקובו.
אני קראתי את זה בהארץ. כתבו שאם חיפה תקבל קבוצה שהיא לא מנצ'סטר ריאל או משהו דומה אז באמת ישקלו את זה, וכבר התחילו לפעול בנושא.
ראשית זה חוקי. שנית, התכנון הוא שלאחר שיוודע בהגרלה ב- 30/7 לגבי היריבה במידה וזו קבוצה כמו רוזנבורג או ספרטה פראג ולא ריאל מדריד יחליטו אם להביא את יעקובו ובניון (האפשרות הוצעה לקבוצה) לפרק זמן של המוקדמות בלבד ולא לליגת האלופות (בינתיים). יכול להיות שישאילו את השחקנים מיד לאחר ההגרלה וישחררו אותם מיד לאחר הסיבוב ה-3 של המוקדמות (סיפור של שלושה שבועות). במכבי חיפה שוקלים בכלל את התוכנית מאחר והיא מסובכת מבחינת כל ההעברות בתקופה קצרה ולחוצה. אני בעד הרעיון. יעקובו ובניון הם נכס בקנה מידה אירופאי למכבי חיפה.
אם זה יקרה ואני לא מאמין שזה יקרה,זה רק יוכיח כמה הכדורגל שלנו שה שכונה אחת גדולה!! איפה שמעתם ששחקנים חוזרים רק לשני משחקים כדי לעזור?? למה שברקוביץ גם לא יבוא? תארו לכם,מנצסטר הייתה לוקחת למשחק גורלי בחזרה את בקהאם,זה נראה לכם הגיוני?? אני בטוח שזה לא יקרה,למה שסטאנטאנדר ופורסמות יסכימו גם?? ואני עוד מנסה להאמין שהכדורגל שלנו לא התדרדר לזה...
גם אני חושב שדבר כזה הוא התגלמות השכונתיות. לא מדובר על השאלה למשך תקופה מסוימת, אלא להשאלה לשני משחקים בלבד. לשחקנים אין קשר לקבוצה, הם מגיעים, משחקים, ואז חוזרים. אני חושב שזה תרגיל מאוד מלוכלך ולא מכובד.
זה לא יקרה... זה סתם חלומות של אנשים עכשיו יכול להיות שגם בנאדו יעזוב ואת זה אני לא רוצה לראות קורה..