מה אכפת לך שאני בעד חיפה באירופה? מה אסור לי להיות בעד קבוצה שיכולה לקדם את הכדורגל בארץ ? [וכן חיפה מקדמת תכדורגל בארץ אם הייתה עולה לצ'מפיונס למה השחקנים הישראלים יכלו לשחק בליגה וחיפה היתה מנצלת את הסגל הרחב שלה וגם הייתה מקדמת את ישראל בדירוג הקבוצות באירופה וככה היה סיכויים יותר גבוהים להגיע לצ'מפיונס ומה אכפת לך שאני מביע את דעתי?
כתבתי את זה לפטריוטים בשקל שלא מרשים לאחרים להביע את דעתם. אני לא מבין מה אתם רוצים מרוני לוי. בגלל שהוא ישב בכיסא ולא צעק כמו מטורף והלחיץ את שחקניו עוד יותר? נו באמת, הרבה מאמנים גדולים יושבים על הספסל ולא צועקים לשחקנים, את כל ההכנות והתסריטים האפשריים צריך לתכנן לפני המשחק וניהול משחק לא מתבטא בצעקות כמו "תמסור ליניב!" אלא בחילופים, שינויי מערך, שינוי אופי המשחק של הקבוצה וכו'. רוני לוי העמיד את הקבוצה שלו בצורה טובה, אומנם לא בצורה האופטימלית לדעתי אבל אין מה לבוא אליו בטענות הפעם. הוא לא אשם שיש לו שוער ליצן ושהחלוץ הגדול שלו לא מסוגל למסור כדור לשחקן שרחוק שני מטרים ממנו. מה שכן, בלי קשר למשחק, הוא באמת לא מאמן ברמה שאליה חיפה שואפת ובאמת בסוף העונה שחר צריך להעיף אותו.
Dennis Bergkamp היקר, שתוק. אני אפילו לא יגיב לבנאדם עלוב כמוך שיודע שכל מה שנכתב זה תוצאה מחזרה מאחד המשחקים היותר כואבים שבנאדם הולך אליהם. אסף.. למה אתה מגיב בכלל לילד מוגבל שמחפש תשומת לב בפורום ? ואגב למה הבנתי בקשר לעידן טל? כי אולי פשוט הוא היה היום הכי טוב על המגרש ועכשיו הוא צריך לחזור למאבקי ליגה בישראל.. זה למה, אבל באותו זמן זה היה פשוט כעס מוצדק. נדב מיכאלי צודק.. כל הזרים היום נתנו משחק טוב.. והישראלים חוץ מעידן טל וזנברג פה ושם הרסו להם את החלום האירופי.. אלון חרזי נתן משחק לא טוב לדעתי ותמיד איחר בשמירה שלו ולא הגיע לתפקיד שלו בזמן.. ממש לא אותה יכולת כמו במשחק הקודם. בנאדו עם משחק טיפוסי, אף פעם לא ראיתי במשחק מסויים שהיכולת שלו ממש ירדה או ממש עלתה. דבידוביץ'... פשוט הרס למועדון שלם את העונה.
וואי וואי הרגע חזרתי מהמשחק .. הלכתי עם עוד 4 חברים לצפות בחיפה מאכזבת שוב. אני לא יכול כרגע ליקרוא את כל התגובות שלכם.. אבל את הרוב קראתי ואני יגיב על עוד כמה בחלק כללי.. **** מחלקים מתנות: נתחיל מזה שחיפה הגיע למשחק הזה במצב יחסית טוב של 3-2 אחרי שהיא נתנה 2 גולים במתנה למלאמו במשחק הראשון. דבר אחד היה ברור היום. שאסור פשוט אסור לתת למאלמו שוב מתנות.אבל לחיפה יש מנהגים משלה.. עם לא הספיק סבן והפנדל המיותר במשחק שעבר.. ניר נתן פה מתנה גדולה גדולה (מישהו אמר תמנון? אולי תנסו מדוזה) למאלמו בשער הראשון אבל זה קורה לכל אחד. ארבטמיין היה השני לתת (ומי שבא פה בטענות לשופט עדיף שישתוק) וחיפה כולה שהלכה אחורה מידי ולא עברה ב15 דקות האחרונות את החצי.. כל אלו הם הסיבות ללמה בגדול חיפה עפה. היא לא הפסידה למאלמו היא הפסידה לעצמה! קהל ביזיון: בקשר לקהל במשחק. קהל במשחק כזה הוא פקטור מאוד חשוב. כמה ביקשנו בכינו התחננו.. בואו תחזירו את הקהל לארץ אנחנו כוח גדול עבור הקבוצות. אז כן בלומפינד היה צבוע כולו ירוק. אבל עד שניית הפתיחה מלבד מוסיקה מציקה של הכרוז הקהל ישן, בהמשך המשחק הקהל לא עשה הרבה רעש.. בכמה דקות שאחרי השער שוב התעורר, ואחרי כל טעות קריטית של שחקן הקהל שרק בוז (דוידוביץ, קטן, זנדברג ובסוף לקבוצה כולה). הקהל התעורר בעיקר אחרי בעיטות וההמצב שנוצר זה שהקבוצה צריכה לרוץ להתקדם וליצור מצבים כדי להעיר את קהל.. ולא להיפך.. הסיבות לזה הם רבות אולי ההפסד במשחק הקודם, אולי החום הרב שהיה, ואולי העובדה שמלבד יושבי שער 11-12 רוב האנשים שהיו פה הם אנשים מזדמנים וככה זה ניראה מה לעשות.בכל מיקרה אני מאוד מאוכזב מהקהל. עליתו ונפילתו של כוכב: ארבי%E
איציק זוהר אמר דבר נכון בחדשות הספורט "אין לחיפה שחקנים נוצצים". כמה שזה נכון ,חיפה היום לא נוצצת בעבר. אין לה שחקן נוצץ במרכז הקישור
הקהל שר ליניב קטן ולדבידוביץ' אחרי טעויות, אומנם בהססנות לדבידוביץ' אבל שר.. כי באמת שקשה לשיר לבנאדם שעושה טעות שילד בשכונה לא יעשה.. ומי שהיה במשחק יבין אותי.. אני חושב שאפילו בטלוויזיה לא ראו את זה כ"כ טוב וברור כמו משער 5.
תקן אותי אם אני טועה אבל אחרי הקהל של חיפה אחרי השער מטעותו של דוידוביץ' עודד אותו עד למחצית וגם שראו את ארבייטמן בוכה היה איזה אוהד אחד שמה שניסה לחבק אותו..