מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי כתבה במקומון של אשדוד שגדי קינדה נפטר.
    עצוב מאוד.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן נפטר.
    נוראי.

3. VAR Member

מפה לשם אחת העמדות הכי "מסודרות" הפכה לכזו שצריך לחזק באופן די בהול בקיץ.
    רפאלוב פרש
    קינדה נפטר
    סבע רוצה לעזוב

אני מניח שיעבירו את נהואל ל10 אבל רכש ישראלי עדיין יהיה דרוש (ואולי גם זר לאגף שמאל). מישהו יודע מה מצב ההשאלה של בן שימול?

4. alexshw Member

חושב שבתור עסקן על, שחר קיבל את האליבי המושלם לכישלון בעונה הבאה. ירכב על טרגדיה גדולה ויגיד בגלל ההלם מפטירתו של קינדה נכשלנו.

5. oranfu Member

מתי נהואל אמור לחזור בכלל?

בהקשר של "שימוש" בטרגדיה של קינדה, מתברר שביום של הדרבי הוא עשה שיחת וידאו עם הקבוצה לפני המשחק.
    עכשיו, לדעתי בכר ואלברמן היו צריכים ללכת הביתה, אבל כשאנחנו יודעים מה שיודעים עכשיו על המצב של קינדה והאירועים סביב אותו משחק, לא חשבו שזה פשוט לא טוב לפטר את בכר בלילה\יום אחרי המשחק? היה צריך ללכת, אבל ברור שחדר ההלבשה היה בטראומה, מה היה הדחף לפטר באותו רגע?

VAR אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

בסדר ברור לי שזה השפיע לרעה בתקופת המחלה שלו. אני מתכוון לעתיד. לא חושב שעם בכר היו תוצאות אחרות בשני המחזורים האחרונים.
    בכלל שמתי לב שבכר יותר עסוק בדברים שהם לא כדורגל כמו פרסומות והרצאות. הוא לא באמת אימן את מכבי חיפה העונה. רק התייצב להחתים כרטיס.

7. VAR Member

הייתה לי המחשבה הזו בדיוק. ציוץ אני לא רוצה לשמוע מאף אחד על השיחה עם גדי כתירוץ לתבוסה בדרבי. הדבר היחיד שיכול לגרום למועדון להיראות רע יותר מאשר החמישייה ההיא זה להשתמש במצב של גדי, שכאמור לא הפריע להם לפטר את בכר ואלברמן אחרי המשחק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    העיתוי גם ככה לא היה נכון. במצב שנוצר שחר היה צריך לפטר את בכר/אלברמן אחרי ההדחה בגביע. שם היינו עוד יכולים אולי לשנות משהו. ההשפלה בדרבי כבר לא הזיזה לי. כן, זה היה דרבי, אבל מבחינתי יש למכבי חיפה יריבות הרבה יותר גדולות מהכרישים של הכרמל. ברור שלא כיף להפסיד ככה, אבל העונה כבר היתה גמורה. העובדה היא שעזיבת בכר לא תרמה לשום דבר. אפשר היה להשאיר את המאמן עד הקיץ ואז להביא מישהו אחר.

לא יודע עד כמה המצב עם קינדה היה ידוע לכולם. אף אחד מאיתנו חשב שתוך חודש וחצי הוא כבר לא איתנו. זו טרגדיה נוראית, אבל לא חושב שצריך לקשר את שני הנושאים.

9. oranfu Member

אני לא מדבר על התוצאות במשחקים אחרי המשחק הזה, העונה בכל מקרה היתה גמורה וזה לא מעניין אותי.
    אבל היה אפשר לחכות כמה ימים ולא לפטר ישר אחרי המשחק כשברור שחדר ההלבשה בטראומה.

לנו המצב לא היה ידוע אבל לחדר ההלבשה היה ידוע, או לפחות ידוע ברמה שברור שהמצב קשה ביותר.
    לפטר את בכר ישירות אחרי המשחק, כשנחשפים הפרטים, נשמע לי התנהלות לא הגונה וטיפשית.

10. Sturridge Member

הלוואי שאני טועה אבל אזרוק הימור כואב שבאופן כללי ההתנהלות מול הסגל סביב מצבו של גדי ז״ל (איך תיווכו להם אותו, האם קיבלו ליווי פסיכולוגי כלשהו) הייתה עקומה לפחות כמו כל נושא אחר במועדון.

הפיטורים של בכר בהחלט רמז לזה.

11. alexshw Member

לא בהכרח. אין כל כך עדויות כרגע. שוב, הכי נוח הכל לתלות בכוח עליון. ככה עובד מועדון חולה.
    לכולם ברור שהמועדון כשל במינוף הצלחה והתרסק מהר וזה קרה עוד לפני שהמחלה תקפה את גדי.

12. Sturridge Member

יש עונה חלשה ויש את מה שראינו מאז שקינדה אושפז. הכל בדיעבד כמובן.

13. alexshw Member

יותר מאז שהודיעו מה יש לו. את השורה התחתונה זה לא משנה מבחינת הקביעה שההנהלה נתנה לעסק להתרסק קודם לכן.

14. alexshw Member

15. alexshw Member

מגיע לכם כל הכבוד על ההתמודדות עם הטרגדיה הגדולה שקרתה. טוב שניצחתם עבור זכרו של גדי ז"ל.
    ההתמודדות הכי טובה עם האובדן בעונה הבאה, זה לחזור להצליח ולא לנצל את מה שקרה עבור אליבי.

לצערי אני די פסימי בעניין.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 8)

1. Milevskiy