מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. אלי מתחן Member

האמת אני ממש לא מקנא במכבי חיפה, היא הוציאה את הכיף לאוהדים שלה.

2. Igi Member

שמתי לב באמת שהניסוח שלי לא יצא טוב, מבחינת הניהול - יש במה לקנא.

ובוא נדבר עובדתית - היית קופץ מאושר אם בית"ר הייתה כיום במצב של מכבי חיפה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/05
  3. John Barnes Member

באיזה ניהול אפשר לקנא בדיוק? ביו"ר שאיבד שחקן מפתח בגלל משחקי כבוד? ביו"ר שנותן קדריט למאמן שנכשל פעמיים ברציפות בעלייה לצ'מפיונס? ביו"ר שנכס בשחקניו כמו איזה אוהד מהיציע? .

האר את עיניי...

4. אלי מתחן Member

עונה אחת זה כיף, שאתה 5 עונות (מלבד עונה אחת) בא לכל משחק בידיעה שאתה הולך לתת 5 זה מוציא את הכיף מהכדורגל, מילא אם הייתי רואה שחקני בית על המגרש ולא כל שנה שחקני רכש בכמויות אז עוד יכולתי לקבל את זה, אבל זה שקבוצה משתלטת על הליגה פוגע גם בה.

5. Igi Member

תגיד לי אתה מה עדיף.. יו"ר שמנהל את המועדון המצליח בארץ ומביא אליפות בקביעות בשנים האחרונות..?

או ביו"ר שנותן לשחקן עבר שבקושי רואה בעיניים אימון של קבוצה גדולה? ביו"ר שחוץ מאליפות אחת וגביע מדי פעם ועלייה אחת במשחקי בונקר בליגת האלופות לא הביא את הקבוצה שלו לשום דבר?

או אולי ביו"ר שנותן לשחקן עבר לאמן בקבוצה עם קהל רעב להצלחות שכל מה שהוא יודע לטפל בו זה השיער שלו? אם אפשר לקרוא לו יו"ר בכלל...

או אולי ביו"ר מאפיונר??

6. אלי מתחן Member

חלש חלש

7. Igi Member

מה אתה קשור תגיד לי? מי ניסה להצחיק... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אה ואגב אוהדי בית"ר אוהדים מוזרים.. כשאלי גוטמן היה איתם בדרך לאליפות היחידה שהייתה נראית קרובה עבורם בשנים האחרונות הם צעקו לו בוז...
    עכשיו אתה אומר לי שלא היית רוצה לראות את הקבוצה שלך זוכה באליפות כל שנה, אז מה אתם כן אוהבבים? כדורגל יפה?? כי את זה לא תראו עם אוחנה השנה.

8. אלי מתחן Member

יש כל כך הרבה לרדת על הניהול של מכבי ת"א והצלחת אפילו את זה בקושי להצליח.
    ואני לא רוצה כדורגל יפה, אני רוצה שהקבוצה שלי תרצה לשחק כדורגל יפה, ואם לא תצליח אז שלפחות תילחם.
    בעונת גוטמן צפרירים חולון הגיעה לטדי, בדקה 20 היה 2-0 לבית"ר ומאז 70 דקות צפרירים תקפה ובית"ר הייתה בבונקר, זה נראה לך נורמלי שקבוצה במקום 1 תשחק ככה?

9. robson Member

joe_cool, באמת כדאי שתתעסק בתחלואים של הקבוצה וההנהלה שלך..
    אם שחר היה בעל הבית בבית"ר היית מדבר אחרת..

יענקלה שחר אומנם לא טלית שכולה תכלת אבל בכדורגל שלנו הוא הבוס הטוב ביותר המקצועי ביותר בלי קשר לתוצאות כאלה או אחרות..
    הוא הכניס דפוסי ניהול חדשים בכדורגל הישראלי שכולם מנסים לחקות, ולפני שכולם קופצים עם פרשת הפקס, אז היה בכיר ששילם על הפשלה כמו שהיה צריך להיות בכל מערכת מתוקנת..

10. אלי מתחן Member

אמרתי משהו רע אחד על שחר?
    חוץ מהעובדה שהוא משתדל להרוס את התחרותיות בליגה על ידי קניית כוכבים לספסל של הקבוצה שלו כדי שלא ישחקו בקבוצות אחרות אין לי שום בעיה עם הניהול שלו, להיפך.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

דינמו קייב פיטרה את מאמנה בשל אי העפלתה לליגת האלופות!!!
    הם הסיקו מסקנות! אולי גם שחר קרא את זה ויבין, כי ברגע של כישלון חייבים להסיק מסקנות, ויפה שעה אחת קודם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    ולא שאני משווה בין שתי הקבוצות, אבל ההפסד נגד מאלמו הוא כישלון אדיר!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/05
  12. robson Member

לירן, ההבדל הוא שגם מצבה של קייב בליגה לא מזהיר {הכל יחסית כמובן למה שהם הורגלו..}, מה גם שדינמו הייתה פייבוריטית ברורה ועפה בעיקר בגלל זלזול של אותו מאמן שלא טרח אפילו לבדוק ולברר פרטים על ת'ון.
    כאן המצב שונה, אנחנו לפני תחילת הליגה וזעזוע נוסף ביחד לזעזוע של מאלמו יהיו יותר מידי ואני לא רואה איך הקבוצה תתאושש ממצב כזה..
    אם רוצים לעשות שינויים אז בסוף העונה, עכשיו זה לא הזמן..

13. Spanish Weapon Member

שנייה , שאני אבין משהו , איך בדיוק רוני לוי אשם בהדחה מהסיבוב השני??

הוא אשם שאברטיימן מתנהג כמו בשכונה שלו ועושה שטויות?

הוא אשם שדוידוביץ' תופס יום חרא ועושה טעות גורלית?

הוא אשם שהוא מגיע למצב של חסרון מספרי ואין לו שום ברירה אלא לסגת מעט להגנה?

באמת , תהיו הגיוניים , אם היה פה משהו שבאמת היה ישירות אפשר להאשים את לוי , אז תאמין לי ששחר לא היה מהסס ונפטר ממנו.

דינמו קייב לידיעתך , גם נכלשה בליגה כאשר הפסידה את האליפות לשחטייר דונייצק, שזה כשלון אפילו יותר גדול מאשר היא ההעפלה לליגת האלופות.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני לא מחזיק מרוני לוי אבל הפעם ההפסד באמת לא באשמתו....

15. hoffman Member

ההפסד באמת לא באשמתו של רוני לוי אבל בכל זאת הוא לא מאמן טוב , אני לא מבין למה שחר עדיין משאיר אותו אני הייתי מעיף אותו כבר ממזמן. והייתי מביא את דרור קשטן(המאמן הכי טוב בארץ).