מכבי חיפה: מתכוננים לשנה הבאה, קטן חזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏3/7/05.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה יאללה, מההזדמנות של קולואטי עד לשער של ארבייטמן חיפה בראשות יניב קטן האפס לא התקרבה לשער. תוך 4 דקות ארבייטמן כבש ועשה את ההבדל, אין קשר לבית"ר ירושלים והפועל פ"ת, הוא היה בטירוף וזה קורה גם לגדולים ביותר שהם מקבלים אדום מטופש. הוא התנהג בטפשות אבל אין על מה להעניש אותו, הוא לא הרביץ למישהו או עשה את זה בכוונה, הוא שחקן צעיר ובינתיים תוך דקות ספורות על זירה כל כך לחוצה הצליח לעשות יותר מיניב קטן, שלדעתי כבר לא יעזוב לאנגליה, מספיק כבר אמיל הסקי אחד...

אני עדיין מתפוצץ מצחוק, למישהו יש את השער של ניר "התמנון" דוידוביץ' להורדה?

2. נדב מיכאלי Member

יש כאן 3 אשמים עיקריים :
    דוידוביץ' - שנה אחרי שנה דופק לחיפה את חלום אירופה
    רוני לוי -כמה שחקנים טובים אתה יכול לקבל כבר ?
    3 שנים שרוני לוי נכשל ולא משנה מה יעקב שחר מביא לו .
    ארבייטמן -אומנם הבקיע שער אבל בגלל טעות הוא הורחק וחיפה היתה בחיסרון שחקן .
    אני מרחם על יעקב שחר -מוציא מהכיס שלו מיליונים כדי שחיפה תיהיה בליגת האלופות ורוני לוי לא עושה עם זה כלום.
    ליבי ליבי עם מכבי חיפה ובעיקר עם יעקב שחר .

3. Claudio Lopez Member

בסדר אבל תחשב שהוא גדול ממך בכמה? שנתיים שלוש? עדיין הוא ילד והיו לו רגשות שהתחוללו בו כמו טורנדו..
    את החולצה גם היית היית מוריד ומקבל צהוב..את נגיעת היד זה היה אינסטינקט מפגר באמת..אבל אין מה לעשות ואין מה לבכות על זה..חיפה היתה צריכה להחזיק עוד 2 דקות מחורבנות.
    וזהו

4. Joel Gion Member

דוידוביץ' אפס, ארבייטמן אדיוט, קטן מזכיר את דל פיירו וראול של השנים האחרונות ואפילו על עידן טל חביבי יש לי מה להגיד. בסופו של דבר זה מאכזב מאוד, אבל גם צפוי ביותר.

ועוד משהו - מחוץ לערוץ הספורט יש לרוב שדרים ופרשנים עילגים וטיפשים. היום גילי לנדאו שבר שיא של טמטום, חוסר הבנה ובעיקר פחד במה אם תרצו. טמבל.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ילד מה אתה עושה בפורום הזה? לך לפורום של הקבוצה שלך, אה שכחתי אין לכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

כל אחד שהוא אוהד של הספורט הישראלי חחיב היה להבין שמכבי חיפה הייתה חייבת לנצח!

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי היה מאמין שמשחקים מול חובבנים הולנדים לא יכניס אותם לכושר אה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ברקאמפ, בכל מועדון מכובד ארבייטמן היה מקבל על הראש, אין שום קשר לגיל, אתה לא עושה דברים כאלה, שיילך לשחק קט רגל באספלט השכונתי עם התנהגות כזאת, שמעתי שעובד ומוסא מקבלים בראש מהינשופים הם בטח לא יתנגדו לחיזוק

אותי היה יותר מעניין למות על המגרש לפני שהשוודים האלה יתקרבו לרחבה שלי מאשר לעשות פוזות אחרי הגול הזה

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/05
  7. Apu Member

על שחר אתה מרחם? מה עם כל הצעירים של חיפה שעכשיו עוד פעם לא ישחקו 99 אחוז מהזמן?

8. Claudio Lopez Member

המפסידים הגדולים ממוקדמות האלה :

יעקוב שחר - 30 מיליון שקל שהוא לא יראה..

יניב קטן - שעכשיו כנראה חיפה לא תתנגד שהוא יעבור לאנגליה [אם ירצו אותו]

ארביטמן - לא ישן טוב בלילות הקרובים , ספק אם ירדם בכלל..

ניר דוידוביץ - שנה אחרי שנה , ללא ספק גורם עיקרי.

