שמע גם רוזנבורג בינינו לא כל כך גדולה על מכבי חיפה. חיפה נכשלת נגד יריבות נוחות יחסית,גם דנייפרו שנה שעברה בגביע אופ"א ללא מש אלופת אירופה. כישלון של כל המערכת במכבי חיפה והאצבע המאשימה מופנית בעיקר לרוני לוי . שחר נותן לשחקנים שלו ולמאמן שלו את כל מה שהם רוצים ומבקשים ממנו והם שמים עליו פס . זה באמת לא מגיע לשחר.
הייתי ב-11.... אתם יודעים מה.... קשה לי.. קשה לי... ואני למרות הכל מסתכל הלאה... קדימה... אני יודע שנתאושש מתישהו... אני מנסה עכשיו... אני שבר כלי.... מי שהיה ביציע ראה שהפיות שלנו נפתחו... כל התמונות עוברות תוך שנייה בראש.. אין אירופה... שמעו אני יודע שתרצו להתגרות בנו אתם אוהדים הפועל והתל אביביות... אני מסכים... זה לא יעניין אותי... ואני לא מאחל (!!!!) כן, כן אני לא מאחל לכם לסבול ככה... ועכשיו אני מבין את הכל... עכשיו אני די אעודד את מכבי בקפריסין..... שנתיים רצופות.... ושוב אני לא מאחל לאף אחד... לאוהדי חיפה: תרימו את הראש... יהיה טוב..
למה אני דווקא בעד הקבוצות הישראליות באירופה ואת האמת אני לא מבין למה אוהדים מתגרים בחיפה שלא מצליחה במיוחד אוהדי מכבי ת"א שאם לא חיפה הם לא היו בליגת האלופות דרך המקום השני בזכות העונה הגדולה של חיפה בצ'מפיונס
כי הוא שוער זה התפקיד שלו להיות שוער הוא נמצא במועדון הכי טוב בארץ ועוד באירופה ברור שהוא חייב לקחת כמה מצבים כאלה.. אבל לעשות כזאת שטות? אפילו שטראובר כבר היה עדיף לחיפה במשחק הזה. APU עזוב השופט רצה לצאת איש המשחק ומה שעצוב זה שהוא הצליח. חבל כ"כ חבל על בוקולי.. על אולארה על שלומיייי!!! על זנדברג ומעל כולם.. על עידן טל לא ראיתי שחקן ישראלי משחק כך מול קבוצה אירופאית כבר הרבה שנים. פשוט בושה שהם לא עלו חיפה.. מאלמו באמת קבוצה פחות טובה מחיפה.. אבל כמו שחשבו - ההגנה לא השתפרה. ודוגרי רוני לוי מפגר.. לפחות הפעם הוא הוציא את קטן מוקדם כי זה היה משחק "בית" וזה באמת היה נדרש והוא פחד מהקהל.. אבל לא להכניס בלם בדקות כאלה במקום בוקולי שהוא השחקן הכי נמוך במגרש ולא יודע לנגוח זה מטומטם.. במיוחד כשידוע שהשבדים טובים בעיקר מהאגפים. Dennis Bergkamp תעשה טובה אתה בא להתגרות אז תצא מהדיון גם כן, אוהד קבוצה שלא הגיעה לחצי גמר באירופה כבר 200 שנה ארבייטמן באמת יצא תינוק, אבל השופט צריך להבין שכדורגל זה לא מחשב ולא הכל הולך לפי המערכת.. כששחקן נוגע בכדור שיצא החוצה ביד כתוצאה מלהט משחק הוא לא מוציא אותו ועוד אחרי שגם הצהוב ה-1 היה עוד מהלך בשביל לקבל תשומת לב. גם אם אופ"א היו שמים את Dennis Bergkamp לשפוט הוא היה שופט יותר טוב ולא לטובת קבוצה אחת... אבל עזבו השופט.. אז הוא שפט לפי הספר(שזה גם לא בהכרח נכון הוא פיספס פנדל ברור במחצית השניה).. זה חיפה ששוב מפסידה בלוזריות שאין כמוה, ועוד לקבוצה פחות טובה ממנה. תמונת היום ללא ספק http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/340/536.Xxx
חמישה גולים ב180 דקות, כולם בטעויות, זה עצוב. משוגע בירוק, בתור 50% מאוהדי הפועל בפורום, אני משתתף בצער של אוהדי חיפה.
