צעד נכון של שלומי חנוכהנ וליאור רפאלוב. גם הזדמנות להשתפשף ולקבל דקות משחק (משהו שבחיפה הם לא היו מקבלים לפחות עד 2010). וגם אצל מאמן שהם מכירים ומאמין בהם. אבל זה שייך לדיון של הליגה הלאומית...
למה לליגת לאומית? גם לחיפה.. זה שאמר שלא טוב להשאיל אותו לקבוצה מליגה לאומית, לדעתי זה מצויין. בליגת העל הרמה יותר קשה ושחקנים יותר טובים ככה שבכל קבוצה הוא ישחק פחות דקות ליגה לאומית הוא ישחק יותר וישתפר. (רשמתי ביחיד התכוונתי לרבים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx )
ובליגה לנוער הוא שיחק 90 דקות כל משחק. ההבדל בין להביא למכבי חיפה שחקן מצטיין מהנוער לבין שחקן מהלאומית הוא לא גדול, אם בכלל קיים. אין לו יותר מדי מה להתקדם שם, ולפחות בחצי מקבוצות ליגת העל הוא היה יכול לתפוס מקום בהרכב ושם באמת להתקדם. עכשיו גם אם הוא יהיה שחקן קבוע בהרכב של הרצליה- לא בטוח שהוא ייצא משם שחקן יותר טוב ממה שהוא עכשיו. -זה שעידן טל התנצל, אומר שהוא נשאר בקבוצה? לי אין בעיה עם הסיכסוך הזה, אני בטוח שהוא ייתן מעצמו מה שהוא נתן עד עכשיו, אבל מה עם אלאבס, ירדה ממנו?
אם מכבי חיפה לא הייתה כ"כ בהיסטריה מהנטישה של השחקנים, שחר כבר מזמן היה זורק את עידן טל לכל הרוחות. עכשיו ניראה איך הוא עומד מול האוהדים ומסביר את ההתנהגות האינפנטילית שלו.
תונל עזוב אותך מנושאים זוטרים כמו סאגת עידן טל, עוד לא הסבת לי איך הולכת מנגינת השיר על קלמי הסטלן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
קודם כל, אושרי גיטא זה שם שעוד תשמעו אותו הרבה. הוא עוד יחזור למכבי חיפה. ערן לוי יכל להיות שחקן אם לא היה לו האופי הבעייתי המחורבן שלו. את אלעד צחקו אני מאמין שלא ראית אף-פעם, אז אתה לא יכול לדבר. אבל דובר עליו בזמנו כמו שדובר על רפאלוב. עונה שעברה הוא הושאל לעכו.
עניתי, עמוד קודם: טאריבו ווסט- אושרי גיטא- אם הוא כזה כישרון שלדעתך יש לו מקום בחיפה, איך זה שאני לא יודע אפילו איפה הוא שיחק אחרי הפועל חיפה באמצע העונה? לא שמעו עליו כלום. בהפועל יש לו גולים? ערן לוי- הלוואי שהבעיה איתו היתה האופי שלו, כי את זה היו מסדרים והיה לנו שחקן טוב. הבעיה איתו היא שהוא לא יודע לעשות יותר מדי חוץ מלבעוט לשער. הוא אחד מאלה שממש רציתי שיהיו בחיפה, והתעצבנתי שעבר למכבי ת"א. האמת שאני עדיין מקווה שיחזור לקבוצה, אבל כרגע הוא פשוט לא עולה על ארבייטמן או בן-בסט. אלעד צחקו- זהו בדיוק, אני יודע שדיברו עליו כמו על רפאלוב, האמת שדיברו על בירוק ועליו באותה נשימה לפני 3 שנים, וזאת הבעיה. איפה הוא משחק היום ולמה הוא לא אחד המצטיינים שם? בקיצור, יותר מדי דברים קורים במעבר בין נוער לבוגרים. יש כאלה שעוברים אותו טוב ויש כאלה שפחות.
תונל, אושרי גיטא שיחק במכבי אחי-נצרת אחרי הפועל חיפה. ראיתי כמה משחקים שלו, בין היתר נגד מכבי חיפה, והוא היה יותר מטוב. שחקן מאוד מוכשר, ועובדה שהוא התקדם-העונה הוא יישחק אצל מוטי איווניר בהפועל נצרת-עילית. חכה ותראה, הוא עוד יחזור. הבעיה הרצינית במחלקת הנוער מצויה במנטליות ובאופי שהמועדון מעניק לשחקנים שלו. שים לב שהמון שחקנים מצוינים מקצועית שיוצאים מהמחלקה פשוט לא מתפתחים בעיקר בגלל אופי. ערן לוי לא חונך כמו שצריך והדרדר לליגה לאומית. שי בירוק הוא כישרון אדיר, אבל יש לו אופי שהורס אותו לגמרי. אלעד צחקו לא היה מוכן לעזוב את מכבי חיפה תקופה ממושכת רק בגלל שלא רצה להיפרד מההונדה של המועדון. על ליאור רפאלוב ועדן בן-בסט מספרים שהם אוכלים ג'אנק פוד לפני משחקים ולא משקיעים באימונים (לא יודע כמה זה נכון). המועדון נותן לשחקנים האלו שהם מינימום כל אחד מהם דיוויד בקהאם, במקום לחנך אותם ולהדביק אותם לקרקע. ואז מה קורה, כשהם מגיעים לבוגרים המועדון מאשים אותם על חוסר רצינות, אין השקעה וזילזול והם נזרקים. מכבי חיפה לא מכינה את בוגרי מחלקת הנוער שלה כמו שצריך למעבר לבוגרים. *עריכה: לפני ששואלים למה גיטא וצחקו לא הצליחו בקבוצות שאליהן הושאלו צריך לשאול למה הם בכלל לא קיבלו הזדמנות במכבי חיפה .
ופעם היו אומרים את זה על הנוער של הצהובים... בקשר לעידן טל מה שיש לי לומר הוא שאני לא רוצה לראות אותו יותר במכבי..ששחר ינסה לסחוט כמה שיותר כסף ויעיף אותו קיבינמאט.. שקרן מטונף, הוא הרי החרים את המשחק אתמול אחרי שהובהר לו שהקבוצה לא תציע לו חוזה חדש "מוגזם" כמו שהוא ביקש ויש לו עוד את החוצפה לטעון שהוא עושה את הרעש מבחינה מקצועית..חרא בלבן, שיהיה גבר כמו באדיר ויודה שהוא מעדיף את הקבוצה שמציעה לו יותר כסף..
ירוקים יקרים ערב טוב, קודם כל תודה על העזרה לזולת .....אני כבר מחכה לראות את רפאלוב קורע רשתות אצלנו. עכשיו,כמו ששאלתי באשכול של הלאומית,אבל נראה לי פה אני יקבל תשובה... מי זה שלומי חנוכה?תפקיד?שחקן נוער?
חנוכה קשר אחורי שלפני שנה עבר ניתוח קשה בברך והתקדמותו נעצרה, אחרת רוני לוי כבר מזמן היה עושה אותו שחקן בוגרים לגיטימי. מבחינת פוטנציאל-מרקו בלבול צודק, הוא השחקן הכי טוב שמחלקת הנוער של חיפה ייצרה בעשור האחרון