מכבי חיפה - ראשל"צ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏5/11/02.

1. green-ape Member

אוקיי.. הוא חרא של שוער אבל אנחנו נמשיך לעודד אותו כי אנחנו לא אוהדי הצלחות כמוכם!

2. ג'רי בית הלוי Member

על איזה הצלחות אתה מדבר?
    מתי לאחרונה היינו קבוצה מצליחה?
    ואיזה שחקן קיללנו(15 אנשים שמקללים את נימני זה לא נחשב) בזמן האחרון?

3. AFC Member

מה????
    אוהד מכבי חיפה מדבר על אוהדי הצלחות???

אתה לא מתבייש???
    תסתכל על יציע ג', ותראה מה זה אוהדי ניצחונות. רק כשמצליחים הם מעודדים, הם התחילו לאהוד את חיפה רק בשנתיים האחרונות ועל כל דבר קטן הם מקללים וצועקים למאמן להתפטר.

אז גרין אייפ (לא ייאמן, יש רק קהל אחד בליגה שהוא כל כך מטומטם וקורא לעצמו קופים), נכון, אתם לא אוהדי הצלחות כמו מכבי ת"א. אתם הרבה יותר מזה.

4. ג'רי בית הלוי Member

הנה הוכחה שאתם אוהדי הצלחות ומשחקים גדולים...
    אתם אמרתם.

5. חכם חנוכה Member

אממ זה בסדר גם לכם שמבקיעים גול-אף אחד לא מעודד. אצלנו לפחות 100 אנשים וקצת עודדו.. אם זכרוני לא מטעה אותי אוהדי מכבי קיללו כמעט כל משחק אחרי הפסד... אבל אני שם זין על מה שאומרים פה

6. Ilan Member

דיי תעשה טובה ניצן על תדבר על שוערים גרועים... זה זה הנושא של הדיון... כבר היה מאה דיונים על שוערים.... נאמס...

וחוץ מזה, אני מעדיף 4-3 על 1-0... מה לעשות...
    איך זוט'ה אמר.... חיפה צריכה 4 שערים, היא מבקיעה 4, צריכה 7 היא מבקיעה 7. (חוץ מנגד בית"ר שזה לא ממש הלך... :roll: .....)

7. ג'רי בית הלוי Member

אתה היית במשחק ההפסד שלנו מול ב"ש?
    אני כן, ואף אחד לא קילל.
    אמנם לא עודדו משהו אחרי ההפסד, אבל לא קיללו.

8. PeTnEt Member

כולכם מדברים שטויות....אני מודה שאצלנו יש את המבוגרים שאני אישית מבין אותם אבל לא מסכים איתם, הם מקללים בהפסדים כי זה פשוט כואב להם...הם אוהדים מאז שהם ילדים קטנים וזה פשוט כואב להם לראות תקבוצה מפסידה, תאמינו לי שאף אחד שם לא רוצה שקלינגר או כל מאמן אחר יילך, זה פשוט בא מכאב....
    הם לא מייצגים תקהל שלנו ממש לא...ניקח את דוגמאת ב"ש שניצן נתן, משחק מאוד חלש שלנו...ובכל זאת הייתה אבוקה והיה עידוד של בערך 500 איש...דקה 87 גול שלהם...המשחק אבוד, אנחנו ממשיכים לעודד ואפילו יותר חזק מהמשחק עצמו! ואני מדבר על דקה 87 שהמשחק סגור...אנחנו שרים להם שירים כמו: "נעודד לנשמה ולא בשביל הניצחון" "מי המציא את המילה אהבה" וממשיכים לעודד תשחקנים ובמיוחד את לירן שטראובר... זה נקרא קהל לא כמוכם שאחרי כמה הפסדים שלכם אתם לא תבואו עוד למשחקים מילה שלי, אתם לא תעודדו, כי כבר ראינו את זה במשך ההעונות האחרונות, ואתם עוד קוראים לנו קהל של הצלחות...חחח...איזה הצלחות? אולי יש לנו משחקים טובים ויש תוצאות יפות, אבל יש לנו מדיי שנה הרבה משחקים גרועים ותוצאות ממש לא טובות והפסדים מבישים, הפסקנו לאהוד תקבוצה? לא....
    לסיכום...אתם צריכים לקחת דוגמא מאיתנו ונראה אותכם במצב שלנו עוד כמה שנים כמה אוהדים בדיוק יהיו לכם אחרי כמה שנים בלי אליפויות, ועם יו"ר שלא מנסה לעזור בכלל אלא תאב בצע ועושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב באוהדים(ואני מודה, יש לך יו"ר אדיר! נראה מה יקרה שהוא יעזוב) אני רוצה לראות אותכם....

