מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. Igi Member

אין ספק שאברייטמן התאושש מטראומת מאלמו.
    3 שערים כבר יש לו בחיפה.

2. השחקן ה-13 Member

אני לא אדפוק תראש בקיר
    אבל אהיה עצוב כמו ישראל אוסטריה[1-1] אם זה ייקרה
    זה ייכנס ל5 הימים הרעים בחיי הספורט שלי
    אבל לא מנחס ולא כלום--פשוט זו דעתי...

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/05
  3. הרצליה Member

בלי לפגוע או משהו זה פשוט מצחיק אותי שאנשים מהמרים מי יזכה בגביע חצי שנה לפני שהמפעל מתחיל בכלל.
    במיוחד ב-3 השנים האחרונות.

4. robson Member

אז בוא נדבר על התואר החשוב באמת, נראה לך שיש מישהו שיכול לקחת לנו את האליפות?..
    עם כל הכבוד להפועל ת"א אתם תראו שמול קבוצות קטנות הם יתקעו ואני עדיין רואה בצהובים את היריבה הגדולה שלנו..

5. M_T_A Member

בינתיים לא אבל העונה עוד לא התחילה... לך תדע מה יכול לקרות.. כל כך הרבה מדברים על מי תהיה אלופה ואנשים משנים את דעתם ממשחק למשחק בגביע הטוטו, זה פשוט מצחיק אותי.
    כל כך הרבה קבוצות השתנו והתחזקו וצריך לראות איך כל הקבוצות האלה יפתחו את הליגה ויתחברו

6. השחקן ה-13 Member

רובסון[אם פנית אליי],
    לא---ממש לא..חיפה תיקח העונה אליפות 3 ברצף אין ספק בכלל...אולי הליגה תיגמר מחזור 28 ולא 13 כמו העונה האחרונה

7. barakrom Member

נראה כגרע שרק ה.תא מסוגלת לסכן עוד תואר חיפאי, אני מקווה שהמירוץ יהיה הפעם צמוד כדי שיהיה גם עניין בליגה

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הפועל ת"א תהיה היריבה העיקרית, כרגע הדיעה שלי היא שמכבי ת"א תאבק בכלל על המקום שלישי, רביעי עם מכבי פ"ת וביתר.

ומילה נוספת על שלומי ארבייטמן, יהיה רכש העונה, יכבוש מעל 10 שערים, זימון לנבחרת הבוגרת = חובה.

9. hoffman Member

אני חושב שהיריבה העיקרית של מכבי חיפה העונה תיהיה הועל ת"א אבל זה לא כל כך יעזור לה , מכבי חיפה עם סגל מצוין שחיזקו את העמדות החלשות מהעונה הקודמת ואני מצפה לראות קבוצה הרבה יותר טובה מהעונה הקודמת . בהצלחה לכל הקבוצות במחזור הפתיחה ובעיקר למכבי חיפה בגלל שאני אוהד אותם .

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דברים לגבי מה שאמרתם וקצת חדשות:
    *אברהם גרנט צפה אתמול בארבייטמן כובש נגד אשדוד והתרשם ממנו לטובה, אבל הוא לא יזמן אותו לנבחרת מסיבה קצת תמוהה- על מנת לא לפגוע בסיכוייה של הנבחרת הצעירה להעפיל להצלבה!
    *מסתמן שארבייטמן גם יזכה בחולצת ההרכב בעוד שלושה שבועות על חשבון יניב קטן. במחזור הקרוב שניהם יפתחו מכיוון שעידן טל ורוברטו קולאוטי מושעים נגד סכנין במחזור הפתיחה עקב צבירת צהובים מהעונה שעברה (לא ברור לי למה ההשעיה היא לא ממשחק גביע הטוטו). אבל בעוד שלושה שבועות, במחזור השני לאחר פגרת הנבחרת כנראה שמי שישחקו בהתקפה הם קולאוטי וארבייטמן.
    *מי שיפתח במקום עידן טל בשבת יהיה רביד גזל. גזל שיחק אתמול באשדוד 90 דקות, ובקבוצה מאמינים שהוא יבחר להשאר בסופו של דבר. גם ככה מתירים לו לעבור רק להפועל פ"ת.
    *ויקטור אורמסאבל לא שיחק אתמול בגלל פציעה, ובקבוצה חוששים שהוא הגיע לקבוצה כשהוא סוחב פציעה. באופן כללי, זה רק עוד דבר שמצטרף לכך שכנראה הוא יעזוב במהרה.

11. משוגע בירוק Member

יפה שרוני לוי החליט שלושה שבועות לפני משחק את ההרכב הפותח...

12. barakrom Member

הוי חיפה, חיפה-את שכונה, עשירה אבל שכונה

13. John Barnes Member

עידן טל לא יכול לשחק כקשר אחורי בליגה, כי למכבי חיפה לא יהיה שום ברק בהתקפה בלעדיו. קטן לא יכול לקבל כדורים 40 מטרים מהשער ולנסות לעשות התקפה, גם זנדברג לא. קשר אחורי זו העמדה הכי קריטית כרגע למכבי חיפה.

14. barakrom Member

סוואן-הכי טוב שיש

15. משוגע בירוק Member

אאוץ'... שמת לב לקישור האחורי שלכם?