קאן,בארטז,הספ,באהיה,סימן,קניזרס ועוד....לא שאני משווה..אבל אם הם יכולים לעשות המון טעויות בשער...אז גם דוידוביץ...
השוערים שהזכרת אולי עשו טעות קריטית אחת או שתיים בקריירה שלהם (חוץ מהספ ובאיה הליצנים), אבל הם גם אחראים על לא מעט נצחונות של קבוצתם. מישהו יכול להגיד לי מתי דוידוביץ' היה חלק מרכזי בנצחון של מכבי חיפה? אפילו בגביע הטוטו זה לא קרה...
אל תשכח שגם ניר הציל 3-4 בטוחים אחרי זה...וכמובן אפילו לא הוספתי לרשימה את שמייכל האגדי... ומתי ניר הציל לנו משחק..זה קורה כל כך הרבה שכבר התרגלנו לזה...בוא נגיד שאם היינו עוברים את מאלמו ההצלה שלו מול אלבס ומול מתיסון היו מצילות אותנו[וזה ביום לא הכי טוב שלו נגיד את זה ככה]
אפילו בגביע הטוטו? ניר הציל לנו כל-כך הרבה משחקים, שאני אפילו לא זוכר אותם. למה אף-אחד לא מדבר על ה-10 גולים שהוא הציל במסטייה? למה אף-אחד לא מדבר על עונת 03-04 שהוא הציל אותנו כמעט כל משחק וזכה בתואר שחקן העונה? אנשים יורדים לו לחיים, אנשים שלא יודעים מה זה כדור ומה זה ניר דוידוביץ'. הבנאדם נתן את החיים שלו למכבי חיפה, ושתלך קיבינימט ליגת האלופות.
מכל עצירה של דוידוביץ' עושים כאילו הוא הרגע הציל 5 גולים בבת אחת, האמת אני ראיתי את איציק קורנפיין בשנים הטובות שלו עוצר הרבה יותר ולא עושה את השטויות של דוידוביץ' ובכל זאת העדיפו שוערים אחרים על פניו בנבחרת.
אני גם זוכר את קורנפיין בהזדמנות שהוא קיבל במשחק בצ'כיה כשהוא קיבל שערים אומללים והפסדנו 4-1. עם כל הכבוד, לא חוכמה לשוער להתבלט בבית"ר של השנים האחרונות
די, נשבר הזין מדבידוביץ' ומהליקוק המתמיד סביבו של כולם..מאז שהוא עלה לבוגרים וקיבל את ההזדמנות על חשבונו של בוני גינזבורג הוא רק מפשל ברגעים המכריעים, כשהוא היה צעיר קראנו לזה טעויות של שוער מוכשר אבל טירון אבל ראבאק כמה אפשר לסבול כבר?.. נכון כל שוער טועה, גם שמייכל הגדול מכולם טעה כמו טירון מידי פעם אבל מעולם לא במשחקים גדולים וחשובים שם הוא ידע להביא את שיא הריכוז והיכולת שלו לידי מימוש, בדיוק ההיפך מניר ולא חסרות דוגמאות..לוקומוטיב מוסקבה, משחק הנבחרת בקפריסין, רוזנבורג, דנייפר, ומאלמו..להיות טוב מל ליצנים כמו שי הולצמן או אסי טובי זה לא חוכמה גדולה.. היום אני קורא שהוא בשיא חוצפתו מאיים בעזיבה בגלל "היחס" שהוא קיבל לאחר המשחק מול מאלמו.. ומה שיש לי לומר הוא רק לך כבר!! אני אישית אסיע אותך לקבוצה החדשה שלך וגם יקנה לך מסטיק בזוקה.. הבן אדם פשוט חצוף, כל הקריירה המקצועית שלו בבוגרים הוא רק פונק ונחשב ליקיר האגודה, זרקו בשבילו את רפי כהן, גינזבורג, אוואט, הוא כל הזמן היה יקיר האוהדים ונחשב ללא פחות מנסיך בקבוצה ויש לו את החוצפה להתלונן על זה שמפקפקים ביכולתו אחרי ששנתיי רצופות במו ידיו הוא מונע מאיתנו את שלב הבתים בצ'מפיונס ליג.. אלמדון הוא שוער עם כשרון ענק, נכון הוא עשה טעויות עונה שעברה, אסור לשכוח שהוא ילד בטח במושגים של שוערות, אבל אני מוכן לשלם את שכר הלימוד שלו ולקוות שאולי הוא יהיה השוער שאנחנו וכל הכדורגל הישראלי מייחלים לו..
1998- זאזה ג'נאשייה בועט מהחצי, דוידוביץ' משמיט את הכדור לתוך השער. לוקומוטיב עולה ליתרון, מנצחת ועולה לחצי גמר המחזיקות. 2004- בראטבק בועט בעיטה חופשית, לדוידוביץ' חלק גדול בשער. רוזנבורג עולה לליגת האלופות. 2004- מיכאלנקו בועט בעיטה חופשית מסוף העולם ודוידוביץ' משמיט פנימה. דניפרו עולה לשלב הבתים של אופ"א. 2005- דוידוביץ' משמיט כדור פשוט שבפשוטים, מאלמו כובשת שער שבהחלט מסייע לה לעלות לסיבוב השלישי של מוקדמות האלופות. עד מתי פישולים ברגעים המכריעים באירופה?!
דני לוי עלה היום לשידור ברדיו חיפה בתוכנית של גדי נס. גדי נס עקץ אותו ואמר לו שארבייטמן משחק וכובש במכבי חיפה, ההפך ממה שהצהיר דני לוי בשיחתם האחרונה לפני שהחלוץ חתם, לפני בערך חודש. אז דני לוי עונה לו: "כמה שילמה מכבי חיפה על סבן וארבייטמן? 30 מיליון שקל. קלימי עשה את הטעות במשחק הראשון, שלומי במשחק השני, עם עובדות לא מתווכחים". איזה אדם מטומטם...