9. the_secand Member

PeTnEt
    צודק בכל מילה ניראה מה יקרה אם הקהל של חיפה שהם לא ינצחו כל דבר
    והנה יש דוגמא נפלאה מהשנה פתאוום האוהדחם של הפו.. מתחלים לקלל רת השחקנים שלהם אחרי שכמעט שנתיים לא נשמעה תלונה ולמה? כי בשנתיים האלה הם עשו הישגים יפים באירופה ובארץ ולא היה סיבה לקלל אבל הנה הפלא ופלא
    השנה הם עדין לא הפסידו היחדים שבליגה שלא הפסידו ובכל זאת הקהל שלהם מקלל אותם.
    וגם יש דוגמא מחיפה שאם גרנט אחרי שהביא להם אליפות הם הפסידו אומנם תבוסה קשה (4-0 לקרית גת בבית) והם עדין היו מקום ראשון ויציע ג קילל אותו ושבוע אחרי זה הם ניצחו את הפו.. 3-0 ויציע ג הילל את גרנט.
    בטח חוכמה שאתה בליגת האלופות ומנצח כל דבר לעודד,ואתם אומרי שהקהל שמכבי זה קהל הצלחות? איזה הצלחות בדיוק? 5 שנים עד שלקחנו גביע ובכל זאת באו ולהזכיר לכם שגביע זה לא אליפות שזה אין לנו כבר 7 שנים

10. המלך בניון הראשון Member

ניצן על מה אתה מדבר בכלל????????
    אתם האוהדים הכי צבועים בליגה!!!!!!!

אתם כל הזמן קיללתם את דדי בן דיים ואמרתם שהוא אפס! ופתאום בא ארוס, שיחק משחק אחד לא טוב והתחלתם לשיר לו:"דדי דדי....." והוא בכה בגללכם !!!!!!!!!

אז אין לך פה מילה

11. the_secand Member

קודם כל זה דדי בן דיין
    שנית כל אף אחד לא קילל אותו פשוט ציפו ממנו ליותר
    ובקשר לארוס אתה צודק זה לא היה צריך לקרות אני אישית לא שרתי לו בן דיין כי אני כבר מלפני שנה אמרתי שצריך לזרוק אותו

12. Ilan Member

אין ספק בכלל שאוהדי הפועל ת"א הרבה הרבה יותר טובים מאשר האוהדים של מכבי, בהכל... הלוואי ויהיה כזה קהל לכל קבוצה בארץ...

13. לירן-ביתר Member

אולי כל קבוצה היו קונים נצחון 1-0 קטן על ראשון, אבל בית"ר ירושלים לא הייתה קונה ניצחון
    1-0 קטן על מכבי חיפה כשאפשר לנצח אותה 4-0 בלי בעיה.

4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

בקשר למשחק, אין לכם מה להתלהב מניצחון על קבוצה קטנה כמו ראשון לציון, ועוד שאתם
    מקבלים ממנה 3 גולים ומנצחים רק בדקה ה-87. בלי לראות את המשחק אני בטוח שגם בו
    אוואט עשה לפחות טעות אחת. השוער זבל וב-2 המשחקים האחרונים בליגה גם ההגנה לא
    משהו. ככה שהסיבה היחידה שלכם לשמוח זה שבכל זאת התאוששתם בניצחון הזה מתצוגת
    הנפל של השחקנים נגד בית"ר ירושלים.

4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

בקשר לאוהדים, הקופים לא יכולים לדבר פה בכלל על אוהדי צלחות, כי האוהדים של חיפה הם
    אוהדי הצלחות וההצלחות הכי מגעילים בליגה.

14. green-ape Member

תלוי איפה אתה מסתכל בג'.
    תבוא פעם אחת ותראה שהגוש שקורא לעצמו הקופים הירוקים מעודד כל המשחק (זה ג' האמיתי), זה גם נקרא שער 12.
    שער ג' זה אוהדים שבאים לשם רק כדי להגי אחרי זה "הייתי בג'".

15. KingDavid Member

אוישששששששששש לא נמאס לכם אוהדי בית"ר?
    הפילו אותכם לקרשים היום אלה כבר חשבו שהם ינצחו כל קבוצה בגלל הניצחון על מכבי ת'אמת אתם לא שווים כלום ראשון יותר טובים ממכם המקום היחיד שתגיעו אליו הוא מקום -11-12 כן כן לליגה השנייה ומשם לליגה השלישית וכך הלאה כי אין לכם מקום בליגת העל אם הגדולות באמת(והגדולה מכולן) אז שבו בשקט ניצחון אחד של 4-0 על מכבי ו5 הפסדים זה מקום לקבוצה בליגה השנייה!