דרור קשטן ביחסים עכורים עם שחר מזה זמן רב. יצחק שום זאת אופציה טובה. אם אני במקום שחר -קונס את השחקנים בקנס כספי גבוה ומתחיל להגיד להם שלאף אחד מהם אין מקום קבוע בהרכב ובמועדון כמו מכבי חיפה. אם הם לא יתחילו להחזיר על המגרש הם לא ילבשו את מדי מכבי חיפה.
יצחק שום רק על גופתו המתה של יענקלה ידרך שוב במועדון הזה.. אני ממש מחזיק את עצמי כדי שלא לקלל את הליצן הזה..
לקנוס? אין שומדבר לגיטימי במחשבה ההזויה הזאת שלך. ומספיק לרדת על רוני לוי. אני לא חסיד גדול של האיש אבל העובדות מדברות בעד עצמן - שום חביבכם לא לקח אליפות "בהליכה" כמו שאתם אוהבים להגיד פה, ובטח שלא שתיים ברציפות, וזה עוד היה עם סגל עדיף על הנוכחי.
אני עדיין לא מעכל את ההרחקה של שלומי, עכשיו שאני חושב על זה אולי זה מוצדק.. אבל אם זה היה שופט רחמן שלא בא לגנוב את ההצגה ורואה שהוא רק מתרגש ולא רצה לתת לכדור החוצה הוא היה רק מזהיר אותו.. זה יכול להיות ממש הרס קריירה מוחלט לארבייטמן,להרוס לו את העונה.. אבל אם הוא באמת יראה שהוא מקצוען הוא יכול להתגבר על זה. בכל מקרה אולארה נראה כבלם יותר מבסדר, לא משהו מיוחד.. אבל עדיף מגוזאלבס - לא ממש מהסס אבל משחק גובה לא הכי טוב, ובכל זאת.. מי צריך משחק גובה בליגה הזאת? גם ארביטמן היה פשוט יוצא מן הכלל עד ההרחקה שלו, אבל אני לא יודע אם כך הוא יהיה בכל משחק ואיך בדיוק תשפיע עליו ההרחקה.
ההרחקה של ארביטמן הייתה מוצדקת..מה לעשות שזהו החוק? על הורדת חולצה מקבלים צהוב וגם על נגיעת יד מכוונת מקבלים צהוב.. אבל לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה באמת, אז הוא יהיה בדאון כמה שבועות ואולי הוא לא יראה דשא שניים שלושה משחקים אבל בסופו של דבר כולם שוכחים וממשיכים הלאה. כאשר תתחיל הליגה ויתחיל המאבק האמיתי מול הצהובים מת"א אז הכל יישכח, רק חבל לי שוב על כל השחקנים שפשוט לא ישחקו גם העונה. גזל, רפאלוב, בן בסט ושאר הצעירים לא יראו אפילו דקה אחת בליגה..
בוודאי שהוא חייב לקנוס אותם ,כדי שהם יתחילו להבין שיחס גורר יחס . יעקב שחר נותן יחס נהדר לכל השחקנים שלו ואיזה יחס הוא מקבל על המגרש?2 הדחות מליגת האלופות שנה אחרי שנה בגלל טעויות . שחר הביא לרוני לוי את כל מה שהוא רצה והוא לא מקבל תמורה. אבל אתה רוצה מילים טובות על רוני לוי? הצליח עם 3 זרים : בוקולי -הפך שחקן מקבוצת תחתית לשחקן מוביל במכבי חיפה דירסאו -הביא קשר אחורי אלמוני והפך אותו לקשר האחורי הזר הטוב בארץ בלי ספק בכלל קולאוטי - עקב אחריו במשך שנה ,החתים אותו ומקבל את התמורה המלאה על המגרש,חלוץ נפלא. כמובן גם דאבל עם הנוער. נכון הוא זכה ב-2 אליפויות ברצף אבל בוא נודה באמת : בגביע המדינה הוא עף שנתיים ברצף לפני חצי הגמר. בגביע הטוטו השנה הקבוצה שלו חטפה פעמיים 1-5 מאותה קבוצה ועפו בחצי הגמר. בגביע הטוטו גם בשנת 03-04 הוא לא הצליח . לזכות באליפות כשאין לך מתחרה ראוי זאת לא חוכמה . ברור שאליפות זה מאד מאד מכובד ,אבל זה לא משקף על היכולת שלו כמאמן. רוני לוי צריך ללכת הביתה. ורובסון -מה הבעיה עם יצחק שום?
הרגע חזרתי מהמשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אני די עצבני ואני לא אכתוב את מה שבאמת בא לי לכתוב (על ארביטמן שחושב שהוא משחק בשכונה ודוידוביץ שכל משחק באירופה עושה טעות קריטית). אני כן אכתוב על הדרך שלדעתי צריך להתמודד עם ההפסד הזה. מגרשוילי, גזל, קינן ואולי אפילו בירוק צריכים לעבור בהשאלה לקבוצה אחרת. אין למה להחזיק אותם על הספסל. בקשר לעונה הבאה, הייתי בונה מחדש את ההגנה ככה - סבן, קינן, אולארה, מגרשוילי. תמיד העדפתי את הותיקים כי פחדתי שהצעירים יעשו טעויות, אבל אם הותיקים עושים טעויות של שחקני נוער אז אולי עדיף כבר לתת לצעירים לשחק.
אם הייתי שחר הייתי שולח את רוני לוי הביתה הייתי לוקח את יצחק שום לעונה ואז מביא את המלך דרור הקשטן הדגול . הוא יבוא אם יציעו לו הרבה כסף . וואי איזנה אווירה מצוינת היתה היום בבלומפליד אני ישבתי בשבע והיה שמה עידוד מצוין עמדנו על הכיסאות ועודדנו כל המשחק כמו שצריך להיות. לא לשבת כאילו אתה רואה קונצרט והיתה ממש אווירה מצוינת . זה שארבייטמן יצא זה טעות של נער שלא חושב אבל דבר שני זה לא כל כך שינה שהיינו עם שחקן פחות זה יותר שינה את המומנטום לטובתם ואז נכנסנו לבונקר לפי דעתי אם זה לא היה קורה הייינו מנצחים חבל שזה נגמר ככה.
הבעיה עם יצחק שום היא שעם סגל טוב יותר מהסגל שהיה לרוני לוי הוא הפסיד את האליפות לקבוצה בינונית. הבעיה עם יצחק שום שהוא גמר אצל שחר, ומי שמכיר את שחר יודע שהוא לא שוכח ולא סולח.. תשאל את ה"קוסם" ואת ה"עפיפון" וגם את שפיגל..
שחקנים אפשר (רצוי ולגיטימי זאת אומרת) לקנוס אם הם מבריזים מאימונים, מאחרים לאסיפות קבוצה, מפריעים לאיררכיה במועדון וכו'. לא בגלל שהם מפסידים משחק גורלי, בטם אם לא מדובר בתבוסה מחפירה. ועדיין, שום שלכם לא עשה את זה עם סגל עדיף בהרבה. אחרי שתי אליפויות רצופות? מזל שאתה לא יענקלה.