הוא צריך פארטנר שיעזור לו להחזיק את הקבוצה לא שדירסאו לא נתן משחק משחק אבל באדיר או רוסו היו מורגשים בחסרונם
דניס ברקאמפ, זו ההכנה האופטימלית? שאם סופגים גול\מקבלים אדום, יורדים להגנה ומתפללים לנס?. רוני לא היה צריך לצעוק על השחקנים, אלא לעודד אותם להמשיך במומנטום שלהם. כל ילד ראה, שהתכנית משחק לא עובדת והשער קרב ובא. כל אחד היה משנה במצב הזה את תכנית המשחק שלו, רוני לוי לא עשה זאת. לכן הוא אחד האשמים המרכזיים בהפסד הזה.
כמה עצוב, כמה צפוי.. בדקה ה70 אחרי שארביטמן הטיפש הורחק אמרתי לאחי שישב לידי אנחנו חוטפים בדקה ה90.. הייתי כל כך בטוח שזה יקרה, וזה אכן קרה.. אני רק רוצה לדבר על דבידוביץ', אשתי אומנם אמרה לי שהוא כמעט בכה בחדשות הספורט אבל זה לא עושה עלי שום רושם.. שני טעויות שלו במרווח של שנה הרסו במחי יד שני עונות של הקבוצה..אם הוא לא פצוע אז הוא עושה שטות במשחק חשוב.. אני כבר לא זוכר משחק חשוב של המועדון {חוץ מבוולנסיה} שהוא נתן משחק ללא טעות קריטית, ואתם יודעים מה גם בנבחרת.. עכשיו זה הזמן להחליט שלא מאריכים לו את החוזה..יש לנו כגיבוי את אלמדון ואדרי ובואו ניתן להם לרוץ.. יניב קטן, אני במקומו הייתי מוותר על חלום אירופה ומכיר במציאות, שחקן אוברייטד שהיה טוב רק כאשר שרת שחקנים אחרים ועשה עבודה אפורה במגרש.. זהו, יותר אין לי מה לומר ואני לא מתכוון לדבר יותר על המשחק הארור הזה ומסתכל קדימה..
דוידוביץ' עשה טעות נגד רוזנבורג וחיפה עפה . הוא עשה טעות איומה נגד דנייפרו (בגול של מיכאלנקו) והם עפו מאופ"א ועכשיו נגד מאלמו. חבל על מכבי חיפה ,על הקהל שנסע עד בלומפילד ולשחר. ועכשיו מילה טובה : היום בלומפילד היה צבוע בירוק וניראה נהדר
ועוד המכוער הזה שבכה שהגיע לכותל צחק אחרי כל פאול שהוא עשה וגם אחרי הפאול שעשה על קולאוטי ארביטמן נתן , ארביטמן לקח!
הפיגעה לא היתה במכוון ,זה קורה גם במעמדים גדולים יותר ולא שולפים על זה כרטיס אדום . זה לא היה מכוון .
חחחח זה לא יאומן איך חיפה פיספסו הזדמנות לפגוש את הקבוצה הכי חלשה בהיסטוריה של הקבוצות המדורגות במוקדמות ליגת האלופות...