אוהדי מכבי חיפה - עוד שנה הם חוזרים מאוכזבים והמומים הביתה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/05
  9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד משהו שאני רוצה לציין, השידור היום היה בושה וחרפה, איינשטיין הטיפש לא יכל אפילו לשמור על רמה סבירה של אובייקטיביות וגם חברו גילי לנדאו ששתק ב-90% מהמשחק (חוץ מכמה פעמים שהוא יצא מהחור עם איזה "מכבי חיפה משחקת לפעמים 4:4:2, לפעמים 4:1:3:2 ולפעמים 4:5:1:1, או משהו כזה, איבדתי אותו") לא יכל להפסיק להראות כמה הוא רוצה שחיפה תנצח. נמאס כבר!! נמאס משדרים בשקל, איינשטיין נחשב לאחד השדרנים הבכירים בארץ והוא מתנהג כמו אוהד כדורגל, הוא צועק על שחקני חיפה כשהם לא עושים מהלכים נכונים, הוא כל הזמן אומר כמה שהוא רוצה שחיפה תעלה, איך אפשר לראות משחק ככה?

10. נדב מיכאלי Member

כן אני מרחם על שחר,הוא מוציא כל שנה מיליונים מהכיס ומה הוא מקבל מזה?יריקה.
    אם אני שחר אני נותן קנס קולקטיבי לכל השחקנים ואומר לרוני לוי דבר אחד : אתה תסיים את העונה במכבי חיפה וניפרד כידידים.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

המפסידים הכי גדולים ושאני הכי מבין אותם בעולם(בכל זאת,זה ניסיון להתחרות בנו אבל מילא.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )

אוהדי מכבי חיפה.

12. burning soil Member

לצפות להגשים את חלום ליגת האלופות מול קייב.. הם יותר טובים ממכבי חיפה וזה לא נקרא עוגמת
    נפש לא לעבור אותם.. עוגמת נפש ראינו היום בבלומפילד זה הרבה יותר כואב מלהיות מודחים ע"י
    קייב,במיוחד באופן שבו חיפה הודחו היום. דבר שני,לא לזלזל כ"כ בגביע אופ"א ואני בטוח שאוהדי
    חיפה היו מעדיפים להישאר באופ"א מאשר להיות מודחים בסיבוב השני ולהישאר בלי כלום.

13. Zizou10 Member

מה אתם רוצים משחר, הוא עושה מה שהוא צריך מזרים כסף פשוט המאמן "קצת" אידיוט אבל גם אני לא מאשים אותו, שחקנים צריכים להתבגר ולשלוט ברגשות שלהם, שחר האיש שאני הכי עצוב בשבילו שחיפה לא עלה לסיבוב ה3 הוא לא מתערב בענייים מקצועיים של בחירת שחקנים וזה מה שהוא צריך לעשות והוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר, חבל שאין עוד כמוהו.

14. Claudio Lopez Member

מה אתה מבלבל מה אידיוט במאמן? שהוציא את יניב קטן החוצה ותוגמל בשער? מה אידיוט בו?
    שהחלוץ הצעיר שלו והשוער הבכיר שלו עושים שטויות?

15. HBSFC Member

דבר אחד, אתה שב בשקט ואל תדבר אליי ככה למה מי אתה משחק לי אותה גבר מאחורי המקלדת

דבר שני, כל אוהד כדורגל, חייב לדעת שאם מכבי חיפה עולה לצ'מפיונס, רק היא תרוויח מזה ולא אף אחד אחר. בית"ר ירושלים, ומכבי פתח תיקווה לא היו מרוויחות שקל, אלא יעקב שחר היה מגלגל לכיס שלו 30 מיליון שקל וככה מכבי חיפה היתה הופכת לאט לאט למכבי תל אביב בכדורסל של הכדורגל הישראלי וזה אסון לספורט.
    כדורגל זה הענף המוביל היום ואסור שחיפה ייקחו לאוהדי הכדורגל את ההנאה, עם כל הכבוד לניהול הנפלא של יעקב שחר.
    אז תפסיקו לחשוב שמכבי חיפה מייצגת את ישראל.
    ישראל מייצגת את כל עם ישראל , וכל קבוצה מייצגת את אוהדיה. אז שכל הלקקנים יישבו בצד, ייחשבו קצת על העתיד שלהם ולא של העתיד הוורוד מכבי חיפה. כל אחד יאהד את קבוצתו וחלאס.

ולירן פעם אחרונה אתה מדבר אליי ככה דבר יפה