ליבי ליבי עם אוהדי מכבי חיפה. שנתיים ברצף שבגלל טעויות (מאמן,שוער) הם לא מצליחים לעלות. אני שונא את כל אלה שיוצאים מהחורים שלהם רק כשקבוצות ישראליות מפסידות באירופה. לא צריך להתייחס אליהם.
גם אני משתתף בצערם של אוהדי חיפה וקשה לי להאמין שיש מישהו שלא אחרי הדחה אכזרית כזאת... גם האנטי חיפה הכי גדולים בטוח צבט להם בלב ב2-2.
זלטאן היקר, זה לא משנה אם אני אוהד קבוצה שלא הגיעה 200 שנה לחצי הגמר (יותר נכון מעולם, ואני לא מבין מה הקשר כי ההבדל בין ארסנל למכבי חיפה בהצלחות באירופה הוא אדיר, מה אתה מנסה להגיד בדיוק?), אני גם אוהד בית"ר, שלא הגיעה אף פעם לשלב הבתים - זה לא משנה את העובדה שאתה ילד טיפש וגזען ("הכושי שלהם") שמאחל לאדם להישרף תוך כדי שימוש בסבל של אלו שמתו בשואה, ולא אכפת לי אם אמרת בצחוק או אם יגידו שאני לוקח את זה ברצינות, זה לא משנה אם הקבוצה שלי 200 שנה לא הגיעה לחצי גמר גביע הטוטו, אתה אדיוט. נ.ב השיפוט היה מצוין. לכל הפטריוטים בשקל שבוכים על כך שיש אנשים שאשכרה לא הופכים לאוהדי חיפה לכמה משחקים באירופה ומעיזים להביע את דעתם - זה פורום כדורגל ויש לי זכות להגיד שאני תמכתי במאלמו במשחק הזה ואני מאושר שהיא ניצחה את המשחק, ועזבו רגע את הניצחון, אני חושב שאני הולך לבכות מאושר אם אני רק אשיג את הריפליי לשער הנהדר שחטף יורשו של אוואט, דוידוביץ' ה"תמנון" האגדי...
בגלל הכישלון של שאר שחקני חיפה...זה לא ברור? פשוט אכזבה...אמנם היו כמה ששחקו טוב...אבל התוצאות אומרות את שלהן
מכבי חיפה , השחקנים וכל הצוות המקצועי, אשם במה שקרה היום. פשוט מחדל מארץ המחדלים. נתחיל בניהול המשחק של רוני לוי: החילוף אמנם בא בזמן והוכיח את היעילות שלו. אבל לאחר ההרחקה, ניהול המשחק של המאמן היה אחד הגרועים והשערורייתים שראיתי. לאחר ההרחקה, מכבי חיפה פשוט נכנסה להלם , ורוני לוי ,במקום לעודד את שחקניו להמשיך במומנטום. יושב בכסאו וכוסס את הציפורניים, כמו אחרון האוהדים ביציע. במקום לצעוק הוראות ונהל את המשחק כמו שמאמן צריך לעשות. ואז קרה הדבר הכי צפוי שיכול לקרות, חיפה נסוגה לאחור. הבעיה בנסיגה הזו, שזה אפילו לא בונקר. שום לחץ לא הופעל על השבדים מצד מכבי חיפה. דבר שנתן לשבדים את כל המרחב שהם צריכים בכדי להבקיע. בתחילה ההגבהות לרחבה לא עזרו, אז טים פארל, במהלך מתבקש, הכניס שחקנים עם יכולת נגיחה טובה. ומה הפלא, אברסן המחליף כבש את שער השיוויון. ובחיפה חושבים שזה "יד האלוהים", לך תבין אותם. כל קבוצה ישראלית צריכה לקחת את קלטת המשחק, וללמוד ממנה. זה היה הפסד כ"כ ישראלי.