אחי לא דיברתי על היום צפציפי.. דיברתי על זה ששחקן נותן עונה טובה מציג משחקים טובים כושר גופני מצויין ואיך שהוא יושב בקצה הספסל על תקן ''מחליף'' למה זה טוב? למה הם היו צריכים להחתים את קייסי? אני חושב שמגרלשוילי הוכיח את עצמו בשנה שעברה...
בין הבולטים ובין המצטיינים שום טעות,עזרה להתקפה,מתפרצות והגבהות.... הוא טל,דירסאו,אולראה,בנאדו,חרזי היו מציונים היום
למכבי חיפה יש קהל מגעיל, לא מגיע לו את הקבוצה הכי טובה בישראל. כל פעם שהקבוצה שלהם צריכה אותם הם מתחילים לשרוק בוז ולקלל, כנראה שהם לא רגילים שמפסידים לפעמים.
הקהל של חיפה זה קהל של הצלחות זה ידוע,אם מכבי חיפה שנה אחת לא תסיים במקומות 1-2 הוא יפסיק לבוא ויעשה חרם מנויים. זה הקהל של מכבי חיפה והוא תמיד היה כזה. לגבי קייסי -מה לעשות שהוא שחקן מצויין ,אני לא אומר שזה עדיף על מגרשווילי אבל רוני לוי רצה ללכת על בטוח,גם זה לא עזר. בליגה זה לא חוכמה כי בליגה : קטן גדול מעל כולם,ההגנה של חיפה לא סופגת,דוידוביץ' מצטיין מול קבוצות ללא התקפה . זה בליגה .באירופה חיפה היא גמד כדורגל.
joe cool, אתה צודק אבל הבעיה היא שזה לא ממש לפעמים.. ברגעים הגדולים "מאני טיים" נקרא לזה, מכבי מפשלת. עונה אחרי עונה.. כולם פחדו מהדקה הזאתי למה חיפה לא התאמנה על דקות אחרונות לעמוד בלחץ,כושר גופני,מחליפים בדקות אחרונות הקהל רוצה לראות את הקבוצה שלו מצליחה.. לא רק בליגה
צודק שכחתי את קייסי שהיה שיפור במשחק שלו מהמשחק בשבדיה... שם פשוט כל כדור עבר אותו, הפעם הוא היה מצויין. אגב ליטמאנן לא חלוץ או משו? הוא שיחק ברוב המשחק קשר מרכזי מאחורי כולם
היו כמה עשרות שקיללו ושרקו בוז ואני לא מצדיק אותם אבל לבוא ולהכליל על כל הקהל של חיפה זה טיפשות.. מצד שני אתם כמעט רצחתם את אלי גוטמן על ניצחונות של 1-0 אז אל תטיף לקהל של חיפה מוסר.. אני מודה שזה קהל מפונק שהתרגל לטוב אבל זה קהל שמגיע כשצריכים אותו..
לדעתי אלמדון שוער טוב מדוידוביץ. מאלמו היא לא יותר מאשר קבוצה ברמה של מרכז ליגת העל (במיקרה הטוב) קבוצה אפורה מאוד עם שחקן אחד כשרוני(אלאבס)חיפה לפני ההרחקה בעטה לשער 20 פעם מול 4 פעמים שבדיות אפילו במשחקי הליגה שלנו אין כאלו פערים. חיפה לא עלתה אך ורק בגלל שחקניה (לחץ מיותר? בטחון?טעויות טיפשיות שנובעות מחוסר ריכוז)
זה מראה בדיוק ההיפך, את גוטמן קיללו גם שבית"ר ניצחה יותר מאשר 1-0 והתלוננו על סגנון המשחק ולא התוצאות, ותאמין לי שזה עדיף מלקלל קבוצה שכל עונה לוקחת אליפות בהליכה עם חמישיות ושישיות על איזה הפסד באירופה. ואם זה היו כמה בודדים ששרקו בוז אז לא הייתי שומע את זה בטלוויזיה שלי, נכון?
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx תיהיה ריאלי אחי! חוץ מחיפה וממכבי ת''א לשאר אין סיכוי... נכון מאלמו אפורה אבל הכדורגל בישראל על הפנים.. רק דבר אחד לא אפור אצל מאלמו.. האוהדות השבדיות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
joe_cool, אני הייתי במגרש ואני יכול לומר לך שאומנם אלה לא היו כמה בודדים אלה אפילו כמה מאות אך עדיין מיעוט מכלל הקהל.. דרך אגב אלה אותם אנשים שמקללים גם שמנצחים ואין אחד שיוצא נקי אצלם גם לא שחר, סתם חלאות..
יש לך ספק בכלל למי היה מגיע לעלות? אני לא מבין איך בכלל חיפה הגיע למצב הזה שבדקה ה90 במשחק השני אי תלויה בעצמה.. איפה נשמע קבוצה שחוטפת 4 שערים מפגרים פשוט ככה.. איפה יש קבוצה שעושה טעויות בהגנה על ימין ועל שממאל.. שחקנים מורחקים ומה לא.. ועדין שומרת את עצמה במשחק.. אולי למאלמו לא הגיע הניצחון על יכולת גבוה אבל בגלל הטעויות של חיפה היא היתה הרבה יותר ראויה ולכן היא עלתה.. חיפה קבוצה פשוט לא בוגרת לעומת מלאמו שנתנה במסגרת מה שיש לה הכל.
אין מה לעשות..אין אף שחקן מיותר שאפשר לשחרר...אם כל הכאב וכל הכעסים כולם שחקנים טובים וחוץ מלנגב דמעות ולשפשף עיניים ולחזור למציאות אין מה לעשות..חוסר מזל