רגע יוגב אם חיפה הייתה מנצחת 1-0 אז הייתה אומר שההתקפה לא עובדת לא? שמע זה תוצאה מצויינת, ניצחון למרות העייפות והפציעות- יותר מזה לא צריך.
קבוצה כמו מכבי חיפה, לא צריכה לחכות לדקה ה-87 כדי לנצח קבוצה כמו ראשון. טוב, זה לא מפתיע שספגתם שלישיה, אוואט הוא השוער שלכם...
תגיד, אתה לא מתבייש? לירן שטרואבר השוער שלכם- שהוא ליצן- ולא שוער...! חוץ מזה, נראה את מכבי ת"א מנצחת בלי 4 שחקנים שלה... יעקובו נכנס ממש לקראת הסוף... הם שיחקו כל המשחק בלי זוט'ה, אגי'פור, אלמושינינו ויעקובו נכנס בסוף וניצח את המשחק... ככה שעל תבלבו תשכל, 4-3 זה תוצאה מצויינת, וחיפה כמו שאמרתי חזרתה למקומה הטיבעי, אוהדי מכבי ת"א יכולים לחזור לחורים- האליפות ירוקה.
מי שיחק קשר אחורי? הוא שהם שיחקו בלי אחד כזה, שזה מה שגרם להפסד מול ביתר, ההגנה הייתה הרבה יותר לחוצה והקישור הקדמי לא קיבל כדורים.
לא 1-0 היה יכול להיות יום טוב של השוער.. או החמצות קוורת וכו'.. אני לא רואה תמשחק לא הייתי יכול להסיק שום מסקנה.. אבל שחיפה מקבלת שלישיה מראשון...
אילן, יופי (או שלא), ניצחתם... אבל בקושי. את מי? את ראשון הקטנה. איפה? בקריית אליעזר. באיזה דקה הובקע שער הניצחון? 87. אך ורק מזל. יכלתם גם להפסיד... ומסכן אוואט, חטף 3 מראשון, יאשימו אותו עוד יותר...
אבל מה הקשר? אתה רוצה שאני אזכיר לך באיזו תוצאה הסתיים המשחק בין חיפה לבית"ר? ניצחתם בעזרת מזל, מה הקשר לאיזה מקום בית"ר? אתה משגע אותי לפעמים עם השטויות שלך...
שמע אחי, אני ילמד אותך משפט חכם... קבוצה שמנצחת בדקה ה-87 היא לא קבוצה מזליסטית- היא קבוצה ווינרית... ויש הבדל עצום... חוץ מזה, כל קבוצה בארץ היו קונים ניצחון אחד אפס קטן על ראשון, כי זה עדיף על לאבד נקודות...
מה לעשות שאני מעדיף לדבר על מי בא ואיך היה העידוד על מה יהיה ההרכב ובאיזה מערך ראשון תעלה למשחק, זה פשוט לא מעניין... אה והרגע חזרתי.. היה נחמד לא יותר מזה.. רימון עשן אחד ועידוד רק של כ- 50-100 אוהדים בכל המשחק.. האחרים הצטרפו כמובן שהיו גולים..
כרגיל...מעודדים שמנצחים. שמע רדליון, אני רואה שאתם ממש "קבוצה אירופאית לכל דבר". ניצחון על ראשל"צ בבית לאחר ספיגת שלושה שערים בדקה ה90 - זה מרמז לבאות. מתי המשחק של חיפה מול אולימפיאקוס?
יש הבדל בין לנצח 1-0 דקה 87, לבין לנצח 4-3 דקה 87 את ראשל"צ. האחד אומר שאתם יחסית ווינרים, וההתקפה שלכם היא לא משהו, והשני אומר שאתם מזליסטים, והשוער שלכם הוא חרא שוער. ואג'יפור שיחק, מספיק להמציא תרוצים, במיוחד שהם לא נכונים.