מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תלוי איזה מאמן זר מגיע,
    ומה קרה שהחשחקן הישראלי יחזק את האנגלית שלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ברצינות, הגיע הזמן לשינוי ,מאחר ואני לא רואה מאמנים עם פרספקטיבה בשוק הישראלי( רן בן שמעון אולי בעתיד)אני הולך על רעיון אחר, שכבר הוכיח את עצמו בליגות אחרות , לדוגמא הגורם ששידרג את הרמה בטורקיה למשל היה הבאת מאמנים זרים בכירים, שהזרימו לליגה את תפיסת עולמם מהליגות השונות(גרמנים, כריסטוף דאום, אריק ריבך, או איטליה נביו סקלה, רומניה וכו), היום הליגה הטורקית היא רמה או שתיים מעל הליגה הישראלית,ופקטור רציני באירופה!
    ונכון כסף משחק תפקיד משמעותי, ידוע לי שלטורקים יש הרבה יותר כסף מהמועדונים הישראלים, אבל בא לא נשכח לפני 5-6 שנים הם היו בדיוק כמונו!

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כן , מה זה הוא דחה קליברים באירופה בשביל לאמן את יניב קטן ושלומי ארבייטמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

3. נדב מיכאלי Member

מאמנים זרים בארץ נכשלים בזה אחר זה ,היה מאמן זר להפועל חיפה -נכשל,היה מאמן זר למכבי חיפה -נכשל,ריצ'ארד נילסן שהוא באמת אינטליגנט ואדם שמבין עניין נכשל .
    עכשיו שאני חושב על זה,אולי שחר יפנה לנילסן ?
    הוא מאמן מצויין .

4. M_T_A Member

בשביל זה צריך שיהיה כסף כמו בטורקיה... לפנרבחצ'ה יש תקציב העברות של 19 מיליון דולר(או יורו.. לא זוכר כבר מה זה היה אבל שמעתי על זה לא מזמן).
    אני חושב שחר רוצה הוא יכול להשקיע גם סכומים כאלה

5. נדב מיכאלי Member

לשחר יש כסף,זאת לא הבעיה .
    הוא צריך מאמן עם ניסיון,מאמן שיכול לקחת אותו להישגים גם באירופה ולא רק בליגה ללא מתחרים

6. Riki Member

ואיי זה היה טוב חחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

בקיצר ידידי רוני לוי אולי טוב לליגה שלנו אבל אם כבר חושבים על זה איזה מאמן אם סגל כמו שלנו לא יצליח בליגה שלנו
    הדבר הכי טוב לחיפה אם היא רוצה לשחק באירופה זה להביא מאמן שיכין אותה נו נפשית ומנטלית למשחקים אירופאים
    תגידו לי איזה מאמן מעלה ילד חסר ניסין כמו שלומי בלי הכנה ושטיפות מוח
    הילד לא היה מוכן טעות ענקית וטיפשית שבעצם מהנקודה הזאת נפלנו
    שלא תבינו לא נכון יש לו הלהבות ויש לו כישרון אבל הוא צריך להשתפשף קצת
    בעיה נוספת שלנו זה העזיבה של באדיר והעובדה שאין מחליף מתאים
    את מי יש לנו את טל ? שפעל אתמול יותר מידי פעמים בצורה אנוכית ואגואיסטית
    ואם כל הכבוד לאולארה ולמשחק הבאמת מצוין שלו בשני הגולים הוא עשה טעות לא סגר טוב
    ושאני לא יתחיל לדבר בכלל על בנאדו מצידי ואם כל האהבה הבן אדם לא טוב מספיק לאירופה
    אחחח ומה תגידו על קטן נשבעת לכם שבר לי תלב
    איך האמנתי שהוא יהיה גדול סקורר הוא לא אבל הוא לי נתן מאית מהפוטנציאל העצום שיש לו על המגרש
    זנדברג היה מצוין קולאטי ההי פנטסטי אבל שוב זה לא היה מספיק
    כמה פעמים ראינו את קייסי לבד ואף אחד לא מוסר אף אחד לא מסתכל אין משחק קבוצתי בחיפה
    וכאן הבעיה
    שלא יתחילו לבלבל לי תמוח שדוידוביץ אשם
    יש לו חלק נכבד הוא עשה טעות ענקית ומבישה שאי אפשר אפילו להסביר את זה
    זה לא הנאחס הישראלי
    זה פשוט שאנחנו שיחקנו כדורגל יבש ואפרורי בדקות סיום
    שכחנו שצריך לשחק 90 דקות ושיחקנו 70 דקות ומאותה נקודה רק עמדנו על המגרש וחיכינו לשריקה
    במקום לתת את הנשמה ולהילחם עד הסוף עם השיניים ויתרנו וזה הכי כואב
    אני לא יכולה להסביר לכם איזה כאב מלווה בדמעות חוויתי אתמול
    רק דבר אחד אני יגיד כי אני כבר לא מסוגלת להמשיך לחפור
    תודה לכל האוהדים שבאו אתם הבאתם אתמול גאווה והראתם לכולם למי יש את הקהל הכי טוב בארץ

