צודק.. באמת ריחמתי עליו הוא בנאדם עלוב הוא אשכרה מחא כפיים לקהל של חיפה כדי לעצבן אותם באימון שלפני. ואתם צודקים בקשר לת'ון.. באמת לא מובן אתם קולטים שת'ון? ת'ון ??? סגנית אלופת שוויץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx זה כלום לעומת רוזנבורג/מי שמכבי קיבלה שנה שעברה/שטורם גראץ
כל כך עצוב שמאלמו תגיע לליגת האלופות ותשחק נגד יריבה משוויץ. חיפה הרי רצתה לקבל את ת'ון ובמקום זה מאלמו תקבל אותה ותגיע לליגת האלופות. לא יאומן !
לא הייתי ממהר כ"כ להגיד את זה. היכולת של דינמו קייב היום לא מתאימה להפועל רעננה ביום רע. סה"כ חיפה שיחקו היום יפה מאוד אבל מה לעשות שהם חבורה של פראיירים כמו כל קבוצה ישראלית
איזה פיספוס של מכבי חיפה ,היתה יכולה לשמור על התוצאה ולהגיע נגד ת'ון . פיספוס עצום של מכבי חיפה לחזור לליגת האלופות.
צודק זה עוד משהו שמעלה את הפיוזים חוץ מישראלים שצוחקים על חיפה ושמחים עם מאלמו.. השחצנות של השבדים.. רק אני ראיתי בONE שהמאמן שלהם אמר כי הגיע להם לעלות? זה כבר טיפשות בשמה.
אם במאלמו אמרו שהיה להם מאוד קשה לשחק נגד חיפה כי היא טובה יותר מהקבוצות בליגה שלה.. אני מניח שגם הליגה השוויצרית ות'ון לא היו טוענים אחרת. מה גם שת'ון רק הסגנית ומאלמו האלופה בשנה שעברה.. אבל לא תמיד עובדות מוכיחות יכולת. אני חושב שלאחר ההדחה שלנו היום האוהדים הסקוטים לא יכולים לחשוב לעצמם: מסכנים סלטיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
כואב הלב על מכבי חיפה והכי הרבה כאב לי על ניר דוידוביץ' ראיתי את ניר פעם ראשונה בוכה ותאמת כאב לי הלב על הבנאדם לקח את זה אישי ...גם לדלוגים ממנו זה קרה ויקרה חבל שבנסיבות כאלה.. מה שבטוח הוא לא יישן בשקט הלילה.. ניר תיהיה חזק אוהבים אותך לא רק אוהדי חיפה!
לא צריך לרחם עליו,זאת אשמתו ושנתיים רצוף שהוא מונע מאוהדי מכבי חיפה ומיעקב שחר הצלחה באירופה. שיבוא בטענות לעצמו ושיראה את הגול שהוא ספג היום כל יום לפני כל משחק ואז אולי הוא יבין מה הוא עשה ולמה הוא גרם.
ניר לא מסכן ולא כלום, הוא תמיד מפשל ברגעים החשובים. חוץ מהשער הראשון, היו לו כמה טעויות קריטיות שרק במזל לא גרמו לנזק. את דוידוביץ' יזכרו רק בגלל המשחק ההוא בולנסיה, את השאר יעדיפו לשכוח. לדעתי אין אחד במכבי חיפה שלא מתגעגע לדודו אוואט...
את אוואט הרגו על שגיאות הרבה פחות חמורות מזו של דוידוביץ' היום שמשום מה מתעלמים מהטעויות החמורות שהוא עושה בכל פעם מחדש (שער בדרדלה מחצי מגרש ברוסיה, זינוק במקום מול רוזנבורג והטעות של היום) והופכים על הצלה שלאחר הטעויות שלו להצלה וירטואוזית ונדירה. וכן אני שמח שמכבי חיפה לא העפילה, אם יש משהו שאני שונא זה קבוצות שמנסות ליצור מונופול כמו שמכבי חיפה מנסה לעשות כבר כמה שנים וכל עוד היא לא מעפילה לאירופה זה לא מצליח לה אז עדיף שזה ישאר ככה.
פספוס ענק אני חושב שמכבי חיפה יכלה לעבור את מאלמו בקלות אי אפשר להגיד שזה חוסר מזל אני לא יודע איך להגיד את זה אפילו.. אני חייב לשאול את אוהדי חיפה שאלה שבאמת מרגיזה אותי.. למה רוני לוי הביא את קייסי? מה הוא צריך אותו במערך שך חיפה? נכון שהו מגן ברמה גבוהה ... שהו מגן נבחרת ישראל... אבל חאלס עם בית גיל הזהב הזה ! אני לא מבין את המהלך הזה שרוני לוי עשה יושב על הספסל חיים מגרלשוילי שבעונה שעברה נתן עונה מצויינת שאם היה עושה צבא היה מזמן בנבחרת. לפי דעתי לחיים מגרלשוילי מגיע לפתוח בהרכב של חיפה ולא צריך את קייסי עם כל הכבוד לו מה אתם חושבים?