מה לעזאזל רוני לוי אשם שדוידוביץ' וסבן הבקיעו שער עצמי בלי שום קשר למשחק ושארבייטמן ניסה לשחק כדורעף??
להזכיר לך איך אתם הפנתם גב לקבוצה שלכם בגלל שחקן טוב ככל שיהיה וכמה שלא אוהבים אותו קבוצה תהיה ותישאר בראש סדר העדיפויות לא מעלים ילד חסר ניסיון בלי הכנה מנטלית מתאימה זה הטעות של רוני זה אחריות של המאמן להכין שחקן החולצה היד זה הכול טעות של חוסר ניסיון שטות מוחלטת לכל הדעות אבל אלו דברים שמאמן צריך לעבוד עלהם עם השחקן לפניי שהוא מעלה ילד לשחק בליגת האלופות כמו שאיציק זוהר אמר אתמול הוצאנו את הילד מהשכונה אבל לא את השכונה מהילד
תגידו מה שתיתם אתמול אני הייתי במשחק ועודדנו את קטן אחרי כל החמצה הבוז ששמעתם זה בגלל שלא אהבו את החילןף
טאני לא התחלתי את כל הריב המטופש הזה... אתם אוהדי מכבי התחלתם אותו... כאילו שאתם קדושים... אתם לא אוהדים שמקללים את קלינגר ודגו... דשורקים בוז לשחקנים ובאים עם חולצות שחורות בגלל שחקן.... לפחות לנו יש כבוד לסמל... ברגע שברקוביץ' לא אצלינו אנחנו לא מציבים פסל בסלון ומשתחווים לו יום יום... אנחנו מתעלמים, לא מתייחסים או במקרה היותר טוב מקללים... אנחנו אוהדים את הקבוצה ואת הסמל שלה...
עודדתם אותו, למה? בגלל שבאשמתו לא עליתם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx כדורים הכי פשוטים בעולם הוא מאבד. איזה א-פ-ס!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
שחר הביא אותו בשביל להרחיב את הרוטציה כי הוא בנה על ליגת האלפות (אותה סיבה שקייסי חזר, ד"א). שחקן הרכב הוא לא אמור להיות בכל מקרה, וכמחליף לדירסאו יש לנו את גזאל.
אולי די כבר עם המחאה?!?!?!?!?!!? חלאס!!!!! היה ונגמר!!!!!! נמאס!!!!!!!!!!!! כשאין לכם מה להגיד אתם חוזרים על עצמכם וטוחנים את המחאה המזוינת הזאת כמו מים. היא גם היתה מוצדקת לגמרי, ההנהלה הלכה ראש בקיר נגד האוהדים, דפקה אותם בכל הזדמנות, ובכל הזדמנות דיברה נגדם. זה כבר היה בלתי נסבל. זה ממש לא רק בגלל שחקן אחד תבינו סעמק... ואני רק אציין שבחיים לא באתי עם חולצה שחורה. בדיוק זה מראה כמה הקהל של מכבי מסור, ויתר על עידוד כדי שיהיה לקבוצה עתיד טוב יותר וזה הצליח. ההנהלה הבינה שאי אפשר ללכת ראש בקיר נגד האוהדים. *ועוד משהו: אני כל כך אוהב שאתם מדברים על איזה מסורים אתם ואיך שאתם עם הסמל והמועדון... זה מאוד קל שיש לכם כזה יו"ר עשיר וקבוצה מצליחה שהיא כמה רמות מעל הליגה. זה ברור שאם הייתם במצב של מכבי בשנתיים האחרונות לא היו נשארים לכם אוהדים כמעט
שגיא צודק אני והוא ישבנו אתמול ביחד במשחק וצרחנו כמו משוגעים טוב או לא הוא כל כמה דקות שרנו לו שירים אני כעסתי שאמרו פה שקיללנו אותו וזה שקר ממש ממש לא שרנו והתרגשנו והאמנו ההפך הגמור עודדנו מכל הלב אחריי הגול השני שתקנו כי נפלנו כולם ובכינו כמו ילדים אבל כל המשחק לא הפסקנו
נכון שרנו תבינו קטן הוא שחקן בית בחיים לא שורקים לו בוז להפך שרנו לו תשיר שלו שאנחנו אוהבים אותו כלם מסכימים איתי שציפינו שיוציאו קשר ויכניסו את ארביטמן כדי לתת יותר מחץ בהתקפה הבוז היה על זה שלא אהבנו את החילוף
מה קשור יא ילד אטום? מה קשור כשנמני יפרוש אין מכבי יותר? למה נראה לך? הקהל של מכבי רוצה שנמני יפרוש בכבוד, כבוד שמגיע לו והוא ראוי לו. והקבוצה זרקה אותו לכלבים... א. לא היה שום 34 אללף נגד רוזנבורג... ב. עונה קודם 3 פעמים מילאנו את רמת גן לבד, מולכם, בדרבי ומול הפועל פ"ת הבאנו 40 אלף צופים...אז מה אתה בכלל מדבר איתי? ג. אתה לא באמת חושב שאם אתם הייתם מנצחים את רוזנבורג 3:0 טכני בחוץ באמת היו באים לכם 34 אלף...היו באים במקרה הטוב 15...וגם זה בלחץ. וחוץ מזה הלוואי שלמכבי היתה את הקבוצה שהיתה לחיפה באותה עונה...בשבילה הקהל של מכבי גם היה מגיע עם 40 אלף. אתם לא עברתם גהינום של שנתיים עם קלינגר...ועדיין הקהל שלכם שרק בוז וקילל את רוני לוי... אנחנו ילדונים מפגרים? אתה יודע בכלל מה זה ילדונים? קהל שמתלהב שהוא פותח 70 אלף אבוקות...קהל פירו, לא יותר מזה.
יעקב שחר שהפסיד עשרות מיליוני שקלים:"אבסורד שאנחנו עפים בגלל טעויות של דבילים" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaarofl: קרדיט לידיעות אחרונות.
א. לא מבין מה מצחיק, זה עצוב. ב. עם כל הצער שבדבר, הבן אדם צודק. ג. אם הוא לא קונס שחקנים הוא טיפש! לא יכול להיות שהבן אדם ישקיע מיליונים! מיליונים! מהכיס הפרטי שלו! ושחקנים יבואו ככה ויהרסו הכל בשטויות... יעקב שחר הפסיד מאירופה בשנתיים האחרונות 70 מיליון שקל!!! 35 מיליון שקל שנה שעברה על רוזנבורג, ו-35 מיליון שקל השנה על מאלמו ות'ון!! ומה שעוד יותר עלה לו זה העובדה שהם אפילו לא יהיו בגביע אופ"א! אם הוא לא משחרר שחקנים ונותן לנוער, לשחקנים הטובים שבנוער כמובן, בחיפה לשחק העונה - הם לעולם לא ישחקו.