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/8/05
  7. M_T_A Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

זה היה טוב... יש לכם קהל הצלחות שאולי יודע למלא את בלומפילד אבל שורק בוז לקבוצה שלו, מקלל שחקנים ולא שר שום דבר חוץ ממלחמה...
    קהל מגעיל. קהל שמקלל שחקן כמו יניב קטן ברגעים שהוא הכי לא צריך את זה זה פשוט קהל מגעיל.
    אולי הם עשו טעויות מבישות אבל הדבר האחרון ששחקנים צריכים זה בוז מהאוהדים שלהם.
    הקהל הכי טוב בארץ? :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

8. משוגע בירוק Member

אל תדבר אם לא היית במגרש... במחצית, אחרי כל השטויות שלו עודדנו אותו... תראה שוב את המשחק ותשמע איזה שיר שרנו כשקטן יצא... למרות המשחק הגרוע עודדנו אותו...
    לדוידוביץ' אחרי השטות ובמחצית כשהוא נכנס למגרש עודדנו ושרנו... אז אל תגיד אם אתה לא יודע.... אל תשכח שבאותו סיבוב בשנה שעברה אתם מילאתם שתי יציעים ובסיבוב השלישי הבאתם 6,000 אוהדים בקושי...

9. Riki Member

מאיפה השטות הזאת
    עד שקטן ירד מהמגרש עודדנו ושרנו בשבילו עד שהלך לנו הגרון
    אל תדבר סתם אתה לא היית במגרש
    לא קיללנו אותו ושום דבר כזה
    ההפך רק עודדנו אותו
    ואפילו את ניר לא הפסקנו לשיר בשבילו
    אתה מדבר שטויות אני ישבתי בג' ולא קיללנו אף אחד מהשחקנים ההפך
    רק עודדנו ושרנו אפילו בדקה אחרונה
    אז להבא לפניי שאתה פותח את הפה ומעליב אותנו תבדוק את המקורות שלך טוב

10. M_T_A Member

אבל רוב הקהל שלכם קילל ושרק בוז..
    רוב הקהל של חיפה זה קהל הצלחות

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

משוגע בירוק, אתה לא היית בסיבוב השלישי אז מה אתה מדבר סתם? (ועוד הודעה קודם הוא כותב את זה לאוהד שלנו...טיפש)

הבאנו 12,000 אוהדים (מתוך 14,000). 1,000 היו אמורים ללכת לאוהדי פאוק, כך שהיה מקום לעוד 2,000 כרטיסים ועדיין כולם ידעו שמכבי בצ'מפיונס כי היה לנו 3:0 שבעצם פאוק היו צריכים לנצח 4:0.

ועדיין קהל ששורק בוז לשחקנים, בטח שהוא לא הקהל הטוב בארץ. ומכבי חיפה 90 אחוז מהקהל שלה מעודד אחרי שערים וכמעט כולם ילדי פירוטכניקה שם.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/05
  12. משוגע בירוק Member

ולכם יש קהל של טיפשים... ברגש שנימני יפרוש.. אין יותר מכבי. קהל של ילדונים מושפעים ומוגבלים..
    יפה לכם שמילאתם 12,000... יום לפני אנחנו עם 34,000 בר"ג... בדיוק פי 2 ממכם... אז שבו בשקט..

13. avmc 18 Member

אפשר לסכם את זה ככה:ארביטמן הביא ארביטמן לקח,ורוני לוי לא אשם ,והקהל של חיפה בייש עצמו אתמול.

14. M_T_A Member

אהה ואתה אומר את זה כי אנחנו לא מילאנו את ר"ג ב40 אלף אוהדים 3 פעמים בעונה אחת??
    ולמה ברגע שנימני יפרוש אין יותר מכבי? מה קשור? יעשו לו פרידה מרגשת כמו שאוהדי מכבי יודעים.
    מה קהל של טיפשים? איזה ילדונים? לפחות תסביר את עצמך

15. Claudio Lopez Member

ואייל ברקוביץ אתמול חגג