בזה אני מסכים,ולא צריך לקנוס את כל השחקנים,מספיק שיתנו ל2 3 שחקנים קנס לא לקבוצה שלמה,ראיתם כמה ידיעות אחרונות שמו ציונים לחיפה?
לא צריך לקנוס את כולם עם כל הכבוד לא חושב שלזנדברג מגיע להיקנס, או לקייסי, או דירסאו (מה אתה הולך לקרן דקה 82?) ועידן טל או קולאוטי... היו כמה שחקנים בחיפה ששיחקו טוב מאוד אתמול. והיו כאלו שהרסו הכל בשניה.
בכל מקרה הוא לא קונס אותם אז זה לא משנה. למה רוני לוי לא הכניס בסיום את דקל קינן או את סבן ? הוא היה צריך להכניס שחקן הגנה ולא התקפה !
עכשיו כולם חכמים בדיעבד, מה תגידו על החילוף של ארביטמן וקטן שמייד שווה גול? עזבו אותכם מחוכמות של אחרי...
ברק, מה שקובע בסופו של דבר זה התוצאה הסופית, אף אחד לא מתייסח ובצדק כמובן למה שהיה באמצע...לא חשוב מי פותח את המשחק, חשוב מי מסיים את המשחק, ואיך.
אז מה אתה רוצה לומר בזה? לוי יכול למנוע את השטות של ארביטמן או דוידוביץ? תאמין לי לוי ושחר יצאו הכי מסכנים מהאיצטדיון כי הם השניים היחידים שעשו הכל נכון
מסכים עם ברק. רוני (הפעם) לא אשם... אין מה לעשות... לשכוח את המשחק לקחת ממנו את כל המסקנות וללכת על כל מה שנשאר.
את זה כמובן הוא לא יכל למנוע, אבל הוא יכול למנוע אולי את השער שקבוצתו קיבלה, כי שחקנים של מאלמו עמדו 20 דקות לבד והחמיצו מול השער, אז ברור שהכדור היה נכנס בסופו של דבר, אמרתי לאנשים שהיו אצלי בבית, שהגול יבוא כבר בדקה 70... מי שהכי כאב לי הלב עליו היה ניר דוידוביץ' כי הבן אדם למרות הטעות שביצע, חיפה על זה ב-3 עצירות באחד על אחד, שאם לא זה חיפה היתה בחוץ עוד בדקה 60. אבל שלא ידאג, ב"ה הוא יהיה השוער הראשון שלנו במשחק מול שוויץ, ומשם השמיים הם הגבול. רוני לוי עשה טעות אחת! כשלא הכניס שחקן הגנה. עם כל הכבוד אתה ב-10 שחקנים כשהשחקנים שלך בקושי זזים על המגרש, מה אתה חושב שאם תכניס שחקן אחד התקפי אז כל הקבוצה תתחיל לרוץ? הוא היה חייב להכניס שחקן הגנה גם במחיר שיקבל שער, אין השחקנים של חיפה לא יכלו לזוז החל מהדקה ה-70. חבר שלי אמר במחצית שיהיה 2:2 דקה 89.
מסכים...כמו ששלמה שרף השמן והחביב אמר היה צריך להכניס את דקל קינן שיש לו משחק ראש מעולה ד"א שי בירוק נכנס כי רוני לוי לא רצה שקבוצתו תוותר למרות שארבייטמן יצא ושהיא תמשיך לרצות לכבוש עוד שערים ב20 הדקות האחרונות כנראה שחיפה לא עשו מה שרוני לוי רצו שיעשו...
בול שיט. בשנה שעברה חיפה התקפלה מול רוזנבורג ועשתה רק חילופים הגנתיים אחרי ההרחקה של גרייב. אז מה זה עזר? הבונקר הוא ממש לא תשובה. הטעות היתה של השחקנים שבמטה קסם אחרי ההרחקה התקפלו כולם להגנה כשהיו יותר טובים. מה קרה? תמשיכו לשחק פתוח ותרחיקו את היריב מהשער שלנו. רוני ויענקל'ה שלידו ישבתי, צעקו כל המשחק לשחקנים לצאת להתקפה, אין להם שום חלק בהפסד הספציפי הזה. חלאס עם הגיבוי לניר וקטן- ניר דפק את מכבי ביותר מדי הזדמנויות אירופאיות, קטן זה בכלל אסון בכל משחק חשוב של חיפה והנבחרת זה כמו לשחק עם 10 שחקנים
האמת לרוני לוי יש חלק, לא הגיוני שמאלמו תגיע לכ"כ הרבה מצבים עם אותו תרגיל התקפי בצד שמאל, הוא היה חייב למצוא לזה פיתרון.