מסכים חלקית. קודם כל, דירסאו יותר טוב בכמה רמות מקאקו, והוכיח לאחרונה שהוא לא רואה את ז'וטאוטאס. השחקן הכי מרכזי כיום במכבי חיפה ואחד הזרים היותר טובים שנחתו פה אי-פעם. אין מקום בכלל להשוואה עם הניגרי. בקשר לבוקולי ורוסו-מבחינה מקצועית, הם דיי משתווים ביכולת, אבל רוסו מביא איתו את האופי, הווינריות והניסיון (שהיה חסר לבוקולי מול מאלמו). אלו דברים שאין לבוקולי. ובקשר לנימני, כמו שאמרתי-ההשפעה שלו על המועדון זה דבר שלא עידן טל ולא רונאלדו יכולים להביא למכבי ת"א. זה לא משנה הגיל שלו ובתואר שחקן העונה. לא קיים שחקן שמשפיע על מועדון כמו אבי נימני.
דירסאו לא רואה אותו גם מבחינת פיזיות. אם היו לי ספקות לגבי המשחק של דירסאו בקצב המהיר של אירופה-הם נעלמו אחרי צמד המשחקים מול מאלמו. זה פשוט תענוג לראות את השחקן הזה. הרבה נזהרים עם ההשוואה לז'וטאוטאס, אבל כיום אני חושב שדירסאו לא רואה אותו. הקשר האחורי הכי טוב שהיה בישראל.
ז'וטאוטס היה קשר אחורי ברמה אחרת מדירסאו, שהוא שחקן מעולה אבל לא משהו מיוחד. ד"א, למרות שהוא כושי הוא לא ניגרי, אני מתפלא עלייך טריבו, די עם הגזענות. לא כל השחורים ישר שולחים אותם לאפריקה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
דירסאו שחקן מעולה ז'וטא זו ליגה אחרת-לדעתי הוא הזר הכיגדול שהיה אי פעם בישראל, שמר בשביל כולם, היה תמיד במקום ובזמן, שחרר כדור 1 להתקפה בשיא המהירות והדיוק, והכי חשוב-אופיו המדהים, השקט הנפשי שלו והמקצוענות בה נהג הפכו אותו לדוגמה ומופת לכל ספורטאי לא סתם כינו אותו בחיפה-פרופשיונל ועוד לא אמרנו כלום על שריר התאומים האימתני...
אם הוא היה גזען הוא לא היה ניק על שם שחקן ניגרי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
דירסאו שחקן טוב אבל לא מגיע לקרסוליים של ז'וטא..ראינו את ההבדלים דווקא במשחקים באירופה, ז'וטא מול קבוצות חזקות יותר כמו לברקוזן אולימפיאקוס ויוניטד החזיק את הקישור על הגב שלו ומה שהבדיל אותו מאחרים הוא גם עשה את השחקנים סביבו לטובים יותר..מבחינתי ללא ספק גדול השחקנים הזרים שלבשו את החולצה הירוקה והיו לנו גם את קנדאורוב, רוסו, יעקובו ופראליה..
תגידו אתם רצינים איפה דירסאו ואיפה ז'וטא אכן יש לי הרבה ריספקט לדירסאו עושה אחלה עבודה בחיפה ואחד מהזרים היותר טובים ששיחקו אצלנו בשנים אחרונות אבל חברה תהיו רציניים רגע ז'וטא הוא לדעתי הקשר האחורי הכי טוב שהיה בארץ (ממה שהספקתי לראות בכל שנותיי כמובן) הוא פשוט מצוין הוא רמה אחת אם לא יותר מעל מדירסאו כזה מהר אתם שוכחים לו את התרומה העצומה שלו לחיפה את העבודה הנקייה שלו בהגנה את היכולת הפנטסתית שהוא הראה בכל משחק והכי חושב את מה שהוא נתן לנו בליגת האלופות אף אחד לא יכול לקחת ולהשוות לדירסאו הוא פשוט שחקן שהוביל אותנו ולקח אחריות בכל משחק אחד האהובים עליי בלי ספק יו הזכרת לי עכשיו את קנדאורוב איזה שחקן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx עד היום יש לי חתימה שלו ממוסגרת שחקן ענק .
תאכלס, מעריכים את ז'וטאוטאס על יתר המידה (והוא שחקן גדול) בגלל ההופעות שלו בליגת האלופות. הרי בליגה מחצית מהזמן הוא היה פצוע. אם דירסאו ייקבל את הבמה באלופות, אתם תבינו על מה אני מדבר. ------------------------------------------------------------------------ מכבי חיפה ניצחה 0:3 את הפועל נצרת-עילית משערים של: ליאור רפאלוב, ויקטור אורמאסבל ושלומי ארבייטמן.
ארבייטמן ממשיך לכבוש בכל משחק. אני מתחיל לחשוב שמעבר של קטן לאנגליה היה עושה טוב לשניהם. בעיקר לשלומי. בוקולי, לדעתי, הוא זה שצריך לפנות את מקומו להרכב לטובת הילד הכשרוני.
אורמבסל יצטרך לשחק, כי בשביל זה הביאו אותו, שיהיה ה50-50 ליד דירסאו, ולא ה70-30 כמו זנדברג או עידן טל.
בכתבה כתוב שהוא שיחק קשר התקפי והצטיין. וחשוב מאוד גם שרפאלוב הצטיין וכבש שער ממרחק. הלוואי שרוני ייתן לו צ'אנס גם במשחקים רשמיים.